Şimdi Ara

Göz Egzersizleri ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
20
Favori
48.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rally08

İdefix ten almıştım ben. Yeniden okuyorum ve yeni şeyler keşfediyorum. Göz bozukluğu kesinlikle zihinsel, gözler sadece duyu organı. Önemli olan arka kısmı tedavi edip rahatlatmakta yatıyor.

Hocam stokta olan bir yer bulamadım bulursanız bana mesaj atarmısınız acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

quote:

İdefix ten almıştım ben. Yeniden okuyorum ve yeni şeyler keşfediyorum. Göz bozukluğu kesinlikle zihinsel, gözler sadece duyu organı. Önemli olan arka kısmı tedavi edip rahatlatmakta yatıyor.

D&R'ı arayıp bana yakın olan şubeye istedim bir adet Henüz gelmedi ama gelecektir. böyle yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: feriköylü24

quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

quote:

D&R'ı arayıp bana yakın olan şubeye istedim bir adet Henüz gelmedi ama gelecektir. böyle yapabilirsiniz

Bizim burada D&R yok

• Arkadaşlar eklem ve omurga egzersizleri ile sıkışan enerjinizi ortaya çıkarın sonra göz eşeli üzerinde çalışın tabi zihin kontrolü ile de çalışın. Bunların hepsi bir bütünün parçası. Eklem ve omurga egzersizlerinin ortaya çıkardığı enerjiye inanamayacaksınız, aradığım buydu. Esas sorun omurilik teki enerji tıkanıklığı.

• İnsanlar beni tanıyamıyor. Çok komik ya. (saçtığım ışıkta değişti.)

• Ya ben 2 hafta once doktora gitmistim Sol goz 0.25-0.50 Sag goz 0.50-0.75 cikti ve gozluk verdi ben tas siksan 2 haftada toplam 1 saat takmisimdir.Doktora gitmeden once az da olsa okuyordum tv altyazlarini simdi ne olduysa okuyamiyorum neredeyse.Gozluk takinca miss.Yas 16 ne yapmaliyim derecem mi ilerliyor yoksa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tam göz egzersizleri diye konu açacaktım arkadaşlar ben de miyopum sizce hangi metodu uygulayayım?
  • Arayan bulur arkadaslar google amcaya sorun.

• RadioheadTR kullanıcısına yanıt
    Hocam biz de doğaçlama gidiyoruz şuan. martin Sussman'ın egzersizleri var internette. Palming ile bu egzersizleri yapmaya çalışıyorum. Malum İstanbul'da havalar bozuk olduğu için düzgün bir şekilde yapamadım ama uğraşıyoruz işte.

• quote:

Hocam biz de doğaçlama gidiyoruz şuan. martin Sussman'ın egzersizleri var internette. Palming ile bu egzersizleri yapmaya çalışıyorum. Malum İstanbul'da havalar bozuk olduğu için düzgün bir şekilde yapamadım ama uğraşıyoruz işte.

Doğaçlama nasıl oluyor hocam

• quote:

İnsanlar beni tanıyamıyor. Çok komik ya. (saçtığım ışıkta değişti.)

Nasıl oluyor bu hocam. Birden şeytan tüyü mü oluştu sende :)
  • Sol gözümde açılıyor.
    Beynin bölümlerini incelemiştim olacak bu iş. Mesela sol göz için beynin sağ tarafına yönlendiriyoruz enerjiyi ve durumu kaydediyoruz.

• Görmeyi resmen yeniden öğretiyorum beynime Bates çok haklıymış inanın bunu bizzat yaşıyorum da bunu insanlara nasıl aktarabilirsin ki ? Aslında norbekov un kitabındaki içsel bakış bu işin şifresi.

Gözlerinizle beyincik arasında bir bağ kuruyorsunuz bu içsel bakış ile ama somut olacak bunu hissedeceksiniz. Sonra bu enerjiyi beynin bölümleri arasında gezdirin ve gezdirdiğiniz yerde somut hisler yaşayın ( kanlanma ve duygusal durumun değişmesi gibi) Görmeyi beynin arja bölümünde hissetmeye çalışın.

• Bu kitabı da bulmak ayrı bir dert. 3 kitapçıya sordum yok. internetten sipariş eden var mı ? kitapyurduna falan baktım stokta yok diyor.
  • Reklam ya

• Horoz yine vakitsiz öttün.

• RadioheadTR kullanıcısına yanıt
    Ben egzersize başladım ama tam olarak Programlı gidemiyorum demek istedim. Bir gün yapıyorum ertesi gün sınavlarım oluyor yapamıyorum bir başka gün yapıyorum vs.. Tam sistemli bir şekilde başlayamadım. Yaptıklarımda Şunlar: palming ve Güneş karşısında bir uzağa bir yakına odaklanma şeklinde. Bu yazdıklarımı anlatamam şimdi uzun uzun ama internette bulabilirsiniz. Palming yazın. Martin Sussman eye exercises yazın. Videolar falan var. O şekilde yani. Ben de yeniyim bu işte. 1 aydır falan araştırıyorum. Bir ilerleme sağlayabilirsem buradan haberdar ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Bu kitabı da bulmak ayrı bir dert. 3 kitapçıya sordum yok. internetten sipariş eden var mı ? kitapyurduna falan baktım stokta yok diyor.

Kitap gerçekten hiçbir yerde yok. D&R da kaç şubeye sordum hepsi stok hatası çıktı . Dün şans eseri Taksim'deki Atatürk kitaplığına gittim. Sistemden bi baktım orada vardı. 1 aylığına ödünç aldım . Bugün başladım okumaya. Siz de etrafınızdaki kütüphanelere falan sorun, yada üniversite kütüphanelerinde falan belki bulabilirsiniz.

• quote:

Ben egzersize başladım ama tam olarak Programlı gidemiyorum demek istedim. Bir gün yapıyorum ertesi gün sınavlarım oluyor yapamıyorum bir başka gün yapıyorum vs.. Tam sistemli bir şekilde başlayamadım. Yaptıklarımda Şunlar: palming ve Güneş karşısında bir uzağa bir yakına odaklanma şeklinde. Bu yazdıklarımı anlatamam şimdi uzun uzun ama internette bulabilirsiniz. Palming yazın. Martin Sussman eye exercises yazın. Videolar falan var. O şekilde yani. Ben de yeniyim bu işte. 1 aydır falan araştırıyorum. Bir ilerleme sağlayabilirsem buradan haberdar ederim

Tamamdır hocam bu arada ne kadar sürüyor günde egzersizlerin

• Akşamüstü pusluluk düzeliyor ama sabahları bozuk yav biraz masaj yapınca açılıyor.

- sabahları zihin kontrolü yapıp zihnimi dinginleştirdiğimde görüntü geliyor. 40 günde otomatikleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rally08 -- 6 Nisan 2015; 19:19:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.