Şimdi Ara

Göz çizdirme (Lazer Tedavi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
59.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende gözlük kullanıyorum ve burnumda biraz şekil bozukluğu var bunu gözlüğün yaptığını düşünüyorum sizce olabilirmi?
  • Arkadaslar aynı sorun bende de war .. Sol gozum 4.5 sag gozum 5 numara.. Seneye Ygs ye Gırıcem ve Amacım Polis olmak. Ancak Gözlerım Bozuk yasım 17 . .18 de Çizdirsem Bi sorun olurmu acaba yas kurtarır mı ?
  • Güncel...
  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz cizdiren varmi ?
    Uppp
  • Merhaba arkadaşlar bende Lazer Prk yani intralasek yaptırdım yaklaşık 45 gün önce.gözlerimin her ikiside miyop 2.5 idi.yaşım 25.Şu an gayet iyiyim her yer, görüyürorum bir sıkıntı yok çok şükür pc vs herşey normal ameliyattan 3 ay sonra kontrole gidicem o zaman tam net oturacak ama şu an gayet iyi.bunun nedeni farklı bir lazer yani ağırılı olandan yaptırdım ben kontrol süresi uzun olması bundan.ameliyat çok basit 2 dk bile almadı.lazer olduktan sonra sadece 3-4 gün batma v.s şiddetli oluyo benim olduğum lazer türünde ama iz kalmıyo kesinlikle diğerlerinde flep kaldırılarak olduğu için gözükebiliyor ağrı sızı da olmuyor yani iyileşme süreci kısa bunda.Pendikte 2150 liraya oldum size tavsiyem ist veya nereye giderseniz gidin ilk öncelikle hastane ticari olayıdır.danışman olarak koydukları lazer fiyat veren kişiler standart fiyat veriyor o yüzden muayne sırasında doktora v.s söylerseniz daha da indirim yaparlar ben yaklaşık o şekilde 600 lira indirim aldım.

    Ha birde benim olduğum lazer de dışarıda 3 ay güneş gözlüğü ile dolaşıyorum o kadar.Lazer olduğum ilk gün gözlerimi bile açamıyordum telefonun ısığı dahil hiç bir ışığa bakamıyordum.tüm gün 3-4 gün boyunca radyo dinledim full :D lavaboda bile karanlık gidiyordum :D sonra 1 haftadan sonra normalde döndü tabi.

    Aklına takılan birşey olursa cevaplayabilirim.yazım hata cümle eksikliği çok oldu fazla dikkat etmedim arkadaşlar kusura bakmayın.




  • Adalet kullanıcısına yanıt
    fiyat araştırması yapıyordum 900 euro 1800 tl idi hey gidi günler vazgeçtim ameliyattan gözlüğe devam
  • selam gençler..ben bandırmada yasıyorum gecen ay bir reklam gördüm facede form doldurduöm.bursa goz merkezi doktor BÜLENT KÖSE için ..asistanları bana dönüş yaptı ve lazer muaynesi için randevu oluşturduk..neyse geldim bursaya bir ilgi bir alaka sağolsunlar aynı gün içinde ameliyatımı da oldum SMİLE LAZER ile..cok memnunum herkese tavsiye ediyorum..fiyatları da diğer yerlere göre cok uygun araştırmıştım.hiç pişman değilim tırcı olduğum için gece gözlük ışıklar falan problem yaratıyordu..cok şükür Allah ıma kurtuldum..ALLAH RAZI OLSUN HOCAM SİZDEN VE ASİSTANLARINIZDAN.
  • ben de 5 yasindan beri gozluk kullaniyorum yas oldu 22.Gozluk kullanmaktan sikildim,burunlarimin gozlikten rahatsiz olmasi,surekli gozluge muhtac olma vs vs bunaldim artik.



    Bir yandan ameliyat olayim diyorum ama bir yandan korkuyorum ne yapayim sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.