Şimdi Ara

GoW Saga Hakkında Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gow saga yı almak istiyorum ama PAL versiyonu malesef yok, ntsc-u versiyonu var (gg dekiler region free diyorlar. (gerçi farketmiyo kod dışında ama neyse ) ) içindeki psp ye çıkan 2 gow oyununu ve 1 aylık ps plus üyeliğini aktif etmek için çıkan kodları tr psn hesabımda kullanabilirmiyim? illa us psn mi açtırtacak bu bana?

• malesef us psn açmak zorundasın oyun ntsc olduğu için.internetten alıyorsan hangi siteden ne kadara alıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

malesef us psn açmak zorundasın oyun ntsc olduğu için.internetten alıyorsan hangi siteden ne kadara alıyorsun?

dostum sırf us psn olduğu için almaktan vazgeçtim. emulatorle felan belki pc de oynarım. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikososyal

arkadaşlar gow saga yı almak istiyorum ama PAL versiyonu malesef yok, ntsc-u versiyonu var (gg dekiler region free diyorlar. (gerçi farketmiyo kod dışında ama neyse ) ) içindeki psp ye çıkan 2 gow oyununu ve 1 aylık ps plus üyeliğini aktif etmek için çıkan kodları tr psn hesabımda kullanabilirmiyim? illa us psn mi açtırtacak bu bana?

Hocam onlar psp icin degil ps3 icin hd versiyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikososyal

quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

malesef us psn açmak zorundasın oyun ntsc olduğu için.internetten alıyorsan hangi siteden ne kadara alıyorsun?

dostum sırf us psn olduğu için almaktan vazgeçtim. emulatorle felan belki pc de oynarım. teşekkürler.

emülator işi çok zor daha ps2'nin bile düzgün bir emülatörü yok. ve us psn olayı o kadar basit bir şey ki sadece hesabı açıp indirme listene ekledikten sonra bir daha o hesaba girmene bile gerek yok tr psn'den oynarsın.

• hocam psn alıcaksın ülkeyi us seçiceksin psn e girip kodu giricen indirme listesine alıp bidaha girme bile us psn e bende maşallah her bölgeden var psn
  • US psn'de olduğu için vazgeçip şansını emülatörlerde denemek?... Al hocam bi US psn ne var yani. Sadece içerik indirmek için kullanırsın. Benim 5 tane hesabım var. TR, US, UK, Japon ve Hong Kong...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

US psn'de olduğu için vazgeçip şansını emülatörlerde denemek?... Al hocam bi US psn ne var yani. Sadece içerik indirmek için kullanırsın. Benim 5 tane hesabım var. TR, US, UK, Japon ve Hong Kong...

neyse o zaman saga yı alalım hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.