Şimdi Ara

GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
5.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Atanamamış Vampirler sonrası bu gol olur mu hocam.GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU] 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Eee, bizim Masquerade Bloodlines 2 de tek hikayeden kurtarıyordu zaten.GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU] Kaderleri benzemesin hocam.GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU] 

Yok hocam bloodlines 2 den çok daha iyi olur emin ol 😀 Ayrıca ben bl2 nin hikayeden de kurtardığını düşünmüyorum. Sadece fabien iyiydi. Bu remake olduğundan orjinalini bildiğimiz için dedim gothic efsanedir 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU]

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Gothic 1 Remake - Official Pre-Order Trailer

GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU]IGNyoutube
    Take a look at the Pre-Order Trailer for Gothic 1 Remake, a modern version of the hit action RPG developed by Alkimia Interactive. Players will set forth to the Valley of the Mines as the Kingdom of Myrtana is invaded by hordes of orcs, calling upon unlikely heroes to answer the call. Explore the vast open-world full of visual and performance improvements for the latest generation of hardware across consoles and PC. Gothic 1 Remake is launching on June 5 for PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, and PC (Steam).
    https://www.youtube.com/watch?si=NpNYKu9LEuNAl-DU&v=A421sJgQnU8&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Ülkemizi geçtim de globalde yine AA bir RPG oyunu için yüksekten açmışlar kapıyı. Kemik kitlesi -ki gerçekten kemik olmuştur artık- ancak onlar alır oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 8 Nisan 2026; 10:46:27 >
  • Hazirana kadar Crimson Desert biterse Gothic'e başlanır aslında. Şöyle ruhu olan oyunları oynamayı özledim. Ülkemize özel fiyatlamayla gelmesi güzel fakat 34 dolar da az değil. Gri marketten bir şeyler çözeriz artık. Vakit bulup Crimson Desert oynayıp bitireyim de önce GOTHIC 1 REMAKE [ANA KONU] .

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.