Şimdi Ara

Gosu's Solo Q Tier List- Çeviri Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lucian - Overall really strong kit, can be picked in any situation, strong laning phase, mid game and late. Good at snowballing and can take control of lane once you get a lead really easily. Has no real drawbacks.

Twitch - Decent laning phase, snowballs really hard, amazing late game, the only ADC to have map pressure past mid game due to his stealth and can pick easily, and his ult just tears through teamfights. However has no escape once his stealth is used other than slow.

Tier 2:

Draven - Extremely strong throughout the game, and can snowball because of passive, however lack of mobility makes him a risky pick. Ult can be used to snipe people across the map, and can use his E to interrupt gapclosers (Lee Q, Jax Q midway thru animation etc,) Hard to play mechanically, but gets easier to play after you learn how to juggle axes

Jinx - Decent laning phase, can snowball due to passive and ult, great mid and late game + really good at taking towers down. Extremely immobile however has a great self peel kit with w and e.

Cait - Extremely strong lane, decent mid game and great late game. Great at poking, and can snowball advantage by going to other lanes and sieging.

Tier 3:

Kog'Maw & Corki & Miss Fortune & Sivir - Don't have that much personal experience with this tier, but Corki and MF are both really strong laners, and I think we will see a resurgence of MF soon. Kog'maw seems to be decent as well with Botrk > Trinity. Sivir has a weak laning phase but can just push into tower all day and her ult is great for teamfights.

Tier 4:

Graves - Weak early due to range, but has a massive powerspike once you get bloodthirster. Can snowball pretty hard. Decent mid and late game. Easy to grab kills with Q R, and a well placed W can turn the tide of a lot of fights.

Ezreal - Weak laning phase, ok mid game and ok late game, one of the most mobile AD carries, easy to carry with if you can snowball early. If you fall behind, very very difficult to come back from and has a lot less damage than other ADs if you're not fed. Really fun to play tho

Vayne - Shittiest laning phase out of all AD carries, needs a lot of jungle pressure early or make really decisive trades, make one mistake and you're fucked, however if you get a lot of help and you get ahead then you can snowball, great in small skirmishes and 1v1s, has a lot of outplay potential, and great vs tanks. Decent midgame and decent late game. Short range sucks tho.

Tier 5 - The rest of them

-----------------

1.Sıra:

Lucian - Genel olarak güçlü set, herhangi bir durumda seçilebilir, güçlü koridor aşaması, mid ve late game. Kartopu olmada iyi, öne geçtiğinde koridorun kontrolünü ele almak gerçekten çok kolay. Ciddi bir sakıncası yok.

Twitch - İyi koridor aşaması, çok iyi kartopu oluyor oyun sonunda inanılmaz, görünmezliğinden dolayı harita baskısına sahip olan tek ADC ve rahatlıkla seçilebilir, ve ultisi takım savaşlarında yarar. Ama görünmezliğini kullandığında yavaşlatmasından başka kaçışı yok.

2.Sıra:

Draven : Oyun boyunca aşırı güçlü, pasifi sayesinde kartopu olabilir, ama gel gör ki hareket kabiliyetindeki eksiklik onu riskli bir seçim yapar. Ultisi kişileri harita boyunca uzaktan indirmek için kullanılabilir, ve E skilini de mesafe-ara kapatıcıları (Lee Q, Jax Q ) engellemek için kullanabilir. Mekanik olarak oynaması zor, ama baltalarla oynamasını-dengelemeyi öğrenince kolaylaşıyor.

Jinx - İyi koridor aşaması, kartopu olabilir pasifi ve ultisi sayesinde, oyunun ortalarında ve sonlarında harika ve kuleleri indirmede gerçekten çok iyi. Aşırı derecede hareketsiz ama kendi başına idare edebileceği w ve e skilleriyle bir kiti var.

Caitlyn - Aşırı güçlü koridor, oyun ortasına iyi ve oyun sonunda harika. Rahatsız etmede çok iyi, başka koridorlara giderek ve kuşatma yaparak kartopu olabilir.

3.Sıra :

Kog'Maw &Corki & Miss Fortune & Sivir - bu seviyeyle pek kişisel tecrübem yok, ama Corki ve Mf her ikisi de güçlü koridorcular, ve sanıyorum MF nin yeniden diriltilmesini göreceğiz yakında. Kog2maw iyi gözüküyor botrk>trinity ile birlikte de. Sivirin güçsüz bir koridor aşaması var ama bütün gün kuleye ittirebilir ve ultisi takımsavaşları için harika.

4.Sıra:

Graves- Oyun başında menzilinden dolayı zayıf, ama kanasusamışı aldığında devasa bir ani hasar gücüne sahip. oldukça sıkı kartopu olabilir. Oyun ortasında ve sonunda iyi. Killeri-Ölümleri toplamak Q,R ile kolay ve iyi yerleştirilmiş bir W pek çok savaşın yönünü değiştirebilir.

Ezreal - Zayıf koridor aşaması, oyunun ortasında ve sonunda fena değil, en hareketli ADC lerden birisi, eğer oyun başında kartopu olabilirsen taşıması kolay. Eğer geriye düşersen geri gelmesi çok çok zor ve eğer beslenmiş değilsen diğer ADC lere kıyasla çok daha az hasara sahip. Yine de oynaması çok zevkli.

Vayne - Tüm ADC ler arasında en b.ktan koridor aşaması, oyun başında çok fazla ormancı baskısına ihtiyacı var yada çok kararlı takaslar yapmalı, bir hata ve s..ldin, ama çokça yardım alırsan ve devam edersen kartopu olabilirsin, kısa çatışmalarda ve 1v1 lerde harika, çok fazla oyun dışı bırakma potansiyeli var, tanklara karşı çok iyi. Oyun ortasında ve sonunda iyi. Kısa menzil batırıyor ama.

5.Sıra : Geri kalanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kappa Face -- 30 Mayıs 2014; 0:11:35 >

• Çevirsin biri ya :D
  • Çevirin
  • Türkçesi gelsede sevdiği vayne niye tier 4 öğrensek.
  • Ben yapsam Graves ve Kog'un yerini değiştirir gerisini aynen yapıştırırdım.
  • Çevirmeye usendim . twitche ne oldu boyle bi buff mu geldi de popülerleşti
  • okudum ve dusununce dedikleri mantikli geldi. adv mekaniklerine cok hakim oldugu belli oluyor. basarili bir siralama bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuşuyorum ama anlayamıyorum

• vayne için lanedeki en kötü adc,oyun başında jungle desteğine çok ihtiyacı var ,tradelere emin şekilde girmelisin bir hata yapman ... olmana yeterbelki çok yardım alırsın snowball olursun carrylersin tanklara karşı iyidir rangei kısa falan filan söylemiş işte
  • Kısa vuruş mesafesi, oyun başında çok güçsüz olduğu için ormancının çok fazla yardım etmesi gereken bir hero olması, hata yapınca toparlama şansının olmaması. İyi yönleri oyunun ortasına ve sonuna iyi şekilde girersen kartopu etkisi yakalayıp tanklara karşı iyi iş yaparsın. Genelde bildiğimiz şeyler yani.
  • özetle diyorki soloqda bana özenip vayne almayın sonra feedliyorsunuz oyun 15dkda bitiyor bakın ben bile supportumla giriyorum oyunlara özentilik yapmayın alın caitlyni,twitchi,lucianı rahatınıza bakın ha çok aksiyon arıyorum ben vayne oynaycam diyorsun o zaman jungler duo bul yada junglerından çokça yardım et belki şansın yaver gider carrylersin
  • Sürekli vayne oynuyordu, haksızlık etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Çevirmeye usendim . twitche ne oldu boyle bi buff mu geldi de popülerleşti

Popüler olması için VU gerekeiyormuş, insanların gözü açıldı bir anda
  • Sürekli vayne oynuyordu, haksızlık etmiş.
  • Yarın öğlene kadar çevrilmezse çeviririm
    Güzel liste Lucian>all
    edit:Ama ben olsam MF'i de shit tier'a alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandor Clegane -- 29 Mayıs 2014; 22:58:14 >
  • sonuna kadar doğru yazmış, ama hafif bi ironi var sanki burada en büyük eksiklikleri göz önüne alıp vayne tier 4 atmış laninginin berbat olmasına, kısa range, Jungle camp bağımlılığı ve early&mid tradelerindeki zarardan bahsetmiş ama streamde sürekli god mode havasında geziyor.

Fazla poke mekaniğinden ve farm avantajlarından da bahsetmemiş yalnızca al oyna çık gibisinden kısa bilgi vermiş yani

Bu arada tier 3 - tier 4 hadi ama gosu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemmsrolls -- 29 Mayıs 2014; 23:00:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Tier 1:

Lucian - Overall really strong kit, can be picked in any situation, strong laning phase, mid game and late. Good at snowballing and can take control of lane once you get a lead really easily. Has no real drawbacks.

Twitch - Decent laning phase, snowballs really hard, amazing late game, the only ADC to have map pressure past mid game due to his stealth and can pick easily, and his ult just tears through teamfights. However has no escape once his stealth is used other than slow.

Tier 2:

Draven - Extremely strong throughout the game, and can snowball because of passive, however lack of mobility makes him a risky pick. Ult can be used to snipe people across the map, and can use his E to interrupt gapclosers (Lee Q, Jax Q midway thru animation etc,) Hard to play mechanically, but gets easier to play after you learn how to juggle axes

Jinx - Decent laning phase, can snowball due to passive and ult, great mid and late game + really good at taking towers down. Extremely immobile however has a great self peel kit with w and e.

Cait - Extremely strong lane, decent mid game and great late game. Great at poking, and can snowball advantage by going to other lanes and sieging.

Tier 3:

Kog'Maw & Corki & Miss Fortune & Sivir - Don't have that much personal experience with this tier, but Corki and MF are both really strong laners, and I think we will see a resurgence of MF soon. Kog'maw seems to be decent as well with Botrk > Trinity. Sivir has a weak laning phase but can just push into tower all day and her ult is great for teamfights.

Tier 4:

Graves - Weak early due to range, but has a massive powerspike once you get bloodthirster. Can snowball pretty hard. Decent mid and late game. Easy to grab kills with Q R, and a well placed W can turn the tide of a lot of fights.

Ezreal - Weak laning phase, ok mid game and ok late game, one of the most mobile AD carries, easy to carry with if you can snowball early. If you fall behind, very very difficult to come back from and has a lot less damage than other ADs if you're not fed. Really fun to play tho

Vayne - Shittiest laning phase out of all AD carries, needs a lot of jungle pressure early or make really decisive trades, make one mistake and you're fucked, however if you get a lot of help and you get ahead then you can snowball, great in small skirmishes and 1v1s, has a lot of outplay potential, and great vs tanks. Decent midgame and decent late game. Short range sucks tho.

Tier 5 - The rest of them

Tier 1

Lucian-Güzel skillset. Her türlü durumda alınabilir. Lane de güçlü. Hoş mid late game. Snowball'u iyi. 1 kere kontrolu sağladın mı lane in anasını ağlatırsın.

Twitch-(decent laning phase-anlamadım) iyi snowballuyor. çohoş bir late game. map baskısı kuran tek adc q su sayesinde. ultisinden mütevellit zor focus atıldığı için ağlıyoruz ailecek. amma velakin q etkin olmadan önce bi slow yedi mi QQ

Tier 2

Draven-Oyun boyunca iyi durumda ve pasifi sayesinde snowballayabiliyor. mobility eksikliği riskli bir pick haline getiriyor(sanırsam öyle diyor yani). Ultisiylen millete hedşat atıyon falan e siyle milletin önemli skillerini dodgelayabiliyorsun(lee sin jax vs). Şu balta işini kaptın mı gerisi kolay mekanikleri zor.

Jinx-(decent laning phase-anlamadım) pasifi ve ultisiylen iyi snowballluyor. mid game ve late game gerçekten iyi ve kuleleri hızlı eritiyor. mobilitsei pek yok ama e ve w ile kendini iyi koruyor.

şimdilik bu kadarını atayım devam edicem hemen. millet en azından bu kadarını okusun. valla köylü gibi çevirdim ama mazur gören sanırsam ilk defa adamakıllı oturup insanlar için çeivrmeye çalışıyorum.

• Lan çevirdim çevirdim anlık bir hata oluştu dedi boşa gitti emeğim çevirmem dahada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerry Ray King

Yarın öğlene kadar çevrilmezse çeviririm
    Güzel liste Lucian>all
    edit:Ama ben olsam MF'i de shit tier'a alırdım

Neden mf i şhitler list e alırsın ?
  • herşeyi anlarımda varus nasıl tier 5 onu anlamadım ? vayneden kötümü varus ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.