Bildirim
Göstergemdeki bu işaret nedir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yağ seviyesi olsa gerek. -
araç gösterge paneli peugeot partnere benziyor. bende partner kullanıyorum. bende de bu işaret çıkmıştı motor arıza işareti diye biliyorum ama inşallah yağ ışığı işaretidir. -
Motor arıza işareti hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araci ilk calistirinca aku haric benim de ayni, sonra motor ariza isigi sonuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağ seviyesini kontrol edin.
Motor arıza lambası ama kontak açıkken yanması normal eğer çalıştırdıktan sonra sönüyorsa sıkıntı yok.
Sönmüyorsa serviste arıza tespiti yapılması lazım. -
genel motor arıza ısıgı
20 bin km bakım zamanı gelmis
citroen-peugeot üstteki kareler motor yağ seviyesini gösteriyor size
http://www.ekilavuz.com/kilavuz/f7f0746dcac4c83a/43/citroen/c2-vtr-1-6-i-jnfu/binek-otomobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent54 -- 22 Temmuz 2017; 23:40:28 > -
Yine inanılmaz derecede sallayanlar olmuş,bakım zamanı geldiğini nerden anladın arkadaş ?
Sağdaki üç işaret yağ,alternatör ve motor genel arıza ışığıdır.Km sayacının olduğu yerde gösterilen şeyde yağ durumunuz.Yağınız göstergeye göre full gözüküyor,yani bir sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X