Şimdi Ara

Göstergemdeki bu işaret nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar kontak açınca çıkan bu işaret neyi sembolize ediyor? Teşekkürler

Edit : yanlış anlattım sanırım ortadaki kilometre göstergesinin orada çıkan işaretten bahsetmiştim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnapDragon -- 22 Temmuz 2017; 22:23:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yağ seviyesi olsa gerek.
  • araç gösterge paneli peugeot partnere benziyor. bende partner kullanıyorum. bende de bu işaret çıkmıştı motor arıza işareti diye biliyorum ama inşallah yağ ışığı işaretidir.
  • Motor arıza işareti hocam

• araci ilk calistirinca aku haric benim de ayni, sonra motor ariza isigi sonuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ seviyesini kontrol edin.

• Motor arıza lambası ama kontak açıkken yanması normal eğer çalıştırdıktan sonra sönüyorsa sıkıntı yok.
    Sönmüyorsa serviste arıza tespiti yapılması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genel motor arıza ısıgı

20 bin km bakım zamanı gelmis

• citroen-peugeot üstteki kareler motor yağ seviyesini gösteriyor size
    http://www.ekilavuz.com/kilavuz/f7f0746dcac4c83a/43/citroen/c2-vtr-1-6-i-jnfu/binek-otomobil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent54 -- 22 Temmuz 2017; 23:40:28 >
  • Yine inanılmaz derecede sallayanlar olmuş,bakım zamanı geldiğini nerden anladın arkadaş ?

Sağdaki üç işaret yağ,alternatör ve motor genel arıza ışığıdır.Km sayacının olduğu yerde gösterilen şeyde yağ durumunuz.Yağınız göstergeye göre full gözüküyor,yani bir sıkıntı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.