Şimdi Ara

Göstergelerinize inanmayın. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başıma geldi paylaştım arkadaşlar ben almam siz alırsınız başıma böle bişi geldi başınıza gelirse demedi olmasın diye yazdım işte.

termostatında sorun olmadığını söylediler. suyu bitince harareti göstermiyormuş araç. çok şaçma geldi açıkçası. eğer sıcak bir zamanda dur kalk trfikte çok zaman harcadıysanız durup bi kaputu açın ve suyuna bakın. göstergeye fazla inanmayın dedim.
  • gecmıs olsun arakadasım sen zaten cıkmadan once bakmıssın yagına suyuna o sahsın sana arabayı verırken bunlara bakması gerekıyor kesınlıkle senden paranın hepsını ısteyemez farz edelımkı sen hatalısın senın kadar oda hatalı durumda kı bence sende bır hata yok sen kullanıcısın arabanın yagına suyuna bakmak zorunda degılsın bizde arkadaslarla bırcok araba kıraladık hıc bır zaman yagına suyuna bakmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 23 Kasım 2008; 23:06:03 >
  • opeth arkadaş kiralama şirketine haber vermeden 1hafta daha uzatsaydın süreyi ve aracın en azından çalışır hale gelebilecek şekilde bakımını yaptırsaydın paçayı kurtaramazmıydın mesela tenha köşelerdeki motorculara gidip motoru açtırıp segmanları değiştirsen contalarını değiştirsen o araç yine çalışır duruma gelirdi ve az bir maliyete gelirdi acele etmeseydin keşke kısa surede o motoru çalıştırır pozisyona getirebilen ustalar var sonuçta aşırı hararet sonucu en fazla contalar ve segmanlar hasar görür bende motor işleriyle uğraşıyorumda o yuzden

• genel olrak renaultların soğutma sistemlerinin çok kaliteli olduğu söylenemez...isteyen istediği araştırmayı yapsın......kesinlikle sorunlu soğutms sisttemleri!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

112000 km de arac kıralanırmı hıc yaaa????????

kıralayacagınız arac en fazla 30 bılemedınız 40 bın km de olmalı .sonucta kıralık bır arac o km lerde coktan dagılmıs olur

aynen katılıyorum arkadaşa bence bu aracın markasıyla degilde daha önceki kullanıcı ile alakalı bişi bu her aracın başına gelebilir ama hiç bir zaman bi araç birden bire motor yakmaz buda bir gerçek yaa suyu yoktu var olarak gördünüz ve yaz sıcagından içerisindeki suda uzun yolda yok oldu yada sizden önceki kullanıcıların probleminden kaynaklanıyo ve size o aracı veren arkadaşa sormanız gerekiyo araç bakımı en son nezaman yapılmış egerki suyu %1000 vardı gözümle gördüm diyorsanız o aracın devir-daim,inde bi problem varmış ve sana belkide bile bile verilmiş olabilirler bidaha ki sefere sen sen ol yavuz arkadaşın dedigi gibi 40bin KM aşmamış araç kirala uzun yada kısa yol farketmez hem bu olay allah korusun başka bir şekildede olabilirdi olmıcak bişi degil 150le giderken motor kendisini kilitleyebilirdi kısacası renault en güzel en kullanışlı maliyeti az bir araç fakat bakımını yaptırmazsan en adi araçtan dahada kötü olur bi tavsiye daha sana uzun yola gittiginde her 250km de bir bi benzinlikte dur lastik basınçlarını ve yagını suyunu kontrol et ferraride olsa yanabilirdi^^

• 2 sene önceki konuyu hortlatmışsınız yahu...
  • harbiden de aracı satın al varsa paran adam zaten elden çıkartmak isticektir.Sonra yaptırıp satarsın bari daha az zarar olur.0 motor yaptır bin.Zaten araç çok hor kullanılmış gibi bahaneler öne sürerek 11-12 ye alırsın bence ama sende de parayı kurtarma gibi hiçbir istek göremiyorum.Kabullenmiş gibisin.En azından adama diyeceksin bu araç 110bindeydi ben 0 mı taktırcam.Ben 4 vereyim üstünü sen tamamla o kadar zaman bu arabadan para kazanmışın motor yıpranmış falan.Sen böyle zorlasan zaten muhtemelen 7 tutmaz adamda kabul ederdi.Fazlada kafana takma para dediğin kazanılır cana gelmemiş çok şükür.Bu araç kiralama işi gerçekten çok sakat.Parayı vermediysen dediklerimi düşün.Adama de en azından ben 4 vereyim sen tamamla 110 binde motor zaten bitik ben enayimiyim size 0 motor taktırcam de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

2 sene önceki konuyu hortlatmışsınız yahu...

ölemiymiş bende yorum yazıyom .

Nabtı arkadaş acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: kudal

2 sene önceki konuyu hortlatmışsınız yahu...

ölemiymiş bende yorum yazıyom .

Nabtı arkadaş acaba?

Ödemiş işte 7000 lirayı. Valla çok kötü bir durum. Ben ödemezdim açıkçası. Yani en azından ödememek için direnirdim.
  • Noldu bu işin sonu merak ettim?
  • Otomobil kiralama önemli bir iştir... Merdiven altı gibi tabir edilen dandik şirketlerden otomobil kiralamak hem maddi anlamda kayıplara yol açar hemde allah korusun can kaybına..

Budget , Avis , Sixt , Europcar gibi büyük firmalardan kiraladığınız araçların hepsi bakımları yapılmış her türlü sorun akarşı sigortalı araçlardır. Sadece alkollü olarak kullanmayın onun dışındaki her türlü sorunda muhaatap alınmazsınız..

Ama gidip ali nin velinin eş dost akrabadan aldığı araçlarla kurduğu şirketten kiralarsanız başınıza her türlü müsibet gelir...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.