Şimdi Ara

Göstergelerinize inanmayın. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam gecmıs olsn da bi arastır avukat fln hemen odeme parayı hakkını aramayı dene
  • Geçmiş olsun
  • Arkadaşım hemen niye ''göstergelerinize inanmayın'' diyorsun.Bir arabanın bakımları iyi ve zamanında yapılırsa hiçbir arızası çıkmaz.Ama bakımsızsaa o arabadan herşey beklenir.Hem o kilometredeki bir araç kiralanmaz bence.Ama yinede cana geleceğine mala gelsin
  • kardeş hiç yaptırma bence.sıfır araçmı vermiş sana.çıkma bişeyler bul açıpta içine bakacak halleride yok ya.eğer yaptırırsan
  • hocam çok geçmiş olsun...burdan herkese tekrar etmek istiyorum kiralık araba kullanmayın...kimbilir haşat olmuş araba arkadaşın elinde kalmış işte..çok yazık
  • Kiralama olaylarında kaza yada bunun gibi bir olaya karışırsanız arabayı siz yaptırın, adamların yaptırdığından çok daha ucuza mal olur.
  • Rent a Car araçlarına pek güven olmuyor
  • 7000 lira motorunu yaptırdığın arabayı satın al bari. nasılsa motoru sıfır yapılıyo. bari yaptır da bin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

geçen haftasonu bi badire atlattım artık araba alacak param kalmayacak + renault almayı artık hiç düşünmüyorum çünkü güvenim çok kötü sarsıldı.

geçen haftasonu yazlık bi yerlere kaçmak üzere clio symbol 1.5dci kiraladım. cuma günü yola çıktım çeşmeye gidiyordum. Öncesinde aracın yağına ve suyuna baktım tamdı herhangi bir sorunu yoktu araç da 112000 km.de idi. neyse yola çıktım manisa'yı geçtikten sonra izmir yolundaki dağ yolunda kaza olmuştu yaklaşık 4km kadar dur kalkla gitmek zorun da kaldım. gözümde sürekli hararet göstergesindeydi. ilk çıktığımda da gösterge ortadaydı o yolda kullandığımda da hiç değişmedi. sonra o 4 km'lik kuyruğu atlattıktan sonra izmir'de Çeşme otobanına girdim. en solda 150 ile giderken ve hararet yine ortadayken soğutma suyu bitmesinden dolayı motoru yaktım ve cumartesi'den beri onunla uğraşıyorum. Kasko motoru karşılamadığından bütün para da benden çıkacak ve bütün araba birikimimi başkasının aracına yatırmak zorunda kalacağım.

ondan dolayı siz siz olun konsoldaki göstergelere inanmayın. Artık beyninize mi sensör takarsın kaput açık sürekli suyuna yağına mı bakarsınız bilemiyorum.

herşeye rağmen neyseki başıma daha kötü hastanelik bi olay gelmedi ve neyseki manisa'da durdum belki o kuyruğu yaratan karşı taraftan gelen tır bana çarpardı.

Arkadaşım seni çok güzel dolandırıyorlar. Aracın suyunu kontrol etmek zorunda değilsin. Hiç bir araç da arıza yaptı diye sürücüsü suçlanamaz. Mesela Aralık ayında Aydın otoyolunda 220 km/h hızla gider motr bloğu patladı. Piston kolu 2 yerden motoru yardı. Bu olay hızdan ya da bakımsızlıktan olmuyor. Bu olay tamamen şans. Dolaysısıyla kiralamacının bunu senden istememesi gerek. Bence 1-2 milyara adam tut ve bir ara gidip konuşsunlar şu şirketle. Gerekirse iptal edelim ruhsatlarını 100.000.000 liralık senette imzalatıp herşeylerini alıveriririz. Bunlara prim vermeyin. Başka şeyler verin ki anlasınlar adam kazıklamanın nasıl yapıldığını. Tekrar söylüyorum 5 kuruş para falan verme. Ellerindeki senedide adam yolla aldır. 1-2 milyara bu işi çözersin. Bu aralar herkesin paraya ihtiyacı var.

• bu arada İstanbul'da 2001 modelinden 2007 modeline kadar baya bi clio symbol taksi gördüm ama bir tane bile 1.5 dci görmedim hepsinde lpg var o şekilde gidiyorlar. kesin vardır bildikleri.
  • quote:

komple yeni motor yapılıyo bide dizel motor olduğundan daha komplike ve daha pahalı oluyor işte napalım yapılıyo işte. Gömlekleri bloka yekpare yapmalarından dolayı gömlek silindir değiştirip de gidemiyosun blok da değişiyo.

valla torosa havayastığı klima koysunlar bu araçtan daha sağlamdır. ne olursa olsun ben artık reno almam başkasına da tavsiye etmem sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.

yine de öyle düşünme seninki şanssızlık renault un bu konuda bir suçu yok araç bakımsız ayrıca dizel bir araba kiralamamalısın (aslında hiç araba kiralama bence:burda kiralanan arabaların nasıl sürüldüğünü görüyorum adamın kendi arabası değilya 5. viteste kalkış falan yapıyo yani anlayacağın çok hor kullanılıyo)

+bizim 98 model 1.6e rne europamız var 8 yıldan beri biniyoruz Allah'a şükür daha ciddi bir masrafını görmedik

reno motorları kalitedir kullanmayı bilirsen

• senetten uzak durun
  • siz hiç araba kiralamadınız galiba böyle konuştuğunuza göre
    quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

112000 km de arac kıralanırmı hıc yaaa????????

kıralayacagınız arac en fazla 30 bılemedınız 40 bın km de olmalı .sonucta kıralık bır arac o km lerde coktan dagılmıs olur
  • Bu durumun renaulttla ne alkası var. Periyodik bakımları yapılmayan her aracta benzer durum olabilir. Kim bilir adam motor yagını en son ne zaman degistirdi. Bence buradaki tek suclu kiralama şirketidir.
  • +++1
    quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

komple yeni motor yapılıyo bide dizel motor olduğundan daha komplike ve daha pahalı oluyor işte napalım yapılıyo işte. Gömlekleri bloka yekpare yapmalarından dolayı gömlek silindir değiştirip de gidemiyosun blok da değişiyo.

valla torosa havayastığı klima koysunlar bu araçtan daha sağlamdır. ne olursa olsun ben artık reno almam başkasına da tavsiye etmem sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.

yarana tuz basmyım diomda duramıom yaw arkadaşım bi kere mercedes bmw olsa kiralama şirketine dayanmaz bir, ikincisi 112.000 die kendin diosun, üçüncüsü sybol le solda 150 yle ne işin var, dördüncüsü bi de bu kadar olumsuz sebebin üstüne suçu kiralama şirketine değil renoya atıosun yapma hocam ve de geçmiş olsun hakkını ara

• bu arada İstanbul'da 2001 modelinden 2007 modeline kadar baya bi clio symbol taksi gördüm ama bir tane bile 1.5 dci görmedim hepsinde lpg var o şekilde gidiyorlar. kesin vardır bildikleri.

demişsin kardes

yav ben bursada bir suru 1.5 dCi symbol gorourum hepsi mıs gibi abara tık yok nasıl cilioların hepsi lpg li yav
  • taksi tabii 1.5 dCi dedigim
  • gel bak ben bilmiyorum görünen o. böle sorun yaşadım allah düşmanıma bile vermesin yani.
  • Tamam alma o zaman Renault...Kimse sana burda yalvarmaz Renault al diye..Ama firmayı kötülemeye hakkın yok..Sınıfında en çok satan araç..Her yıl binlerce kişi alıyor..Ayrıca zaten yaptığın yanlış..150 yle gitmek zaten hız limitlerinin üstünde,kurallara aykırı bir olay..Mahkeme felan açıyım hem suçlu hem güçlü durumuna düşersin..

Neyse geçmiş olsun..Cana geleceğine mala gelsin...Her işte vardır bir hayır takma kafana
  • geçmiş olsun ama bi sorum olacak, o bakımsız kiralık araç yüzünden tüm renault'ların göstergelerine hatalı demek ne derece doğru?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.