Selam arkadaşlar. Palit 7600gs sonic kartım var. Bildiğiniz gibi hızları 450*1000. Atitool la oc yapıyorum 620*1700 kadar çıkartabiliyorum. hem atitoolda hem nivdianın denetim masasında hemde cpu-z de aynı değerleri gösteriyo fakat ne ısı da değşiklik var nede oyunların performansında. nedendir sizce?
gpu neyse dicem ama bellekler nası çıktı o kadar.. 700mhz oc
dostum görünüşe bakılırsa overclock olmamış.programlar göstermiş bile olsa bi sorun var sanırım overclockla ilgili yoksa o kadar mhz de performans artışı olmaması ilginç
quote:
Orjinalden alıntı: saddamx
dostum görünüşe bakılırsa overclock olmamış.programlar göstermiş bile olsa bi sorun var sanırım overclockla ilgili yoksa o kadar mhz de performans artışı olmaması ilginç
PSU dan olabilir diye düşünüyorum power'ım feel hurrica'nin kendi power'ı biraz dandik yani. dediğim değerlerde arada oyunlarda donma yapıyo tekrar devam ediyo. çözemedim gitti.
dostum şöyle bişi de var bazı kartlarda aşırı overclocktan dolayı stabilsizlikten kart yavaş çalışabilir değerleri biraz daha düşürdükten sonra dene performans artışı var mı yok mu diye sorunun psu dan olucağını zannetmiyorum psu dan olsa overclock yemez yada sürekli stabilsizlik yapar bence biraz değerleri düşür ve öyle bi dene sonuçları bekliyorum..