Bildirim
Görüşme sırasında son aramalara bakma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aramada iken 6 ikon cikiyor ya 3 ustte 3 altta sol attaki butona arama ekle butonuna tiklayin hocam asagiya telefon menusu cikicak orda 4 ikon var soldan 2. Sagdan 3. İkon son aramalar simdi denedim max 2-3 saniye aliyor bakmak -
iphone'mden bankayla görüşme yaparken, telefona gelen onay kodu mesajına bakıp, arama esnasında kodlamam gerekti ve bunu yapamadım bir türlü. telefonu kapatmam gerekti. bunun bir çözümü var mı? görüşme esnasında mesajlara girmenin bir yolu var mı? -
Arama esnasında home butonuna basarsanız ana menüye dönersiniz mesajlara girip onay koduna baktıktan sonra ekranın üstündeki (saatin olduğu yerde) arama satırına dokunarak tekrar arama ekranına dönersiniz orada ki klavye ikonuna basarak kodu tuşlayabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: terlemez31
iphone'mden bankayla görüşme yaparken, telefona gelen onay kodu mesajına bakıp, arama esnasında kodlamam gerekti ve bunu yapamadım bir türlü. telefonu kapatmam gerekti. bunun bir çözümü var mı? görüşme esnasında mesajlara girmenin bir yolu var mı?
Görüşme sırasında home tuşuna basarak Menüye erişim sağlayabilirsiniz. -
aynen abi bu aramalarla ilgili benimde çok sıkıntım var gelen aramayı nasıl reddediyoruz ve cevapsız geldiğinde o kişiyi armadan bildirim gitmiyo hep 1 yazıyo orda onu nasıl yapcaz cevaplarsanız mutlu olurum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: terlemez31
iphone'mden bankayla görüşme yaparken, telefona gelen onay kodu mesajına bakıp, arama esnasında kodlamam gerekti ve bunu yapamadım bir türlü. telefonu kapatmam gerekti. bunun bir çözümü var mı? görüşme esnasında mesajlara girmenin bir yolu var mı?
Zaten bir tane tuş var cihaz üzerinde nasıl yapamadınız anlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mesela biri seni çaldırıp kapattı orda sürekli bir yazıyo anca o kişiyi bi kere araya dokunup kapatınca gitti o bildirim -
quote:
Orijinalden alıntı: alperq
mesela biri seni çaldırıp kapattı orda sürekli bir yazıyo anca o kişiyi bi kere araya dokunup kapatınca gitti o bildirim
Pardon ?
diyorumki hani çağrı gelinde bildirim oluyo ya kırmızı 1 yazıyo o bildirim gitmiyo anca cağrı bırakan kişiyi arayınca gidiyor -
quote:
diyorumki hani çağrı gelinde bildirim oluyo ya kırmızı 1 yazıyo o bildirim gitmiyo anca cağrı bırakan kişiyi arayınca gidiyor
Aramasan da o ekranı gordükten sonra gider
off gitmiyo ya :( -
quote:
off gitmiyo ya :(
Son arama ekranını temizle
öyle yapcaz artık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X