Bildirim
Görüntü vermiyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
up -
bıosu resetleyıp onboard cıkısların hıcbırındende goruntu alamıyorsan buyuk ıhtımal anakartın bozuktur -
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
bıosu resetleyıp onboard cıkısların hıcbırındende goruntu alamıyorsan buyuk ıhtımal anakartın bozuktur
biosa kadar bile gelmiyor hiç bişi yok -
ekran kartını takmadan onboard ekran kartını bir daha dene istersen olmuyorsa bozulmuştur. -
mönitördeki ısık yesılmı yanıyor yoksa sarı. -
Rajak
onboarda denedim hocam acılmadı
Zuhasiberepe
yeşil ışık yanıyor
anakart bozuk sayıyorum zaten satıyorumda lazım olan varsa görüşebiliriz -
Kardes anakarta bi buzeer tak hani su bipleyen hoparlorlerden bize yaz. Kac kere ve nasil bipledigini. Buyuk ihtmlle statikden yongadi zarar gordu sen o ddgim minik hoparloru tak yaz ona gore sana oneride bulunacagim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_mania
Kardes anakarta bi buzeer tak hani su bipleyen hoparlorlerden bize yaz. Kac kere ve nasil bipledigini. Buyuk ihtmlle statikden yongadi zarar gordu sen o ddgim minik hoparloru tak yaz ona gore sana oneride bulunacagim
buzzer taktım bipleme sesleri gelmiyor sys_fan kontrol kalemi değdirince kapatıyor kendini elektrik atıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Angry006
quote:
buzzer taktım bipleme sesleri gelmiyor sys_fan kontrol kalemi değdirince kapatıyor kendini elektrik atıyor
Sys fana kisa devre yaptiriyosunuzdur notr ile +v ye. Anakartin ve diger parcalarin garantisi var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
buzzer taktım bipleme sesleri gelmiyor sys_fan kontrol kalemi değdirince kapatıyor kendini elektrik atıyor
Sys fana kisa devre yaptiriyosunuzdur notr ile +v ye. Anakartin ve diger parcalarin garantisi var mi?
anakartın garantisi yok diğer parçalarında yok farklı ram denedim bir işlemci denemedim ondan bitane 5000+ var sadece 2 tane güç kaynağıyla denedim dvi vga girişlerini denedim ekran kartı takamadım üstüne denk geliyor oturmuyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
anakartın garantisi yok diğer parçalarında yok farklı ram denedim bir işlemci denemedim ondan bitane 5000+ var sadece 2 tane güç kaynağıyla denedim dvi vga girişlerini denedim ekran kartı takamadım üstüne denk geliyor oturmuyor
oncelıkle kablo baglantılarını tek tek ve dıkkatlıce bagla. yanlıs bırsey yapma hıc. sonra usblerde veya dıger soketlerınde ses gıbı mesela yamulma bırbırıne degme avr mı bır goz at. sana dedıgımı yap anakartı psuyu dısarıya al dısarda calsıtır. goruntu gelme ıhtımalı en yuksek dısardadır bazen kasalarda statık yapıyor cunku. lımde de var boyle bır sıstem kendı kasası harıc heryerde calısıyor :D
Dısarda goruntu alırlar sorunu cozmeye calıs ha bu arada ıde sata wıfı falan fılan baglama mumkun olan en az donanımla bır calısırlılıgını kontrol et. eger kı dısarda da goruntu alamazsan anakartı sök ve bekle bır gun falan pılını de sök. statıgı gıdeektır. sonra tak bak eger kı o da olmaz sa yıkamanı tavsıye edıyorum su statıgını alıyor. tabı gidip direk yıkama bıraz arastır nasıl oalcagı konusunda püf noktaları var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X