Şimdi Ara

Görüntü vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart gigabyte GA-MA78GM-S2H farklı görüntü girişlerini denedim ekran kartınıda denedim gene görüntü gelmiyor sorun nedir sizce yada neler yapabilirim

• up
  • bıosu resetleyıp onboard cıkısların hıcbırındende goruntu alamıyorsan buyuk ıhtımal anakartın bozuktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

bıosu resetleyıp onboard cıkısların hıcbırındende goruntu alamıyorsan buyuk ıhtımal anakartın bozuktur

biosa kadar bile gelmiyor hiç bişi yok
  • ekran kartını takmadan onboard ekran kartını bir daha dene istersen olmuyorsa bozulmuştur.
  • mönitördeki ısık yesılmı yanıyor yoksa sarı.
  • Rajak

onboarda denedim hocam acılmadı

Zuhasiberepe

yeşil ışık yanıyor

anakart bozuk sayıyorum zaten satıyorumda lazım olan varsa görüşebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Ekrana Görüntü Gelmiyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardes anakarta bi buzeer tak hani su bipleyen hoparlorlerden bize yaz. Kac kere ve nasil bipledigini. Buyuk ihtmlle statikden yongadi zarar gordu sen o ddgim minik hoparloru tak yaz ona gore sana oneride bulunacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

Kardes anakarta bi buzeer tak hani su bipleyen hoparlorlerden bize yaz. Kac kere ve nasil bipledigini. Buyuk ihtmlle statikden yongadi zarar gordu sen o ddgim minik hoparloru tak yaz ona gore sana oneride bulunacagim

buzzer taktım bipleme sesleri gelmiyor sys_fan kontrol kalemi değdirince kapatıyor kendini elektrik atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

quote:

Kardes anakarta bi buzeer tak hani su bipleyen hoparlorlerden bize yaz. Kac kere ve nasil bipledigini. Buyuk ihtmlle statikden yongadi zarar gordu sen o ddgim minik hoparloru tak yaz ona gore sana oneride bulunacagim

buzzer taktım bipleme sesleri gelmiyor sys_fan kontrol kalemi değdirince kapatıyor kendini elektrik atıyor

Sys fana kisa devre yaptiriyosunuzdur notr ile +v ye. Anakartin ve diger parcalarin garantisi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sys fana kisa devre yaptiriyosunuzdur notr ile +v ye. Anakartin ve diger parcalarin garantisi var mi?

anakartın garantisi yok diğer parçalarında yok farklı ram denedim bir işlemci denemedim ondan bitane 5000+ var sadece 2 tane güç kaynağıyla denedim dvi vga girişlerini denedim ekran kartı takamadım üstüne denk geliyor oturmuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

anakartın garantisi yok diğer parçalarında yok farklı ram denedim bir işlemci denemedim ondan bitane 5000+ var sadece 2 tane güç kaynağıyla denedim dvi vga girişlerini denedim ekran kartı takamadım üstüne denk geliyor oturmuyor

oncelıkle kablo baglantılarını tek tek ve dıkkatlıce bagla. yanlıs bırsey yapma hıc. sonra usblerde veya dıger soketlerınde ses gıbı mesela yamulma bırbırıne degme avr mı bır goz at. sana dedıgımı yap anakartı psuyu dısarıya al dısarda calsıtır. goruntu gelme ıhtımalı en yuksek dısardadır bazen kasalarda statık yapıyor cunku. lımde de var boyle bır sıstem kendı kasası harıc heryerde calısıyor :D

Dısarda goruntu alırlar sorunu cozmeye calıs ha bu arada ıde sata wıfı falan fılan baglama mumkun olan en az donanımla bır calısırlılıgını kontrol et. eger kı dısarda da goruntu alamazsan anakartı sök ve bekle bır gun falan pılını de sök. statıgı gıdeektır. sonra tak bak eger kı o da olmaz sa yıkamanı tavsıye edıyorum su statıgını alıyor. tabı gidip direk yıkama bıraz arastır nasıl oalcagı konusunda püf noktaları var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.