Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
798
Cevap
9
Favori
85.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

Harddisk leri okuma yazma hızını birde ms leri hiç test ettinizmi task manager'dan ms takip ettinizmi hiç ? Çok unsur var kesin atladığın birşey vardır.Konunun 1.sayfasını ve son sayfasını okudum.Şuan tam olarak sorun nedir ?
    Bazı windows setupları sorunlu olup unpark yapmana rağmen otomatik parked yapıyor.

o dediklerinizi yapmadım, zaten nasıl yapılır bilmiyorum. Şu an benim sorun çözüldü gibi görünüyor, hatayı almıyorum. Anakart , işlemci , ekran kartı ve psu denendi, bu parçalardan işlemci değiştirildi sıfırıyla, anakartta test edilip biosu güncellendi.. Ben oyunları AİON online v.s. / ve programları msi afterburner , hwinfo , aida64 , cpu temp, gpu-z gibi programları hhd ye kurdum ama ssd üzerinden başlatıyorum haliyle. Burada ssd kullanımda hhd ye göre daha hızlı olması acaba programsal bir çakışma yaratır mı bu hatanın oluşması için?..

İmzamdaki sistem ile bazı zamanlarda harddisklerime erişim 3 5 saniye kilitlenme yapabiliyor.Tıklıyorum Harddisk kilitleniyor 5 saniye falan.
    Sistemim SSD üzerine kurulu.Bu sorunu yaşamayan çok az.Harddisklerin hepsinde blu-ray filmler var baya bi incik boncuk dosyalar şarkılar var.
    Belkide fazla dolu olduğu için yapıyordur.Bende bile yapıyor o takılmalar gerisini sen düşün.Programları SSD üzerinden açmayı deneyebilir misin?
    Diğer donanımsal sorunlar heralde ortadan kalkmış.Büyük ihtimal sorunun doluluk oranıdır.
    Hatta şimdi aklıma geldi.Oyun oynarken takılmalar yaşıyordum harddisklerden oynarken SSD taşıdığımda sorunum çözülmüştü.Haber bekliyorum senden.

• TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Benim oyunu ssd ye taşıma şansım biraz az çünkü 30 gb oyun boyutu, ssd yi windows dışında çok kullnamak istemiyorum. Ama hhd de çok çok dolu diyemem. Yanlış format sonrası bütün müzik ve filmler gitti bende sadece test programlarını kurdum ve online oyunları. Bende özellikle oyunda yapıyordu Aion Online da. Başlatma C deydi diğer oyun dosyaları ise D de. Online oyunlarda bu sorunu almam, internete bağlanmam v.s. bu arada sorun oluşuyordu belki bu bile olabilir. Şu an yapmıyor ama yaparsa bunu araştıracağım..
  • Kasayı vatana götürdüm İstanbul Asus a yollamışlar 5 gün oldu meraktan oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 16 Mayıs 2014; 18:45:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanbey1

Kasayı vatana götürdüm İstanbul Asus a yollamışlar 5 gün oldu meraktan oluyorum

hala cozulmedimi okanbey sorununuz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okanbey1

Kasayı vatana götürdüm İstanbul Asus a yollamışlar 5 gün oldu meraktan oluyorum

hala cozulmedimi okanbey sorununuz ?

Hayır maalesef

• Borubey sizin sorun tekrarladı mı işlemci değiştiğinden beri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sealine

Borubey sizin sorun tekrarladı mı işlemci değiştiğinden beri ?

su an oyunu yeni indirebildim. Aion online klasörde görünen 54 gb oyun bitince 27,8 gb gbii bir alan kaplıyor. Launcher ile 2 gün en az bekliyorsunuz. Bakalım diskleride biçimlendirdim ne olacak bakalım şu an için bir sıkıntı yok. usb de win 8.1 de hazır anında 7 den 8 e geçebelirim hata tekrar ederse. Açıkça söyleyim işlemcinin değişmesi sorunu çözdü gibi gelmiyor bana. İlerleyen dakikalarda göreceğiz bakalım

• Banada işlemci değişmesi çözer gibi durmuyor

• bakalım şimdiye kadar almadım bir hata olursa buradan yazarım
  • Bu hatayı alanlara tavsiyen depolama amaçlı kullandıkları diskleri revize edip bir güzel temizlesinler, içerisinde program oyun v.s. yüklüyse silip temizledikten sonra yeniden kursunlar. Ben işlemci ve anakart gelir gelmez bu işlemi uyguladım ne olur ne olmaz diye. Şu an sorun yok
  • quote:

Bu hatayı alanlara tavsiyen depolama amaçlı kullandıkları diskleri revize edip bir güzel temizlesinler, içerisinde program oyun v.s. yüklüyse silip temizledikten sonra yeniden kursunlar. Ben işlemci ve anakart gelir gelmez bu işlemi uyguladım ne olur ne olmaz diye. Şu an sorun yok

iyi güzel söylüyorsunda eğer bu sorunu hdd den yaşadıysan dünyada ilksin .ve bu sorunun hdd den neden kaynaklandığının teknik bir açıklaması da yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Bu hatayı alanlara tavsiyen depolama amaçlı kullandıkları diskleri revize edip bir güzel temizlesinler, içerisinde program oyun v.s. yüklüyse silip temizledikten sonra yeniden kursunlar. Ben işlemci ve anakart gelir gelmez bu işlemi uyguladım ne olur ne olmaz diye. Şu an sorun yok

iyi güzel söylüyorsunda eğer bu sorunu hdd den yaşadıysan dünyada ilksin .ve bu sorunun hdd den neden kaynaklandığının teknik bir açıklaması da yok :)

Sorun hdd de değil, sorunu önceki mesajımda da dile getirmiştim. Bendeki online oyun D: klasöründe ama başlatıcı ve oyunun küçük bir klasörüde C: de. Yani anaklasör hhd de başlatıcı ssd de. Ve aynı şey bazı test programları içinde geçerli "gpu-z ,core temp , unv. benchmark v.s. .. Anlayacağınız dosyaların bi ucu ssd de bir ucu hdd de , karıştırmışım. Daha önce sorunu aldığımda hhd ye hiç dokunmadım. İçinde program oyun ne ararsanız vardı. İşlemci ve anakart gelince hhd yi komple temizleyip biçimlendirdim. Oyunuda yükleme ve indirme dosyası D: olacak şekilde ayarladım. Aynı işlemi test programları içinde yaptım. Ha neden bu sorun hdd den kaynaklanıyor gibi bir kanıya kapıldınız derseniz ; ssd ve hdd,nin okuma yazma hızları çok farklı. Hem ssd de hem hdd olan örneğin "map.patc" dosyası takılmalara neden olabiliyordur diye düşündüm Belkide yanlış düşünmüşümdür blemiyorum ama temizlik iyidir

• Bu sorunun yazılımal olduğunu savunan arkadaşlar halen bu şekilde olduğuna inanıyorlar mı
  • AYNI SOUNU YASADDIM GECEN AY SORUN RAMDEYDİ. HDD DEGİSİRDİM, BASKA KRAN KARTI DENEDİM HATTA SES KARTI SURUCUSUNU YUKLEMEDEN DENEDİM. SONUNDA SORUN EN BEKLEMEDİGİMDE CIKMISTI, DELİ OLMUSTUM 1 AY BOYUNDA.
  • ramlar testlerden sağlamda çıksa , amd nin işlemcileri için önerdiği 1886 mhz ramlermiş. Bendeki 1333 belki sizinde ramler işlemciyle uyumlu değildir. Benimkilerde tabi. 2 online oyun açtığımda kullanılan bellek 6,37 civarı
  • Arkadaşlar sorun yine tekrar etti ondandır bundandır dedim hiçbirini tutturamadım.. Bu yüzden kusura bakmayın.

*Ekran kartı değil
    *Psu Değil
    *Anakart Değil
    *İşlemci Değil
    *Yazılım da Değil (bence)
    *Ramlar Değil

Geriye ne kalıyor şimdi ;

Ssd, monitör , ara kablolar.. bunlarda değilse bütün parçaları kutulayıp servislerine dağıtacam artık yapacak birşey kalmıyor.
  • Haci iki gun once bende de boyle bir sorun oldu. 13.11 beta surucusu vardi pc de, ets2 için yüklemistim. Birden ayni hhatayi verince 14. 3 betayi yukledim. Birde regeditten bir ayar yaptım ve sorun ortadan kalktı. Sanirim sen butun parçaları tek tek denedin. Hic bir sorun bulamadin mi. Birde windows CD'sini degistirip format atip denesen, belki de denemissindir
  • sorun nerede tekrar etti , belki kullandiginiz program oyun sorunludur ayni yerdemi yapiyor acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • osedon @ Valla zaten ssd yeni aldım ve üzerine windows kuruldu hata oluşunca tekrardan fortmatlandı. Yazılımdan olacağına pek ihtimal vermiyorum ama onuda deneyeceğim mecbur tekrardan. 8.1 kuruyum olmadı.

TolgaAMD @
    Online oyunda kamera kadrajına bir kalabalık takıldığında, fps düşmesi sırasında oldu. Atıyorum 10 fps düşünce ekran karardı 2-3 sn sonra geri geldi. Yani bu afterburner hatalı diyeceğim ama herhalde onlardan değildir.
  • devamlı tekrar eden bir hata mı?

arada sırada oluyorsa takma çok fazla. bir ara bende çok alıyordum, ama min. voltaj ve yeni sürücülerle aştım sayılır.

toptan ara kablo, monitor vs. vakit kaybı yaşarsın, kendine eziyet edersin.

sorun yazılımsal kaynaklı da olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.