Şimdi Ara

Görünmezlik mi, zihin okumak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu süper güçlerden biri size verilecek olsa hangisini seçerdiniz? Ben şahsen zihin okumayı seçerdim çok daha avantajlı olurdu görünmez olup ne yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telekinezi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimize aldığımız şeyler falan görünmez oluyo mu

• Görünmezlik diyince genelde insan aklına direk cinsellik geliyor. Hani güzel bi kızı takip edip duştayken falan izlemek gibi. Ben olsam zihin okumayı seçerdim.
  • Zihin okumak tabi , düşünsene cok sevdiğin kişilerle yada kişiyle bulusup bi kahve içiceksin kafasından ne geçtiğini öğrenmek için dünyaları yakardım

• Bir de soruyor musun görünmez olup napacam diye
    Benim için de gerek yok zaten beni görmezden geliyorlar
    Zihin okuma da çok da iyi birşey değil bence insanı gayet pişman edebilecek bir yetenek insanların zihinlerini okumak istediğinden bu kadar emin misin?
    Başka seçenek yok mu hızlı koşu uçmak falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zihin okumak görünmezliğide içinde barındırıyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temel bilim okunur mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zihin okumak sizi çok zengin eder üstelik bunu çok hızlı ve illegal iş yapmadan yapabilirsiniz. Ama görünmezlikte ya illegal iş yapıcaksınız yada fazladan uğraşıcaksınız bence zihin okuma tek başına yeter mesela kumar oynarken karşınızdakilerin zihnini okusaniz direk zenginsiniz. Hadi onu geçtim devlet büyüklerinin vs zihinlerini okuyup bu bilgileri satabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanCivata

Zihin okumak sizi çok zengin eder üstelik bunu çok hızlı ve illegal iş yapmadan yapabilirsiniz. Ama görünmezlikte ya illegal iş yapıcaksınız yada fazladan uğraşıcaksınız bence zihin okuma tek başına yeter mesela kumar oynarken karşınızdakilerin zihnini okusaniz direk zenginsiniz. Hadi onu geçtim devlet büyüklerinin vs zihinlerini okuyup bu bilgileri satabilirsiniz.

daha önce niye düşünemedik bunu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 31 Mayıs 2017; 19:49:40 >
  • Zihin okuyarak çok iyi yerlere gelebilirsin, siyaset, iş hayatı, aşk hayatı farketmez. Ama görünmezlikle tek yapabileceğin ergen ergen şakalar olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanCivata

Zihin okumak sizi çok zengin eder üstelik bunu çok hızlı ve illegal iş yapmadan yapabilirsiniz. Ama görünmezlikte ya illegal iş yapıcaksınız yada fazladan uğraşıcaksınız bence zihin okuma tek başına yeter mesela kumar oynarken karşınızdakilerin zihnini okusaniz direk zenginsiniz. Hadi onu geçtim devlet büyüklerinin vs zihinlerini okuyup bu bilgileri satabilirsiniz.

daha önce niye düşünemedik bunu ya

Ulan şimdi ağır söverdimde neyse ozaman konu monu açmasın kimse forumda lafa bak.

• Zihin okumak bir noktadan sonra delirtebilir, görünmezlik iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Zihin okumak görünmezliğide içinde barındırıyor zaten

Asıl görünmezlik zihin okumayı barındırırıyor. Görünmez olunca takip ederek hareketlerinden, başkalarıyla konuşmalarından vs. ne düşündüğünü anlayabilirsin, ama uğraştırır. Zihin okuma görünmezliği nasıl barındırıyor?

• Elimize aldigimiz seyler gorunmez oluyorsa gorunmezlik diger turlu zihin okuma.

Edit: Xray cihazindan veya degisiklik dalgalarla lokasyonumu belirleyemeyeceklerse kesinlikle gorunmezlik.

Dunyayi seyahat edebilirsin istedigin zaman gorunmez olup guvenlik noktalarindan gecersin, gizli dosyalara ulasabilirsin, canin tehlikeye girdiginde gorunmez olup ordan uzaklasabilirsin.
    Zihin okumayla canini kurtarman sor gibi gorunuyor.

Gorunmez olup Obama'nin yatak oldasina bile girebilirsiniz.

Yok olmasini istediginiz belgeleri gizlice yakabilirsiniz, suikastlar duzenleyebilirsiniz ve temizce ayrilabilirsiniz oradan kisa surede pro olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 1 Haziran 2017; 13:7:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Elimize aldığımız şeyler falan görünmez oluyo mu

Oluyor kardeşim de bi sınırı vardır herhalde.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Inception izledin mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.