Bildirim
Gördüğüm ilk Advanced Elixir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu tip elixir sox item kırılarak elde edilebiliyor...D9 item kırınca d10 elixir veriyor şuan elimde var bir adet -
quote:
Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re
Bu tip elixir sox item kırılarak elde edilebiliyor...D9 item kırınca d10 elixir veriyor şuan elimde var bir adet
Peki 10 adetle 98+10 staff yapabilirmiyiz mesela ? -
İtemlerin altında advanced elixir kullanılabilir yazıyor.Sınırı mutlaka vardır ama kaç tane kullanılabilir denemek lazım. -
Bende 10d var bitane +8 bowa nasıl bascam bunu basılmıyor? sos gibi parlıyor elixir -
eger sox item kirdirip dusurduysen sadece sox itemlere uygulayabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: tevez
eger sox item kirdirip dusurduysen sadece sox itemlere uygulayabilirsin
ne biliyon? -
1degre ıtem kırdırım elıx dustu bunun üstünde 2 degre yazıyor ama silaha basmadım nasıl olucak bu iş -
arkadaşlar lvl2 advanced elixiri 39m ye sattım valla -
Nasıl kullanıyoruz bu elixir ları ? %100 mü artı basma şansı ? -
ewet %100 basıyo. millet delirmiş. 3. advanced elixiri sattım ya :D hemde daha palıya -
Mesela +5 iteme bastım +1 mi +2 mi yükseliyor ? Powder koyuyor muyuz ? Bende 9-10 tane var sun koleksiyonuma basacam da ondan soruyorum. Teşekkürler.
-
bende tam emin değilim şuanlık ticarete döktüm işi :D lvl2liği 39m ye gitti lvl3lük 49mye lvl4lük 59m ye :) şimdi 3 tane daha koydum :D deli para kırdım ya gece gece -
Zahmet olmazsa sattıklarına sorar mısın ? Bir de 1Degree nasıl düşürücez ya :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Xapheon
Zahmet olmazsa sattıklarına sorar mısın ? Bir de 1Degree nasıl düşürücez ya :D
onlar olayın farkında değiller sanırım :D neyse herkes örenecek er yada geç :D -
quote:
Orijinalden alıntı: sub-zero
quote:
Orijinalden alıntı: Xapheon
Zahmet olmazsa sattıklarına sorar mısın ? Bir de 1Degree nasıl düşürücez ya :D
onlar olayın farkında değiller sanırım :D neyse herkes örenecek er yada geç :D
Basacam sonra patlatıcaz patladığıyla kalacak -
patlama olmuyoda 1.si basma limiti varmış istediğin kadar basamıyosun 2. lvl in silah dgsiyle aynı olması lazım :) şuan ki konulara bakarak bu kadarını söleyebilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
Bende 10d var bitane +8 bowa nasıl bascam bunu basılmıyor? sos gibi parlıyor elixir
-
quote:
quote:
Bende 10d var bitane +8 bowa nasıl bascam bunu basılmıyor? sos gibi parlıyor elixir
Ben 2-3-4-5 degree +5 itemlere bastım.Bildiğin basma yerine itemi koyup elixiri de koyuyorsun basıyor.1 kere basılabiliyor sadece.
-
Elimde bu var ama sete basamıyorum ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X