Şimdi Ara

Gördüğüm ilk Advanced Elixir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rev6 Forumlarından alıntı.

• Bu tip elixir sox item kırılarak elde edilebiliyor...D9 item kırınca d10 elixir veriyor şuan elimde var bir adet
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

Bu tip elixir sox item kırılarak elde edilebiliyor...D9 item kırınca d10 elixir veriyor şuan elimde var bir adet

Peki 10 adetle 98+10 staff yapabilirmiyiz mesela ?
  • İtemlerin altında advanced elixir kullanılabilir yazıyor.Sınırı mutlaka vardır ama kaç tane kullanılabilir denemek lazım.
  • Bende 10d var bitane +8 bowa nasıl bascam bunu basılmıyor? sos gibi parlıyor elixir
  • eger sox item kirdirip dusurduysen sadece sox itemlere uygulayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

eger sox item kirdirip dusurduysen sadece sox itemlere uygulayabilirsin

ne biliyon?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1degre ıtem kırdırım elıx dustu bunun üstünde 2 degre yazıyor ama silaha basmadım nasıl olucak bu iş
  • arkadaşlar lvl2 advanced elixiri 39m ye sattım valla
  • Nasıl kullanıyoruz bu elixir ları ? %100 mü artı basma şansı ?
  • ewet %100 basıyo. millet delirmiş. 3. advanced elixiri sattım ya :D hemde daha palıya
  • Mesela +5 iteme bastım +1 mi +2 mi yükseliyor ? Powder koyuyor muyuz ? Bende 9-10 tane var sun koleksiyonuma basacam da ondan soruyorum.Teşekkürler.
  • bende tam emin değilim şuanlık ticarete döktüm işi :D lvl2liği 39m ye gitti lvl3lük 49mye lvl4lük 59m ye :) şimdi 3 tane daha koydum :D deli para kırdım ya gece gece
  • Zahmet olmazsa sattıklarına sorar mısın ? Bir de 1Degree nasıl düşürücez ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

Zahmet olmazsa sattıklarına sorar mısın ? Bir de 1Degree nasıl düşürücez ya :D

onlar olayın farkında değiller sanırım :D neyse herkes örenecek er yada geç :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub-zero

quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

Zahmet olmazsa sattıklarına sorar mısın ? Bir de 1Degree nasıl düşürücez ya :D

onlar olayın farkında değiller sanırım :D neyse herkes örenecek er yada geç :D

Basacam sonra patlatıcaz patladığıyla kalacak
  • patlama olmuyoda 1.si basma limiti varmış istediğin kadar basamıyosun 2. lvl in silah dgsiyle aynı olması lazım :) şuan ki konulara bakarak bu kadarını söleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Bende 10d var bitane +8 bowa nasıl bascam bunu basılmıyor? sos gibi parlıyor elixir
  • quote:

quote:

Bende 10d var bitane +8 bowa nasıl bascam bunu basılmıyor? sos gibi parlıyor elixir

Ben 2-3-4-5 degree +5 itemlere bastım.Bildiğin basma yerine itemi koyup elixiri de koyuyorsun basıyor. 1 kere basılabiliyor sadece.
  • Elimde bu var ama sete basamıyorum ?
     Gördüğüm ilk Advanced Elixir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.