Şimdi Ara

Gördüğüm anlamlı rüya(lar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar,bu kesinlikle csb değildir.Sadece bugün çok fazla rüya gördüm.Bugün ateistleri özel olarak konuma bekliyorum lütfen.İçlerinden en aklımda kalanı ise şu rüyaydı:

Evimdeyim,içinde türk,rus,dünya klasikleri kitapları olan kütüphanemin önündeyim.Bir varlık bana ucunda kuş tüyü gibi birşey olan bir şey veriyor diyor.Bununla kitaplara dokunarak,onların sahip olduğu düşüncenin enerjisini görebilirsin gibi bir şey diyor.Ne saçmalıyor lan bu filan diyorum.Deneyeyim bari okuduğum kitaplar üzerinde diyorum.Çeşitli kitaplara dokunduruyorum,sanki,onları okuduğumdaki anılarım ortaya çıkıyor gibi hissediyorum onlara dokundurduğumda.Bir kitaba daha dokunduruyorum;sistemli düşünceler,selim çoraklı,hiç okumadım etmedim,nerden girmiş bu filan diyorum hatta,çokca Rus klasiği okumuşumdur ama onu hiç okumadım.Ona dokunduruyorum daha güçlü bir sinyal alıyorum nedense.Sonra köşede Kur'anı görüyorum.Lan diyorum acaba çarpılır mıyız.Yanımdaki mahluk "asıl amacımıza geldik" gibi birşey diyor,Arapça filan konuşuyor herhalde diye düşündüm anlamıyorum pek dediğini,arada mantıklı konuşuyor.Kur'an a dokunduruyorum,birden yarasalar çıkıyor ve korkuyorum yüzümü korumak için.Diğerlerinden farklı olarak bir ürperme hissediyorum.Ama tekrar baktığımda Kur'an yerinde değil.Rüyanın gerisini hatırlamıyorum.Ama saat 8:30-9 sularında gördüğümü sanıyorum.

Ben Allah'ın varlığına inanmışımdır,ateist değilim,müslümanım.Fakat bir türlü İslam ı teyit edemiyorum son zamanlarda.Şimdi bu yarasa çıkma olayı da,bana hep bir tuzak,bir yalan,bir kandırmaca olarak işlenmişti hayatımda.Filmlerde de öyle olur mesela adam çok önemli bir kutuyu açar içinden yarasalar çıkar mesela.Acaba diyorum burada demek istenilen şey Kur'an ın bir kandırmaca,Allah'ı yansıtmadığı anlamına filan mı geliyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 30 Mart 2013; 10:47:46 >

• Hocam bence bu konularda (Kur'an ın kurmaca olduğu) aklınızda,kalbinizde herhangi bir şüphe olmasın.
    “ İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz, halbuki onlar sizi sevmezler, siz kitap(lar)ın hepsine inanırsınız, onlarsa sizinle buluştukları zaman “inandık” derler. Başbaşa kaldıkları zaman da kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: “kininizle geberin!”. Şüphesiz ki ALLAH göğüslerin (gönüllerin) özünü bilir.” ayetini okumanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaveN` -- 30 Mart 2013; 14:20:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.