Şimdi Ara

Google Vs Yandex Neyin Nesi? (Grafikli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Google Vs Yandex Neyin Nesi? (Grafikli)

• Fazla Söze Gerek Yok, GOOGLE
  • Yandex'in Türkiye pazarına girmesi cidden harika oldu çünkü rekabet her zaman tüketicinin yararına oluyor. Eğer olur da Yandex ziyaret edilmeye başlanırsa Google daha çok yatırım yapmak zorunda olur. Ancak Fatih projesindeki Android desteği Google'ı bir adım öne taşıyor. Türk tüketicilerinin alışkanlıklarını değiştirmesi için bundan daha fazla şey yapmalı Yandex.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • arkadaşlar yandex maile baktınız mı hiç. Mail kapasitesi sınırsız. bir nevi harddisk Dosya ekleme 3gb. gmaili havada karada tokatlar. Arama olayına gelince dikketinizie çeken bi,şe olmadı mı? Aramalardaki arama keskinliği google dan daha iyi. aramalarda bir derinlik var. denemek için 1 ay kullanıcam. 1 haftadır kullanıyorum oldukça iyi. google'a bakasım gelmiyo.
  • ben arama motoru kulvarında gugılı bizim neslimizde geçebilecek bir platform olacağını sanmıyorum.Artık birşey ararken beynimiz alışmış gugıla yandex vs yazamıyoruz bile.Ama yandexi tr içinde harita olarak gugıldan daha çok kullanıyorum.Yurt dışında yandexin yüzüne bile bakmam.

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fazla söze gerek yok GOOGLE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin?
  • Senelerdir google kullanan ve ona alışan insanlar var Türkiye'de...

Çok farklı bir şeyler yapmaları lazım ki yandex iş görsün... Yoksa mesela ben neden durduk yere yandex'e geçeyim...
  • Google Türkiye'de birçok insan tarafından tanınıyor ve kullanılıyor.
    Bence yandex in Türkiye'de işi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahadn -- 24 Şubat 2014; 20:00:14 >

Orijinalden alıntı: tahadn

Google Türkiye'de milyarlarca insan tarafından tanınıyor ve kullanılıyor.

"milyarlarca insan"

Çinmi burası :)))

Orijinalden alıntı: bendeniz61

quote:

Orijinalden alıntı: tahadn

Google Türkiye'de milyarlarca insan tarafından tanınıyor ve kullanılıyor.

"milyarlarca insan"

Çinmi burası :)))

• yandex düzgün birşey olsaydı, ordan burdan kene gibi yapışıp bilgisayara kendini zorla yükletmezdi. temizlemesi ayrı dert zaten. sırf bu yüzden bile yandex kullanmam.

Orijinalden alıntı: HungerGames

Arama motoru olarak Google'ı, browser olarak Yandex'i kullanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.