Şimdi Ara

GOOGLE VOICE TÜRKİYE'DE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben S2 ye kurmayı beceremedim, 4 haneli pin soruyor, orada takıldım, isterseniz bu başlıktan bilgi alışverişinde bulunalım...

• google voice amerika disi icin acik degil, sadece orada calisiyor diye biliyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

google voice amerika disi icin acik degil, sadece orada calisiyor diye biliyorum ben.

http://yahoyt.com/h/11185/gmail-den-ses-arama-turkiye-de

bugun çıkan bi haber ustad.

telefon üzerinde voice diye bi program içerisinden görüşme yapıyor büyük ihtimalle fakat kurulum esanasında pin kodu zimbirtisi var ve işleri yaparken 75 kuşur düşüyor ve şuan ne pininden bahsettiğini çözemedim sms yada mailde gelmedi birşey neyse onun dişinda gmail içine girince "TELEFON ARA" diye yeni sekme var tıkladığında tuş takımı çıkıyor istediğin numarayı arayabiliyorsun fakat kredi gerekiyor. ben turkcellı aramayı denedim yanda 0.10euro dk başına yazdı ev telini denediğimde 0.02 yazdı dk başına... pek uygun fiyatlı olduğu söylenemez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_zeus -- 4 Ağustos 2011; 20:41:26 >

• Bazı kişilerde çalışıyor bazılarında çalışmıyor Türkiye'de. Neyse ki bende çalışıyor
  • bende de çalışıyor bugün itibariyle...

Edit: Gmail ile kullandığımda çalışıyor, ancak telefondan pin sorununu veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamRiver -- 4 Ağustos 2011; 21:50:59 >
  • Telefon uygulamasına da güncelleme yaparlar yakında
  • benim de anlamadığım bu bahsedilen " PIN " nedir, nereden öğrenilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bu pin meselesini çözersek tüm Android kullanicilariyla ücretsiz görüntülü konuşacağız, ben pin kısmında takıldım, bildiklerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.