Şimdi Ara

Google Play Ürünlerinin Olmadığı Firmware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun sürekli arkaplanda çalıştırdığı uygulamalar gereksiz güncellemeler ve kaldırılamayan şu uygulamaların olmadığı bir android sürümü istiyorum
    telefon modeli s4 mini 9190 buna saf android tarzı birşeyler yüklemek istiyorum yardımcı olur musunuz

• dostum sorun google değil

sorun samsung

google uygulamasız androidler de var ama pek tavsiye etmem

xda foruma gidiyorsun s4 mini için önce root yapıp sonra temiz bir saf android rom yüklüyorsun ve bam samsungun salak arka planda çalışan s8in bile menüye girerken kasmasına neden olan appleri gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 9 Şubat 2019; 17:43:50 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bildiğin bir custom rom var mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ADINLAR kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim yok ama xdaya girdiginde en aktif konulara bak en cok yorum alan romlardan birini yükle gitsin hicbir sey olmaz

Bende galaxy wonder vardi zamaninda yapmadigim rom kalmamıştı asphalt 6yi zor acan telefonda ozel rom ve overclockla asphalt 7yi bitirmistim hala da duruyor sapasağlam

Keza lg g2de de envai cesit xda romu denedim cok guzel sonuclar elde ettim

Dedigim gibi sık kullanilan sorunsuz bir romu yapistir gec gorundugunden cok daha kolay ve Türkce anlatimlar falan da var mesela ****te baya vardi halen aktif mi bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim sonuçlarını buraya yazacağım bu konuyu görenlerde faydalansın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.