Şimdi Ara

Google Play Store Pc den Uygulama İndirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
33.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık derdimizi anlatıyor sanırım gerekli cevaplarda verilmiş belki birilerinin işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masteres -- 17 Ocak 2016; 22:11:52 >

• Dostum uygulamalarini wifi üzerinden indirsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Dostum uygulamalarini wifi üzerinden indirsen.

kardeş kablolu modem kullanıyorum değiştiricem ama üşeniyorum ttnet servisi ortada tam bilmiyorum ama birde sözleşme filan dayatmasınlar önümüze
  • tinyurl.com/7mekegh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 18 Haziran 2012; 1:07:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

http://tinyurl.com/7xvb2ed

hocam link kırık..
  • Duzelttim

• quote:

Duzelttim

teşekkür ederim inceledim fakat daha öncede buna benzer konular incelemiştim rootlu telefonlarda diyor telefonu yeni aldım garantisi vs. yeni root atmakta istemiyorum.sanıyorum en iyisi wifi olacak onun içinde modemi değiştirmem gerekecek.gerçi kablolu interneti kablosuza çeviren cihazlar varmış ama en uygunu 50 tl ttnet servisi arasam gelip modemi değişmezler mi acaba ? bide onun için mi para verecez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    App Store Oyun Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool41

quote:

Duzelttim

teşekkür ederim inceledim fakat daha öncede buna benzer konular incelemiştim rootlu telefonlarda diyor telefonu yeni aldım garantisi vs. yeni root atmakta istemiyorum.sanıyorum en iyisi wifi olacak onun içinde modemi değiştirmem gerekecek.gerçi kablolu interneti kablosuza çeviren cihazlar varmış ama en uygunu 50 tl ttnet servisi arasam gelip modemi değişmezler mi acaba ? bide onun için mi para verecez

Üşenmezseniz bir cafeye gidip çay kahve içerken indirirsiniz.

Ya da

Bilgisayarınızı modem olarak tanımlarsınız ki bunun içinde wifi kullanan bir notebook gerekli.
    Bağlantı özelliklerinizden DNS girdiğimiz IPv ekranını açın.
    Bu sefer Ağ iletişimi sekmesi yerine hemen yanındaki paylaşım sekmesine girin,
    Diğer ağ kullanıcıları bu bilgsisayara bağlansını seçerek paylaşım oluşturun.
    Ayrıntılı bilgi için internetten yada bilgisayarınızdaki windows yardım sayfasından "ICS (Internet Bağlantısı Paylaşımı)" 'nı aratabilirsiniz.

• ya da telefonu USB ile PC bağlayıp PC nin nin internetini Telefon ile paylaşın ve istediğiniz uygulamayı, oyun v.b. direk telefonunuza indirin.
    iyi günler
  • google chrome un apk downloader diye bi eklentisi vardı ordan indirebiliyodun
    eklentiyi edin sonra resmi sitesinde video ve açıklama var onları uygula sonra markete geldiğinde sağ üstte eklenti çalışmaya başlıyçaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: emredel1905

google chrome un apk downloader diye bi eklentisi vardı ordan indirebiliyodun
    eklentiyi edin sonra resmi sitesinde video ve açıklama var onları uygula sonra markete geldiğinde sağ üstte eklenti çalışmaya başlıyçaktır

Bahsettiğiniz uygulama bu mu ?

• evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredel1905

evet

teşekkürler deneyeceğim..
  • ben o eklenti olayını tam yapacaktım ki telefonde Device ID öğrenemedim, kodları acamıyorum sadece test menüsüne giriş yapıyor , bu da benim sorunum, ama ben bunu değil şunu diyecektim,
    o kadar neden kastın kendini dostum, uygulamaları adı ve sonuna .apk diye google de arat istediğin uygulamayı buluyorsun, he niye uğraşayım aramakla diyorsan zaten arıyorsun hem pro diye ararsan pro versiyonu bulursun, tabi güncel olup olmadığınıda yine playdan takip et son sürümü ararsın iş cözülür,, yani cözüm secenekleri o kadar cokki aslında onca sıkıntıya gerek yok ;)
    işin kolayı varket gitmiş en karmaşık yolu scmşiniz hayret doğrusu..
    he birde play yanı sıra bazı market sayfalarıda mümkün, veya android icin gelişmiş safalarda uygulama pc ye indirmke oldukca kolay..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool41

Merhabalar ben telefona yeni 1 gb lık internet paketi aldım hem ufak tefek uygulamaları indirmek hem de internette dolaşmak için fakat bazı oyunlar yüksek boyutlara sahip ve buna paralel olarakta kaliteli oyunlar oluyor.İndirmek istiyorum ancak internet paketi çok sınırlı o nedenle telefonuma verdiğim gmail adresiyle pc'mden bağlanarak Google Play Store'dan uygulama indirebilir miyim?Yani pc de sınırsız internet bulunmakta gmail ile bağlanarak uygulama indirdiğimde telefonumla nasıl bağlantı kurarım ? Derdimi anlatabildimmi bilmiyorum ama umarım anlayan kişiler çıkar.İyi forumlar..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65390243&p=1#65390243

• ya şu soruya adamakıllı bir cevap verebilecek yokmu? pc nin internetini kullanarak android telefona uygulama atmak.. nasıl yapılıyor ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesteni

ya şu soruya adamakıllı bir cevap verebilecek yokmu? pc nin internetini kullanarak android telefona uygulama atmak.. nasıl yapılıyor ???

konu hort bende bu sorunun cevabını arıyorum
  • Hikaruzz kullanıcısına yanıt
    Google play e girin pc den. Sonra hesabınızla giriş yapın. Hangi uygulamayı yüklemek istiyorsanız seçin ve yükleyin. Telefonun ismi falan gözüküyor zaten. Bide ekran açık duracak. Ben böyle yapıyorum hep wipe den sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaruzz kullanıcısına yanıt
    Eklemeyi unuttum. Kablosuz modem olması lazım. Çünkü wifi den indiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.