Şimdi Ara

Google Play'de Yepyeni Bir Uygulama: 'Recep Tayyip Erdoğan Sesleri'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlarda, konferanslarda mecliste basında vs. söylediği sözlerden oluşan, toplam 500 adet ses içeren bu program sayesinde cumhurbaşkanımızın en güzel ve en keyifli sözlerini istediğiniz zaman, internet ihtiyacı olmadan dinleyebilir, beğendiğiniz sözleri arkadaşlarınıza gönderebilir, telefonunuza zil sesi veya bildirim sesi olarak ayarlayabilirsiniz.
    Google Play Store- Link (Çok yakında App Store'da)
    Google Play'de Yepyeni Bir Uygulama: "Recep Tayyip Erdoğan Sesleri"Google Play'de Yepyeni Bir Uygulama: "Recep Tayyip Erdoğan Sesleri"Google Play'de Yepyeni Bir Uygulama: "Recep Tayyip Erdoğan Sesleri"Google Play'de Yepyeni Bir Uygulama: "Recep Tayyip Erdoğan Sesleri"Google Play'de Yepyeni Bir Uygulama: "Recep Tayyip Erdoğan Sesleri"

Trump için olanı vardı zamanında onu indirmiştim güzeldi tabii bu efsane olmuş.
    Artık mitingler cebimde, rastgele aç diyerek mini bir miting bile gerçekleştirebilirsiniz.
    Nasılsa hep aynı laflar, rastgele de çalsa gerçeğinden farkı olmuyor.
    Whatsapptan artık cevap yazmıyorum direkt ses kaydı atıyorum. Reisini her söze bir cevabı mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 20 Mayıs 2017; 5:11:24 >

• GPSdeki İngilizce yorumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında olacak şu ; camilerde mihrabın üstünde yer alan arapça Hz. Muhammed (Sallallahu aleyhi ve sellem) yazısı kaldırtılacak, yerine recep tayyip erdoğan yazdırılacak. Kıyamet sanıldığından da yakın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 10 Ocak 2021; 12:40:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en cok bunu seviyorum

• Eeey'li hitapları her gün dinleyerek cringe dozumu alıyorum
  • "Uluslararası medya bunu da gizle olur mu?" Ey BBC , Ey CNN
    Enlerden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Yakında olacak şu ; camilerde mihrabın üstünde yer alan arapça Hz. Muhammed (Sallallahu aleyhi ve sellem) yazısı kaldırtılacak, yerine recep tayyip erdoğan yazdırılacak. Kıyamet sanıldığından da yakın..

Google Play'de Yepyeni Bir Uygulama: "Recep Tayyip Erdoğan Sesleri"

• Uygulamadaki "Bunlar..." kısmına gelip ilgili şahsın nasıl bir kutuplaştırma yaptığını görebilirsiniz. Saldırmadığı kimlik köken kalmamış.

• Dombra sesini alarm yapıp ardından "Eyy avrupa" sesini ekleyip gaza geleceğim. Ardından 12-13 saat çalışıp, doğru düzgün et bile yemeyeceğim ama uygulamadan "Eyy Almanya" sesini açıp Almanların köprümüzü kıskındığını ve kudurduklarını düşününce aç kalmamın önemi kalmayacak.
  • Sesi çok tahrik edici vibratör etkisi veriyor 3 kere dinleyince orgazm oluyoru ayol
  • Karın doyurucu bir uygulama olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Yakında olacak şu ; camilerde mihrabın üstünde yer alan arapça Hz. Muhammed (Sallallahu aleyhi ve sellem) yazısı kaldırtılacak, yerine recep tayyip erdoğan yazdırılacak. Kıyamet sanıldığından da yakın..

Google Play'de Yepyeni Bir Uygulama: "Recep Tayyip Erdoğan Sesleri"

Bu dahada vahim Bunlar birde müslüman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.