Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.834
Cevap
64
Favori
90.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSUreddit
    From the GooglePixel community on Reddit: WE FOUND IT: A Free App PROVES the Pixel Camera Stutter is a SOFTWARE BUG. (The Final Investigation & Proof)
    https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/1o1i5hi/we_found_it_a_free_app_proves_the_pixel_camera

Yeni işlemci yeni gpu yeni npu ile Pixel 10 serisi belli ki yazılımsal sorunlar devam ediyor özellikle kamerasında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dün apkmirror dan yüklemiştim. Teşekkürler. Tek bir .akp den ibaret değil o yüzden paketlenmiş apkmirror ın kendi uygulamasından da açılıyor öyle de kurdum.

AV1 video kayıt özelliği seçeneklerde görmedim ...

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/pixel-camera-10-1-076-816441313-17-release/pixel-camera-10-1-076-816441313-17-android-apk-download
    https://www.androidauthority.com/android-theme-manager-3606395

Google'ın yeni Tema Yöneticisi sayesinde tek tıklamayla tema paketleri Android'e geliyor

Mayıs ayında, Google'ın Pixel telefonunuzu özelleştirmenize yardımcı olacak tema paketleri üzerinde çalıştığını açıklamıştık. Pixel telefonlardaki "Duvar Kağıdı & Stil" uygulamasında yeni bir "Temalar" girişi ortaya çıkardık ve işlevsel olmasa da, açıklaması bazı önemli bilgiler sağladı. Keşfimiz, Google'ın paketler halinde paketlenmiş birden fazla özelleştirme seçeneğinden oluşan "Piksel temaları" üzerinde çalıştığını doğruladı, ancak o zamanlar ayrıntılar azdı.

• Yurtdışından aldığım cihazımın imei1 bloklandı.
    İkinci imei için Türk operatörlerin esim'ini kullanamadığımızı okudum.

Telefonda iki yurtdışı ucuz roaming esim aynı anda açtım. İmeileri kontrol ettim. Bloklanmayan imei2nin çalıştırdığı esimi kapatıp fiziksel sim taktım. Ancak telefon imei1 deki çalışan esimi imei 2 ye atıp fiziksele gene imei1 i atadı.

Fiziksel simi imei2 ile çalıştırmanın yolu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeFfoo -- 14 Ekim 2025; 4:19:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bilgisayar varsa işlem yapın çok zor değil dosya yoksa pm den yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 14 Ekim 2025; 13:49:50 >
    Amd FX 8350@5Ghz Sapphire 3GB HD 7950 Oc Vapor-X Gddr5 384 Bit Asus Crosshaır V Formula-Z Seageta 2tb Barracuda 64MB 7200Rpm Samsung 120gb 840 Evo GSKILL 16GB (2X8GB) DDR3 2000 Mhz FSP Aurum Pro Gold 1200w Corsair H110 Corsair 760T Asus ML238H 23" 1920 x 1080 2ms Logitech G430 7 1 Dolby Headset
  • Aranızda Mc donalds uygulamasında bu sorunu yaşayan var mı?

Pixel 9 pro xl A16 Beta 3.1 GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Bir sorun yok aynısındayım işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Valla anlamadım hocam ya wifi de denedim yine olmadı. Dns değiştirdim sildim yükledim eski versiyon kurdum yok olmuyor. GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Güncelleme

Çoğu kişi şikayetçi şuan bu durumdan Sanırım piyango bana da vurmuş siz şanslısınız sanırım hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meconline34 -- 23 Ekim 2025; 1:38:52 >

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.