|
Süreler nasıl acaba Anker 313 ile? |
|

2 Mobil
|
Süreler nasıl acaba Anker 313 ile? |
|
Bir sitede denk geldim paylaşmak isterim : Pixel cihazları malum oyun odaklı değildir ama Pixel 10 Pro XL oyun performansı süre olarak dramatik düşük : Google Pixel 10 Pro XL vs Google Pixel 9 Pro XL - specs comparison https://www.phonearena.com/phones/compare/Google-Pixel-10-Pro-XL,Google-Pixel-9-Pro-XL/phones/12719,12379Güçlü bir GPU elbette beklenmez Pixel lerde lakin oynama süresi de bari Pixel 9 Pro XL kadar başarılı olsaydı hiç geçemiyor olsa da ... Fark öyle düşük yakın değil misli ile .. Soldaki Pixel 10 Pro XL sağdaki Pixel 9 Pro XL ![]() |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Aslında 9 fan 10 a geçmek anlamsız. Geçilse bile Amerikan sim kart yuvasız 512GB lığı eh işte idare eder denir. GPU su da vasat işlemcisi de . Verimlilik GPU da yok anlaşılan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
GPU da android 17 de komple vulkan a geçiş olacağı için, cihazı bir de a17 ile görmek lazım bence. Bende işin sonunda bekleneni veremediğini düşünüyorum, 9 pro xl var elimde, şu an için geçiş yapmıcam, hatta vivo deneme gibi bir fikrim var bakalım. vivo x200 fe bataryası çok cazip kompakt hafif bir cihaz belki buna geçiş yapabilirim |
|
Android 17 çıkana kadar Pixel 11 serisi tanıtılır ... Vulkan a geçiş ve mevcut oyunlarda Vulkan zorunluluğu ile oyunlar vs tekrardan optimize edilecektir ama bazılarında gerek yok bazı oyunlar zaten Vulkan göre de optimize edilmiştir. Ek olarak, Pixel 9 ve eskileri de başka markaların modelleri de elleri armut toplamayacaklar onlar da geçecektir. İlk geçenler yeni modeller giriş orta üst alayı derim . |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Xiaomi 15 ultra kullanıyorum 10 pro xl düşünüyordum hem deneme hem de merakımdan dolayı fakat kısaca kağıt üzerinde bir kıyas yapıyorum. çoğu özellikte xiaomi çok öndeymiş gibi duruyor bu durum iphone da olduğu gibi kağıt üzerinde mi yoksa cihazlar arasındaki fark çok mu anlam veremiyorum. Pixel 11 pro xl mı bekleyeceğiz şimdi yoksa 10 pro xl ile telefonumu değiştireyim mi çok kararsızım. Fiyat olarak 48-50 bin tl rakam istiyorlar. kararsız kaldım. |
|
Beklentilerle alakalı. Merak edenler performans aramayanlara iyi bir kamera isteyenler Pixel 10 Pro ve XL en az 512GB Amerikan veya 1 TB olanı. Çünkü Amerika hariç 512GB modellerde UFS en gelişmişi yok ... Pixel 11 serisi de ciddi bir performans artışı beklemem. Google yazılımsal AI ekmeğini yeme derdinde... Xiaomi tercih edenler o model için malum performanstır kamera sonra gelir ... Kamerası da fena değil. Takip etmiyorum ama Pixel Camera mod ları da yükleniyordur daha da kaliteli fotolar çekiyordur. Pixel demek kendi sade ama gelişmiş arayüzü ilk güncellemeleri merak edenleredir. Xiaomi de bu baya kötüdür. En başta dediğim gibi beklentilere göre ... Herkese cevabı farklıdır ama ortalama bir yaklaşımla bence hayal kırıklığıdır özellikle Pixel 9 Pro XL ile kıyaslanırsa kasası neredeyse aynı ekran çözünürlüğü aynı ekran parlaklığı birazcık artırılmış ama görüyorum ki yazılımsal birşey kontrastı sanki düşüyor ışık patlaması gibi ekranda görselleri yansıtıyor. Ekran camı gelişmiş ama kayda değer bir gelişme yok. Ana kamerası aynı birçok şeyi aynı ... GPU su esas merak edilendi. Cihazdaki gsm gps filan şebeke modemi de aynı imiş Samsung tan bir gelişme de yokmuş sadece bluetooth 6 farkı var ama onun da farkını verecek bir cihaz pratikte yok ... Bazı iyileştirmeler yazılımsal AI ile ve belki de ilerde Pixel serilerine de gelebilir ... |
|
|
Kaynağıyla yazmıştım oradaki linkten tüm diğer eski Pixel lerinkine bakılabilir : GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162076436Pixel phone hardware tech specs - Pixel Phone Help https://support.google.com/pixelphone/answer/7158570?sjid=3389732263676289465-EU |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|