2 TB'ı 5 yıl uzatmak için 2 TB'ın 5 yıllık ücreti karşılığı yüksek bir paket alıp geri 2 TB'a döneceksin. İşin mantığı bu aslında. |
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (8. sayfa)
-
-
5 yıllık 100gb toplam 295 tl ye aldım konu sahibine teşekkürler.
bir 5 yıl daha alsammı diye düşünüyorum ama gerek yok herhalde ya
-
Uyeligimizin ne zaman bitecegini nasil gorebiliriz? Ben bu yontemi 3 kere uyguladim, 6 yil uzatma olmasini bekliyordum fakat simdi 2027ye kadar uzamis gibi goruyorum eger yanlış bakmiyorsam
-
Aile üyeleri ile paylaşınca benim depo fotoğraflarım görünür mü onlara ya da onları bana? -
Hayır görünmez. -
Şu an 200 gb'lık paketteyim. 4-5 ay oldu alalı.
Premium 5 TB ₺1.449,99/yıl Yıllık faturalanır. %16 tasarruf edin.
Bunu alıp 2 tb'a düşersem ne kadar eklenir özet olarak bilen var mı?
2 tb 290 tl yıllık. 5 yıl uzatıyor mu 2 tb'ı?
Edit: Cevap şurda sanırım
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155778589
Edit2:
Hanemize hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 13 Mayıs 2023; 10:18:34 >
-
Nays kampanyasından 356 liramın 71 lira geri yattı -
Nays ile işlem falan yapmayın 580 tlik alışverişi 712 tl olarak yansitmislar 100 lira iade gelse bile yine zarar. -
Şu yenilenme tarihini nerden görüyorsunuz ben bulamadım. -
Yenilenme tarihi nerden gorunuyor hocam
-
myaccount.google.com/subscriptions -
2032'ye kadar aldım, teşekkürler. -
Nays ile alan arkadaşların dikkatine, tüm harcamaları fazla yansıtıyorlar.
289 TL'lik harcamam 356 TL, 1449 TL'lik harcamam ise 1780 TL olarak yansımış. Google tarafı bizimle alakası yok diyor, Nays da bizimle alakası yok diyor. Uğraşıyorum şimdi...
Sonraki mesajları kaçıran arkadaşlar için ekleme: Uygulamada yüksek mebla görünüyor sadece, fazla çektiği yok aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 18 Mayıs 2023; 21:31:52 > -
bende nays ile ödedim hiç bir sıkıntı yaşamadım
-
Yıllık 70 lira görünüyor hocam, 5 yıllık 350 lira olmuyor mu bu durumda.
-
aylık değil hocam yıllık seçip alacaksınız o zaman ₺57,99/yıl
-
Hayır hocam, fazla yansıtmıyorlar. Doğru çekiyorlar ama gösterim fazla oluyor. Yani yıllık icin 115,99 cekiyorlar ama gosterim de 128 falan yazıyor. Oysa gercekte 115,99 alıyorlar. Sıkıntı yok yani. -
5 yıl 200 gb faydalandık, teşekkürler. Fazla gelirse 10 yıla 100 gb düşürürüz.
-
Aynen öyle hocam, teşekkürler. Akşama doğru ancak fark ettik biz de. Her türlü saçmalık ama neyse... En azından çok uğraşmamış olduk.
-
ilk olarak 200gb lık üyelik için ödeme yaptım
sonra 2tb lık ödeme yapıp, plan dan tekrar 200gb a düşürdüm.(bu düşme işleminde para çekmedi)
daha sonra myaccount.google.com/subscriptions adresinden kontrol ettiğimde yenilenme tarihi olarak 14 aralık 2025 aralık olarak gözükmekte. Normalde 5 yıl yani 2028 gözükmesi gerekmiyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X