Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SCREENSHOT yapılıyormu sizin cihazlarda yabancı formlarda ses down ve power tuşlarına aynı anda basıldığında screenshot yapalıyor kendi cihazımda deniyorum olmuyor
    bu konuda sizde aynı sorun varmı cihazım lg türkiye tarafından gönderildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daybreaks07

MERHABA ARKADAŞLAR İYİ GECELER
    SCREENSHOT yapılıyormu sizin cihazlarda yabancı formlarda ses down ve power tuşlarına aynı anda basıldığında screenshot yapalıyor kendi cihazımda deniyorum olmuyor

Ben senin neden yapamadığını biliyorum
    Çünkü bende iphonedan geçtiğim için yapamamıştım. Iphonelardakinin aksine, power+volume down tuşlarına basınca 2 saniye kadar beklemen lazım. Sorunun eminim ki bu yüzden :) Hadi kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daybreaks07

MERHABA ARKADAŞLAR İYİ GECELER

O kombinasyonda basılı tutun.
  • 1 aydır kullanıyorum küçük ısınma dışında başka bir problemim yok benide ekleyin aranıza.
  • Resmi olarak nexus 4 icin 4.2.2 nin dagitilmaya baslandigi aciklandi. Guncellemenin gelmesi yakindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AOKP B3teyim, once stock imaji basip sonra 4.2.2 update ini manuel cakalim bakalim ;)

Dayanabildigim kadar dayanip bakicam ne kadar sarj gidiyor vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExpertDH

Nexus 4 için güzel bir mikrofonlu kulaklık önerebilir misiniz? Cihaza ne taktıysam tam oturmadı :(

Hocam bir önerim var, bende almayı düşünüyorum. Hem kargo da bedava, ben bu kulaklığa aşık oldum resmen. Mükemmel bir ses kalitesi var. Görünüşü ve kaliteli dış yapısı da cabası. Bir bakın derim, bu arada LG Optimus G den de bu kulaklık çıkıyor sanırım.

Hocam onun cakma olma riski var ama fiyat biraz fazla ucuz gibi.Hayal kirikligi yasamayin sonra.

Yo yo hocam. Ürün orijinal, arkadaşım aldı, forumda daha önce de bu konuda paylaşım yapmıştım. Mükemmel bir ürün. Bu arada ürünü koreden alıyorsunuz. Kesinlikle orijinal, zaten lg sitesinden (güney kore sitesinden) barkod nosu ile orijinalliğini kontrol edebiliyorsunuz. Ve ürün fiyatı koreye göre pahalı. Zaten 24.99 dolar en ucuz satış fiyatı şu anda ki bu da 40-50 tl arası birşey yapıyor. Ucuz değil yani, Tr de satıldığını düşünürsek vergi ile birlikte 70-80 tl olacaktır ki bu en iyi ihtimal. Bu da kaliteli bir kulaklık için olası bir fiyat. Ama uyarınız için yine de teşekkürler.

"Red edition" 24.99$ arkası kırmızı olmayan normali 19.99$.

Arasında acaba arkasının kırmızı olması haricinde başka bir fark var mı ? İkisini de Lg satıyor ;

Not: Bakınca teknik özelliklerde farklılıklar var ;

Red Edition : Sensivity : 98 dB/mW , Black : 103 db/mW
    Red Edition : Empadance : 24 ohm , Black : 16 ohm

Siyah olanın sesi yüksek gibi ama empedans düşük.

Kulaklıktan anlayan arkadaşlar yorumlarlarsa makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 14 Şubat 2013; 10:41:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

quote:

quote:

quote:

Nexus 4 için güzel bir mikrofonlu kulaklık önerebilir misiniz? Cihaza ne taktıysam tam oturmadı :(

Hocam bir önerim var, bende almayı düşünüyorum. Hem kargo da bedava, ben bu kulaklığa aşık oldum resmen. Mükemmel bir ses kalitesi var. Görünüşü ve kaliteli dış yapısı da cabası. Bir bakın derim, bu arada LG Optimus G den de bu kulaklık çıkıyor sanırım.

http://www.ebay.com/itm/LG-Optimus-G-QuadBeat-Driver-Unit-Earphones-BLACK-color-earphone-earphones-/290862109238?pt=PDA_Accessories&hash=item43b8bb9236

Hocam onun cakma olma riski var ama fiyat biraz fazla ucuz gibi.Hayal kirikligi yasamayin sonra.

Yo yo hocam. Ürün orijinal, arkadaşım aldı, forumda daha önce de bu konuda paylaşım yapmıştım. Mükemmel bir ürün. Bu arada ürünü koreden alıyorsunuz. Kesinlikle orijinal, zaten lg sitesinden (güney kore sitesinden) barkod nosu ile orijinalliğini kontrol edebiliyorsunuz. Ve ürün fiyatı koreye göre pahalı. Zaten 24.99 dolar en ucuz satış fiyatı şu anda ki bu da 40-50 tl arası birşey yapıyor. Ucuz değil yani, Tr de satıldığını düşünürsek vergi ile birlikte 70-80 tl olacaktır ki bu en iyi ihtimal. Bu da kaliteli bir kulaklık için olası bir fiyat. Ama uyarınız için yine de teşekkürler.

Arasında acaba arkasının kırmızı olması haricinde başka bir fark var mı ? İkisini de Lg satıyor ;

http://www.ebay.com/itm/Official-LG-Special-Red-Edition-QuadBeat-LG-optimus-G-Premium-EarPhone-BLACK-/181066774066?pt=PDA_Accessories&hash=item2a286bb632

http://www.ebay.com/itm/Official-LG-QuadBeat-LG-optimus-G-Premium-Stereo-Headset-Mic-Black-/181080485020?pt=PDA_Accessories&hash=item2a293cec9c

Hocam ben hiç anlamam inan ki hayatımda
    WALKMAN varken kullanırdım kulaklık
    Ama bu kulaklık estetik olarak çok hoşuma gittiğinden böyle bir istek oluştu içimde. Anlayan arkadaşlar mutlaka aydınlatacaklardır

• quote:

Orijinalden alıntı: SonOfTurk

quote:

Orijinalden alıntı: Ege.

quote:

Orijinalden alıntı: SonOfTurk

arkadaşlar, telefonu almayı düşünüyorum bir çok yorumunuzu okudum ve çok teşekkür ederim,

göremediğim yada yazılmamış olan bir soru sormak istiyorum; telefon tam olarak video-foto-müzik formatlarından neleri destekliyor. yada alt yazılı bir video deniyen oldumu hiç ?

Hocam burada bahsedilen son derece güçlü bir Android telefon. Sizin sorunuz bir yerde, Ferrari sahibine aracınız 100 km/h hızın üzerine çıkabiliyor mu demek gibi. 2 tane programla istemediğiniz kadar video-foto-müzik codeciniz olur.

destek programlarla ypaıldığını biliyorum benim isteğim orjinali nasıl. alt yazı kaliteleri falan nasıl oluyor programlı yada orjinal olarak.

yada usb den flash ile desteklesek ne kadar ii bir verimliliği var

İlk olarak bu telefonda usb otg desteği yok. Yani bu telefona kabloyla flash belek bağlayamazsın.
    Orjinal video player'ı ile altyazılı filmleri açamazsın. Yan film açılır ancak altyazı çalışmaz.
    Bu nedenle donanımsal kodekleri destekleyen video player'lardan birisini kullanman gerekiyor.
    Donanımsal kodekleri destekleyen bir player kullanırsan o zaman telefonun video player'ının kullanmaktan bir farkı kalmaz.
    Tavsiyem mx video player ve dice player. Özellikle mx video player'ın altyazı seçenekleri çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 14 Şubat 2013; 11:28:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.ebay.com/itm/LG-Optimus-G-QuadBeat-Driver-Unit-Earphones-BLACK-color-earphone-earphones-/290862109238?pt=PDA_Accessories&hash=item43b8bb9236

http://www.ebay.com/itm/Official-LG-Special-Red-Edition-QuadBeat-LG-optimus-G-Premium-EarPhone-BLACK-/181066774066?pt=PDA_Accessories&hash=item2a286bb632

http://www.ebay.com/itm/Official-LG-QuadBeat-LG-optimus-G-Premium-Stereo-Headset-Mic-Black-/181080485020?pt=PDA_Accessories&hash=item2a293cec9c

Empedansı düşük olan kulaklık daha yüksek ses verir. Hassasiyeti yüksek olan da daha temiz ses verir...

Yani siyah olan daha high-end bir kulaklık gibi görünüyor. Yanılıyor da olabilirim ama yorumumu bu şekilde.

Tabii ki denemek lazım, cihazınıza, kulağınıza uyum sağlayacak bir model bulmak için... Mümkünse denemeden asla kulaklık almayın.

• 4.2.2 ye Manuel guncelledim. Bence hic beklemeyin gelmesini direk 51 mob like OTA yi indirip guncelleyin.

• Bir arkadasım Mart sonu Amerika ya gidicek.16 gb modelin Amerika fiyaytı hakkında bilgisl olan varmı,ve uygun fiyata nerden alabilir?internet magazaları hariç (Amazon vs olmasın).
    Gideceği yer Newyork.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

@Önder Çatalkaya

Önder hocam sen vazgectin ama benim hala favorim Rootbox franco72 ile gercekten mukemmel oldu.Miui den sonra favorilerim arasina yazdim

CM, AOKP ve PA kombosu olması müthiş cezbetmişti beni ama bir kere rezil etti ya beni, yaklaşasım yok

Biraz gözlemlemek için stock 4.2.1 factory imajı çaktım ve üstüne de stock 4.2.2 OTA'yı flaşladım. Bir süre de böyle kullanalım bakalım

quote:

Orijinalden alıntı: xperiat55

quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

4.2.2 bazlı ilk ROM geldi. CodefireX . Dexter'ın favorisiydi sanırım bu ROM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2014430

Edit: link

Deneyen var mı arkadaşlar bu romu?

Deneyen var mı bilmiyorum ama gerek kalmadı şimdilik. Birçok kişi stock ROM'da. Official 4.2.2 çıktı. OTA ile bekleyebilir veya indirip manuel kurabilirsiniz.

• quote:

4.2.2 ye Manuel guncelledim. Bence hic beklemeyin gelmesini direk 51 mob like OTA yi indirip guncelleyin.

Linki varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: efffsane

quote:

4.2.2 ye Manuel guncelledim. Bence hic beklemeyin gelmesini direk 51 mob like OTA yi indirip guncelleyin.

Linki varmı

Burada 4 senaryo şeklinde detaylı anlatıyor.

XDA Developers
    [INFO] Nexus 4 OTA Help-Desk
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2145848

• nexus konusunda bile güncellemeye laf sokmaya çalışanlar var çok ilginç telefonu almak daha nasip olmadı ama gerçek manada kullananların hiç birinde kötü bir yorum yok gördüğüm kadarı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesilhan-27

quote:

Arkadaşım ben vereceğim adresteki kulaklığı bulabilmek için 5 ay didindim durdum. Bulduklarımın hepsi kulak içi ama kulak deliklerine tam giren cinsten. Bu da beni çok rahatsız ediyordu yani kulağımı. Bu tür olan kulaklıkları sevemiyorum. Ama diğer türlü kulaklıklar çok hoşuma gidiyor. Kulaklığın yanında gelen kulaklık pamuğu ile kulaklığı 6 aydan beri muhteşem bir zevk ile kullanıyorum. Yani öyle böyle bir şey değil. Şöyle düşünüyorum durdum durdum turnayı gözünden vurdum bence Çünkü nokia'dan alıştığım multimedyalı kulaklıklar vardı, işte o kit üzerinden ileri geri ses açma kapama gibi işlevleri tek bir yerden yapmak çok güzeldi. Bu kulaklıkta ise ses açma kapama yok ama ileri geri durdurma özelliği var. Bu özelliği de rastgele keşfettim :) İleri için art arda iki kere basınca ileri alıyor, 3 kere art arda basınca geri alıyor, 1 sefer basınca ise müziği durduruyor veya başlatıyor. Ben bugüne kadar böyle bir kulaklık görmedim yalnız. İşin ilginç tarafı taktığım tüm telefonlara uyumlu olması oldu ve ipad mini'me de oldu tüm özellikler aynen çalışıyor :) Kulaklığın kablosu çok güzel iplik gibi. Ben bir tane daha süpariş vereceğim çünkü bir daha bulamam diye düşünüyorum. Bu kadar memnun olacağımı bilsem daha önce kaç defa alırdım. Çok övdüm ama inanın kullanmaya çok değecek bir kulaklık. Ek olarak plantronics markasını daha önce hiç duymamıştım ve açıkçası alırken tereddütlerim vardı ama aldıktan sonra iyiki almışım dedim. Ses kalitesi bana göre çok yeterli. Ses çipi çok önemli burada. Mesela ipad mini'de aynı kulaklıkla ses olağanüstü güzel çıkıyor fakat aynı ses kalitesini ve yüksekliğini nexus 4'de alamadım ama çok sinir bozucu derecede kötü değil. Neyse baya uzun yazdım. Fakat bu yazdığım sadece size değil mikrofonlu kulaklık soran insanlar için de özellikle geçerli. Çok meraklandırdım belki ama adres burada: http://www.sanalreyonum.com/urun/plantronic-backbeat-116-mikrofonlu-kulaklik--backbeat-116-_920864.aspx?CatID=30144 Lütfen abanmayın stoğun bitmesinden çekinerek verdim adresi

Üstadım, biliyorsun nexus 4 'ün kulaklık giriş yeri biraz garip, kulaklık sanki tam oturmuyor gibi? sence diğer kulaklıklar nexus 4 'e uyar mı? (3.5 mm jack) ya da nexus 4 'e özel kulaklık mı aramalıyız?

Çünki ben test ettiğim kulaklıklarda çok az ses aldım, jack girişi oturmamış kulaklıkarın verdiği ses gibi...

• overhead kulaklık arıyorsanız marshall major fx önerebilirim.

player pro ile çok iyi sonuçlar veriyor.
  • Beyler yeniden stock roma dönmeyi tabi ki ota alabilecek şekilde ayrıntılı bir şekilde anlatabilecek olanınız var mı ? ?
  • XDA Developers
    [ROM][OTA][mako]Android 4.2.2 JDQ39: Rooted Busybox Deodexed/Odexed (2/13/13)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2147281

BU linkte 4.2.2 versiyonunun rootlanmış ve deoxed versiyonu var arkadaşlar isteyenler yükleyebilirler...

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.