Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: balkondemiri

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Flood'a girecek ama tekrar soruyorum: pasaport olmadan sadece 115 tl ile kayit yaptirabilir miyim?

yaptıramazsın kardeşim, tc vatandaşı 2 yıl kayıt yaptırmamıs birini bulman lazım, aksi halde yanlıs hatırlamıyorsam forumda 1 yıllık 50 lira 2 yıllık 100 lira kayıt yapan arkadaşlar var

İmei kloanlamaya giderim be! Devlet üzülüyoruz yapma böyle :(

lg nexus 4 suan icin klonlanamıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Flood'a girecek ama tekrar soruyorum: pasaport olmadan sadece 115 tl ile kayit yaptirabilir miyim?

yaptıramazsın kardeşim, tc vatandaşı 2 yıl kayıt yaptırmamıs birini bulman lazım, aksi halde yanlıs hatırlamıyorsam forumda 1 yıllık 50 lira 2 yıllık 100 lira kayıt yapan arkadaşlar var

Ne zamana klonlanabilir bilginiz var mi? Ve eger cihaza hat takmazsam wifi takilirsam yine kilitlenir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne zamana klonlanabilir bilginiz var mi? Ve eger cihaza hat takmazsam wifi takilirsam yine kilitlenir mi?

cihazın kilitlenmesi kayıt yapılmayacağı anlamına gelmez sadece hat taktıgınız günden itibaren 2 hafta kullanabilirsiniz, klon geleceğini sanmıyorum, benim bildiğim kadarıyla qualcom işlemcilere klon yapamıyorlar
    http://octopusbox.com/eng/features/software
    böyle bir box sitesi var desteklediği cihazlar arasında htcden 1 cihaz bile bulunmamakta

• Eger oyleyse hac donemine kadar hat takmam ya da bulana kadar :( uzuldum bak simdi.

Tesekkurler, berkozcann.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

ah ulan lg, ahh. nexus diye gittik aldık 1 gündür güncelleme bekliyoruz. yapılır mı lan bu. hep lg'nin yüzünden. ön yargılıyım kardeşim. lg bu korkutuyor işte

aynen hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

quote:

ah ulan lg, ahh. nexus diye gittik aldık 1 gündür güncelleme bekliyoruz. yapılır mı lan bu. hep lg'nin yüzünden. ön yargılıyım kardeşim. lg bu korkutuyor işte

yalniz bu telefonda lg sadece donanimda sorumlu guncelleme gelmediyse suc googlein

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

4.2.2 bazlı ilk ROM geldi. CodefireX . Dexter'ın favorisiydi sanırım bu ROM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2014430

Edit: link

Deneyen var mı arkadaşlar bu romu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege.

quote:

Orijinalden alıntı: SonOfTurk

arkadaşlar, telefonu almayı düşünüyorum bir çok yorumunuzu okudum ve çok teşekkür ederim,

göremediğim yada yazılmamış olan bir soru sormak istiyorum; telefon tam olarak video-foto-müzik formatlarından neleri destekliyor. yada alt yazılı bir video deniyen oldumu hiç ?

Hocam burada bahsedilen son derece güçlü bir Android telefon. Sizin sorunuz bir yerde, Ferrari sahibine aracınız 100 km/h hızın üzerine çıkabiliyor mu demek gibi. 2 tane programla istemediğiniz kadar video-foto-müzik codeciniz olur.

destek programlarla ypaıldığını biliyorum benim isteğim orjinali nasıl. alt yazı kaliteleri falan nasıl oluyor programlı yada orjinal olarak.

yada usb den flash ile desteklesek ne kadar ii bir verimliliği var

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

quote:

yalniz bu telefonda lg sadece donanimda sorumlu guncelleme gelmediyse suc googlein

farkındayım espiri olsun diye yazdım :) illaki daha özel bir yazılım hazırlanıyordur tahminimce ondan gecikti

• telefonumun ilk şarjı 16 saat gitti. Fakat çok kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal K. -- 13 Şubat 2013; 23:15:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

AOKP BUİLD 3http://aokp.co/release-jb-mr1-build-3/

Teşekkürler hocam bende aranıza katıldım sonunda Eve geçer geçmez bir ayar çekerim telefona

Hayirli olsun hocam gule gule kullan nexus 4 yakisirdi zaten sana

teşekkürler hocam. ama buraya siz ve sizin gibi değerli insanlar olduğu için geldim

Allah razi olsun hocam.Umarim guzel paylasimlarla renk katariz foruma.

• @Önder Çatalkaya

Önder hocam sen vazgectin ama benim hala favorim Rootbox franco72 ile gercekten mukemmel oldu.Miui den sonra favorilerim arasina yazdim

• meraba arkadaşlar abiler en fazla bir iki güne aranızdayım xperia z ve motoblur arayüzlü romları indirdim bekliyorum :D
  • 4.2.2 de gelen uygulama falan indirirken süre hesabı yapma olayı çok iyi olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

quote:

farkındayım espiri olsun diye yazdım :) illaki daha özel bir yazılım hazırlanıyordur tahminimce ondan gecikti

benim tahminimde nexus 4 e özel güncelleme hazırlandığı yönünde. muhtemeldir şarj ve dekonmatik hassasiyet düzeyinin artırılması gibi mevzulara özel bir paket içeriği olacaktır.

• böyle bi cihaza neden daha iyi bi ekran koymamışlar ki ???

xda'daki franco r72 kernel başlığındaki hemen her renk kombinasyonunu denedim. stock rom ile gelen renklere göre çok daha iyi renkler elde edilebiliyor ama ne kadar kombinasyonu denediysem yine de htc one s'in ekranının yanına bile yaklaşamıyor. özellikle canlı renlekre sahip videolarda ekran kalite farkı o kadar bariz ki. durum amoled ekranın abartılı renk canlılığının da ötesinde. en başta videolardaki ayrıntılar one s'de çok keskin ve daha belirgin iken nexus 4 çok zayıf kalıyor. ve tabi en can alıcı fark da ekran görüş açısında. one s'de hangi açıdan bakılırsa bakılsın görüntü kaybı yaşanmazken nexus resmen bu konuda çuvallıyor. özellikle köşelerden çapraz bakış açılarında görüntü kaybı çok fazla.

hız, performans, batarya süresi, telefon görüşmesinde ses kalitesi, estetik vb. açılardan bakıldığında bu cihazdan gerçekten çok menunun, kamera da idare ediyor ama bir gün bu cihazdan vazgeçersem bunun tek nedeni ekranı olur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece_he -- 14 Şubat 2013; 0:38:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

böyle bi cihaza neden daha iyi bi ekran koymamışlar ki ???

xda'daki franco r72 kernel başlığındaki hemen her renk kombinasyonunu denedim. stock rom ile gelen renklere göre çok daha iyi renkler elde edilebiliyor ama ne kadar kombinasyonu denediysem yine de htc one s'in ekranının yanına bile yaklaşamıyor. özellikle canlı renlekre sahip videolarda ekran kalite farkı o kadar bariz ki. durum amoled ekranın abartılı renk canlılığının da ötesinde. en başta videolardaki ayrıntılar one s'de çok keskin ve daha belirgin iken nexus 4 çok zayıf kalıyor. ve tabi en can alıcı fark da ekran görüş açısında. one s'de hangi açıdan bakılırsa bakılsın görüntü kaybı yaşanmazken nexus resmen bu konuda çuvallıyor. özellikle köşelerden çapraz bakış açılarında görüntü kaybı çok fazla.

hız, performans, batarya süresi, telefon görüşmesinde ses kalitesi, estetik vb. açılardan bakıldığında bu cihazdan gerçekten çok menunun, kamera da idare ediyor ama bir gün bu cihazdan vazgeçersem bunun tek nedeni ekranı olur heralde.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece_he -- 14 Şubat 2013; 0:36:54 >

• Aranıza benide ekleyin. Avusturya lg Nexus 4.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirtas

merhaba arkadaslar,
    ben de dün itibariyle aranıza katıldım..Note 2 yi verip nexus 4 aldım turkcell başarı garantili..iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama genel olarak cihazdan memnunum..iphone gibi akıyo cihaz..en ufak bi kasılma dahi yok..sadece bi sorum olacak size..sizce note 2 den nexus a geçmek mantıklı mı? biraz da olsa gözüm arkada kalmadı desem yalan olur..

eğer dahili depolamayı dert etmiyorsan nexus 4 her türlü note 2 den üstün bir cihaz. donanım olarak bakarsak işlemcisi %30, ekran kartı 3 kat daha performanslı. ekran piksel yoğunluğu daha fazla, bu yüzden daha keskin bir görüntüye sahip, boyutları daha ergonomik, güncelleme açısından rakipsiz, ilk güncellemeyi nexus alır. tasarım açısından zaten söylenecek söz yok. geriye kamera ve depolama kalıyorki, kamera yakın performanslı, depolamayıda dert etmiyorsan bir an bile arkana bakma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hollowman_ -- 14 Şubat 2013; 1:26:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

merhaba arkadaslar,
    ben de dün itibariyle aranıza katıldım..Note 2 yi verip nexus 4 aldım turkcell başarı garantili..iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama genel olarak cihazdan memnunum..iphone gibi akıyo cihaz..en ufak bi kasılma dahi yok..sadece bi sorum olacak size..sizce note 2 den nexus a geçmek mantıklı mı? biraz da olsa gözüm arkada kalmadı desem yalan olur..

Dostum note 2 den gecen sensin bu sorunun cevabini senin vermen gerekmez mi?

valla nexus cok hosuma gitti ama satarken ne olur cok zarar ettirir mi o konuda tereddütlerim var..ikilemde kalanlar arasında genelde note 2 al deniyor ama bilmiyorum ben tercihimi nexustan yana kullandım..sadece satarken cook zarar eder miyim diye şüphedeyim..

genel olarak note 2 al diyenler piyasadan habersiz telefoncu esnafı, satışta zarar edermiyimi düşünme bence, asıl ben bu telefonu 2 yıldan önce satarmıyım diye düşün

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.