Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pil performansını ölçmek için bir uygulama var mı?

Edit: Flood yaptığımı yeni farkettim, kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashimist! -- 20 Haziran 2013; 18:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Arkadaslar bazen sebeke sorunu yasiyorum acaba bunun nedeni orjinal micro sim olmamasindan kaynaklaniyor olabilirmi ve avea micro sim fiyatini bilen varmi?

8 lira normalde , bayiler 1 2 lira ekliyor ben 10 liraya aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Pil performansını ölçmek için bir uygulama var mı?

Edit: Flood yaptığımı yeni farkettim, kusura bakmayın

GSam Battery Monitor sanırım işinize yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

Arkadaslar bazen sebeke sorunu yasiyorum acaba bunun nedeni orjinal micro sim olmamasindan kaynaklaniyor olabilirmi ve avea micro sim fiyatini bilen varmi?

eski sim kartını ver kesiyorlar beleş
    benimkini bedava kestiler gayet güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: makkas

quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

eski sim kartını ver kesiyorlar beleş
    benimkini bedava kestiler gayet güzel :)

Şebeke sorunu sadece sim yuvasının oradan avuclarsan oluyor... Sim kartı falan alma ben aldım bir halta yaramadı. Sim kartında sorun yok KESİNLİKLE yeni sim alayım deme sorunu söyledim. Sim yuvasını avucunuza alınca şebeke düşer test edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu telefondaki yazılım güncellemesi ömür boyu olan birşey mi, yoksa örneğin android 5 çıkana kadar yada en son android 5 i alacak gibi bir kısıtlama var mı ? Yada ilk 2 yıl güncelleme alacak vb.

Bir de güncelleme işlemi nasıl yapılıyor ? Örneğin son 4.2 güncellemesini alabildiniz mi ? Otomatik mi geliyor ?

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. İyi günler dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Şu NEXUS 4 TOOLKIT V2.0.0 çıkmış, bende dun onun la kilidi açıp, root ettim. 5 dk sürmedi. Toolkit 2.0 la dene istersen.

Zaten bende onunla deniyorum malesef ama olmadı başka bir onerınız varmıdır ?
  • Arkadaşlar sim kartı bayide kestirdim. Taktığımda telefon görmedi. Sonra İphone'da denedik gördü. Eski telefonuma çerçevesinin içine yerleştirerek koyduk yine gördü. Sizce ne olabilir sıkıntı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

Kolay kolay telefon değiştire(bile)n biri değilim maddi durumlardan ötürü ve aldığım cihazı en az 2 sene kullanmaya gayret ederim.

Bekar iken Nokia N95 8gb hack olayları ile başlayan telefon kurcalama merakım sonrasında htc desire ile devam etti eşim artık yeter dur diyene kadar nerde ise her gün yeni bir rom yüklüyordum. Dediğim gibi eşim bu durumdan rahatsız olmuştu ve bende hak vermiştim ona telefonu kullanmaktan ziyade rom olayları için kullanıyordum özellikle akşamları.

Htc desire artık emekli olma dönemine geldiğinde özellikle android cihazlardaki yazılımsal olaylardan ötürü güncel kalma ve rom olaylarına bulaşmama adına ve google ın yazılımsal desteğinin forumlarda sürekli yazılıp dile getirilmesinden ötürü yeni cihaz olarak Nexus 4 ü tercih ettim.

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum fotoğraf kalitesi haricinde genel anlamda şu andaki en iyi cihaz diyebilirim. Hatta şu an yerlere göklere sığdırılamayan S4 ü geçen günlerde denem fırsatım oldu web browser performansı olsun uygulamaların açılma hızı olsun Nexus daha başarılı geldi bana. Belki bu fiyata kamera ve multimedya özellikleri ile alınabilecek daha iyi cihazlar varsa da, stabilite hız ve telefonun görüntüsü açısından Nexus 4 ü tek geçerim.

Eksileri varmı cihazın elbette var, havaların ısınması ile telefonda iyiden iyiye ısınmaya başladı ne yazık ki. Bu sıcaklık rahatsız ediyormu elde iken etmiyor ama ısındığı sırada bir çağrı gelir ve kulağınıza götürür iseniz ısıyı hissediyorsunuz malesef.
    Diğer bir sorunda sorunmu değil mi tam olarak anlayamadım ama wifi dalgalanması var cihazda ama bu dalgalanma gerçekte varmı yoksa sadece göstergede mi bir sorun var anlayamadım. Wifi ile torrent indiriyorum arada wifi dalgalanır iken bakıyorum torrent son sürat indirmeye devam ediyor. Play store dan bir program indirmek istediğimde ise beni bazen çıldırtıyor örnek vermek gerekir ise en son skype yükledim 10 dakika sürdü mübarek.

Bataryası genelde 2g ile günü tamamen çıkartıyor bu tarz bir cihaz için normal daha iyi olabilirmi olabilir diye düşünüyorum özellik ile 3g de ki tüketimin azaltılması mümkündür diye düşünüyorum.

Cihaz ile ilgili tek hayal kırıklığım google ın yazılımsal desteği oldu ne yazık ki. Bu cihazı alır iken dediğim gibi google yazılımsal destek artısı için tercih ediyoruz büyük ihtimal ile ama geçen süre zarfında ne ısınma ne batarya performansı nede varmı yokmu belli olmayan wifi dalgalanması ile ilgili bir güncelleme gelmemesi beni rahatsız etti ne yazık ki.

S4 ve Htc one ın da saf android ile çıkacak olması büyük ihtimal ile google ın bu iki üretici ile yazılımsal makasın açılmaması adına aldığı bir karar ve büyük ihtimal ile de bundan sonra çıkacak güncellemeler de bu cihazları da bekleyeceğiz hissi verdi bende. bakalım biz ne zaman güncelleme alırız bekleyip göreceğiz.

Çok güzel yorumlamışsınız hocam +1

• quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

avea kullanan diğer arkadaşlarımın aksine sizde hız durumları baya iyiymiş, o hızda internette dolaşmak nasıl bir his ?

Hocam 1gb internet var, neredeyse hiç kullanmıyorum genelde kapalı yerlerdeyim wi-fi kullanıyorum, ama kullanırken hiç yavaşlık çekmemek güzel, gerçi 10mbps de hiç yavaş değil Türkiye koşullarında. Bi de şarj sıkıntısı olmasa keşke, hep 3g kullansak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakansalt

Aldığımda yanımda olan arkadaşım akıyor mübarek demişti :) Sanırım şubat sonu civarında almıştım cihazı. Şuanda 5.81 gb boş alanım var. Oyun, uygulama, videolar, şarkılar yüklü. Hala ilk günkü akıcılığında.
    Eğer arayüzden sıkılırsanız benim gibi root yapmadan launcherlarla da değişiklik yapabilirsiniz. Action launcher pro üzerine Minimal UI paketini yükledim çok güzel oldu.
    Bu arada cihaz gelmeden söyleyeyim micro sim çıkarttırın. Hattım üzerime olmadığı için çıkarttıramamıştım tam iki hafta sonra şebeke gitti. Mecburen micro sim aldım. Sizde yoksa en başından alın rahat edin.

Hocam rica etsem bi kaç ekran görüntüsü koyarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Orijinalden alıntı: ResultanteImportante

Arkadaşlar nexus 4'ü uzun zamandır araştırıyorum. Almaya karar verdikten sonra evdekilere gösterdim. Babam "LG telefon mu olur? Televizyon mu alıyoruz?" gibisinden şeyler söyledi. Bugün teknosa'ya gittim telefonu internetten alacağım için bi' dokunmak istedim almadan önce, gayet memnun kaldım. Oradaki eleman "1000 küsür lira az para değil, LG'den telefon alınmaz, koy üstüne 300-400 Iphone al. Paranı çöpe atma" gibisinden şeyler söyledi canımı sıktı.

Telefonun tüm özelliklerine hakimim, ne kadar iyi bir telefon olduğunu gayet iyi biliyorum ama yine de insanların böyle konuşması net şekilde canımı sıktı. Bana yardımcı olabilecek biri var mı? Siz telefonu aldıktan sonra çevrenizdeki insanların tepkilerini vs. merak ediyorum.

IPhone 4S'imi satıp Nexus 4 aldım. Sıra arkadaşımda S3 vardı,almadan geçmediği dalga kalmamıştı namussuzun. Gittim cihazı aldım,eline tutuşturdum. 10 dakika kurcaladı ve ''Kanka benim S3'ü satıp şu telefondan alsak olur dimi?'' oldu El alemin ne dediği seni ilgilendirmesin,kullanacak olan sensin,başkaları değil

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: autotechvw

Arkadaşlar bu telefondaki yazılım güncellemesi ömür boyu olan birşey mi, yoksa örneğin android 5 çıkana kadar yada en son android 5 i alacak gibi bir kısıtlama var mı ? Yada ilk 2 yıl güncelleme alacak vb.

Bir de güncelleme işlemi nasıl yapılıyor ? Örneğin son 4.2 güncellemesini alabildiniz mi ? Otomatik mi geliyor ?

Hocam ömür boyu güncelleme almayacak tabi ki, çünkü bi süre sonra donanımı eksik gelmeye başlayacak, 2 yıl - 3yıl demek zor, google bakacak, yeni android sürümüne telefonun donanımsal özellikleri yeterli mi diye, yeterliyse nexus 4 için de verecek o android sürümünü. En iyi örnek nexus s, 2.3.6 ile başladı ve en son jelly bean(4.1.2) aldı, umarım 5'i de 6'yı da görürüz. Kimisine göre artık donanım optimum seviyeye ulaştı, artık yazılım konusunda gelişmeler ön planda olması gerek, eğer öyle olursa 5 yıl da güncelleme alır nexus 4..

• quote:

Orijinalden alıntı: autotechvw

Arkadaşlar bu telefondaki yazılım güncellemesi ömür boyu olan birşey mi, yoksa örneğin android 5 çıkana kadar yada en son android 5 i alacak gibi bir kısıtlama var mı ? Yada ilk 2 yıl güncelleme alacak vb.

Hocam telefon arkasında Google desteğini bulundurduğu için rahat 2-3 yıl içinde çıkan güncellemelere sahip oluyor güncellemeler ise otomatik olarak yükleniyor yani kafadan bu telefon android 7.0 ı alır diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1245

quote:

Orijinalden alıntı: Hakansalt

Aldığımda yanımda olan arkadaşım akıyor mübarek demişti :) Sanırım şubat sonu civarında almıştım cihazı. Şuanda 5.81 gb boş alanım var. Oyun, uygulama, videolar, şarkılar yüklü. Hala ilk günkü akıcılığında.
    Eğer arayüzden sıkılırsanız benim gibi root yapmadan launcherlarla da değişiklik yapabilirsiniz. Action launcher pro üzerine Minimal UI paketini yükledim çok güzel oldu.
    Bu arada cihaz gelmeden söyleyeyim micro sim çıkarttırın. Hattım üzerime olmadığı için çıkarttıramamıştım tam iki hafta sonra şebeke gitti. Mecburen micro sim aldım. Sizde yoksa en başından alın rahat edin.

Hocam rica etsem bi kaç ekran görüntüsü koyarmısınız

Buyrun hocam :) Google'dan ya da YouTube'tan da bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAYALETGEMİ

Arkadaşlar sim kartı bayide kestirdim. Taktığımda telefon görmedi. Sonra İphone'da denedik gördü. Eski telefonuma çerçevesinin içine yerleştirerek koyduk yine gördü. Sizce ne olabilir sıkıntı?

Arkadaşlar simi kestirince sıkıntı yaşayan var mı başka?

• Cevap veren arkadaşlara teşekkürler...

@psychedelicamel @Emrah1245
  • Telefon bugün geçti elime çok güzel, tavsiye edebileceğiniz uygulama var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

Telefon bugün geçti elime çok güzel, tavsiye edebileceğiniz uygulama var mı?

Snapdragon guruyu kurun sarjda farkettirir
    Airdroid kurun usbsiz wifi uzerinden halledin isinizi

• teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.