Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: P3rF3cT55

ne güzel faydalanıyorduk ya. Niye engelliyorsun arkadaşı

Benim için sorun yok ama arkadaş banlanabilir

quote:

2) Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, adult içerik, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı, din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır. Her mesajın IP adresi ve giriş tarihi gerektiğinde yetkili makamlara verilmek üzere kaydedilmektedir. Kullanıcılar, bu forumun moderatörlerinin, adminlerinin veya webmasterının, kendi iradeleri doğrultusunda herhangi bir başlığı silme, taşıma, kilitleme yetkisi olduğunu kabul etmektedirler. Kullanıcılar, girdikleri her bilginin veritabanında saklanacağını kabul etmektedirler. Her ne kadar bu bilgiler, 3. şahıslara verilmeyecek olsalar da, herhangi bir 'hack' olayı sonucunda bu bilgilerin 3. şahısların eline geçmesi halinde, webmaster, moderatör ya da adminler sorumlu tutulamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

Benim de ufak bir sorunum var. Oyun oynarken ya da herhangi bir uygulama içindeyken ekrana dokunurken bazen goggle aciliyor nasil halledebilirim.

Eğer sanal tuşlardan ana ekran (ortadaki) tuşuna basıp yukarı sürüklerseniz Google açılır. Ona biraz dikkat etmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

arkadaşlar ben de uzun süredir nexus 4 ü istiyorum. ama son sayfaya gelince bi hevesim kırılmadı değil.
    şu an nexus 7 tabletim ipod touch 4 ve dandirik bir telefonum var. planım güzel bir telefon alıp telefon tablet ikilisine girmekti ama ses konusu en kötü konuymuş sanırım size göre.

geçen hafta deneme şansım oldu. telefonun akıcılığı çok hoşuma gitti ama içinde müzik video hiçbir şey olmadığından sesini deneyemedim. kamerası beni tatmin etmişti iç ortamda ama kötü mü diyorsunuz ki bilemedim.

bi aydınlatın beni ya. htc one ın ses kalitesine adeta aşık oldum ama hem bir telefona 600 € vermek istemiyorum. hem de şimdiki telefonum da htc ve güncelleme konusunda ne kadar kötü oldukları ortada. root rom falan da uğraşmam ben. uzun uzun yazdım ama okur cevaplarsınız umarım

dış hoparlör sesi fazla güçlü değil. dıştan müzik dinlemek istersen hayal kırıklığı yaratabilir. ama kulaklık performansı çok güzel.
    Bu arada arkadaşlar power amp de eko ayarlarından dış hoparlör ü seçtiğimiz de dış ses baya değişiyor yüksek ve iyi çıkıyor ses. bilginize.

peki öyle yapınca sadece programdan girilince mi ses öyle oluyor. yani misal bir youtube videosu açınca ses yine mi kısık kalıyor?

kulaklık performansı da önemli ama kıyas yapabilir misiniz ne kadar güzel diye? mesela ipod u geçemese bile yaklaşır mı ?

Dostum açıkçası ipod ile hiç müzik dinlemedim yalan söyleyemem ama bu telefon ile iyi bir kulaklığınız varsa gerçekten çok iyi bir performans veriyor. ben şarkılarımı hep 320 kpbs de dinliyorum mesela cx 200 ile birlikte muhtesem bi performans alıyorum aynı şekilde mx 170 ile de çok güzel ses kalitesi. power amp olayı ise e vet sadece power amp de müzik çalarken yapabiliriz onu eko ayarlarından 'dış hoparlör 'yüksek ses' diye bi ayar var onu yapınca oluyor.

• telefonun arka camı kırılan varsa istanbul içi 5-6 kişi çıkarsa
    www.etradesupply.com
    LG Nexus 4 E960 Back Cover Glass Lens - ETrade Supply
    http://www.etradesupply.com/oem-lg-nexus-4-e960-back-cover-glass-lens.html

bu üründen sipariş edebiliriz, kargo parası miktarı farketmeksizin 35 dolar 5 tane alırsak tanesi 26 dolar 48 lira gibi birşey yapacak
    tek alırsam 54 dolar yani 95 liraya denk geliyor
    ilgilenen olursa pm atsın

• dün htc one galaxy s4 ve xperia z inceledim ayak üstü bimekste, nexus 4ün ips ekranı beyaz rengi s4dende one'danda daha iyi veriyor, s4 ve one da pembe beyaz varken n4de beyaz gibi beyaz xperia z tam hatırlamıyorum ama o da vasattı
    her cihazda rengarenk kaliteli resmi bluetoothla attım ve görüntü kalitesi olarak fark yokken s4 renkleri yanarak verirken one daha solugumsuydu n4e göre
    hd panel demeseler anlamıcam bilmiyorum objektif olmaya calıstım ama n4ün ekranı oldukca kaliteli,
    kullanım olarak s4de rehhbere 7 saniye olayını çözmüşler yağ gibi akıyor oneda aynı şekilde, lakin xperia z vasat
    3 ü arasında (s4 one n4) htc one
    galaxy s4 google edition cıkacak olsada artık farketmez, çünkü eskiden güncellemelere daha stabil sürüm gözüyle bakılırken artık 4.1den sonra pekte güncellemenin önemi kalmadı benim gözümde, özelleştirilebilir romlar olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 19 Mayıs 2013; 19:53:51 >

• Servise vermeden önce yapılması gereken işlemler nelerdir? Telefon rootlu, rom yüklü, bootloader açık... Kısaca garanti dışı kalması için gerekli herşey yapılmış halde. Toolkitle 1-click for all diyerek yaptım işlemleri. Busybox falan yazıyodu ama. Hiç bi fikrim yok busyboxla alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

dün htc one galaxy s4 ve xperia z inceledim ayak üstü bimekste, nexus 4ün ips ekranı beyaz rengi s4dende one'danda daha iyi veriyor, s4 ve one da pembe beyaz varken n4de beyaz gibi beyaz xperia z tam hatırlamıyorum ama o da vasattı
    her cihazda rengarenk kaliteli resmi bluetoothla attım ve görüntü kalitesi olarak fark yokken s4 renkleri yanarak verirken one daha solugumsuydu n4e göre
    hd panel demeseler anlamıcam bilmiyorum objektif olmaya calıstım ama n4ün ekranı oldukca kaliteli,
    kullanım olarak s4de rehhbere 7 saniye olayını çözmüşler yağ gibi akıyor oneda aynı şekilde, lakin xperia z vasat
    3 ü arasında (s4 one n4) htc one
    galaxy s4 google edition cıkacak olsada artık farketmez, çünkü eskiden güncellemelere daha stabil sürüm gözüyle bakılırken artık 4.1den sonra pekte güncellemenin önemi kalmadı benim gözümde, özelleştirilebilir romlar olsun yeter

Oooooo berkozcan nerelerdeydiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler 55-60tl yi geçmeyecek kulaklık önerisi olan varsa bekliyorum
  • Hala tuşların arkasını şeffaf yapamadım ve hala tiplerini değiştiremedim. Ve Şu kılıf tan alıp bana sahibindenden satabilecek birisni de bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsons

Hala tuşların arkasını şeffaf yapamadım ve hala tiplerini değiştiremedim. Ve Şu kılıf tan alıp bana sahibindenden satabilecek birisni de bulamadım.

Kim niye o kiliftan alip riske girsin ki? Satici sorunlu cikarsa, yada kiliflar gümrüge takilirsa tum masraflar o riske girene binecek.
    Siz de bi ebay ve paypal uyeligi acip alabilirsiniz o kiliflari.

• Ekle beni hocam

• Zaten 2$ kargoyla birlikte ve Top-rated seller satan kişi yani sorun cıkcagını sanmıyorum.

Zaten asıl yazma amacım tuşlardı keşke bunun yerine ona cevap verseydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: analizdefteri

Degerli arkadaslar merhaba

Nexus cihaz aldim bugun fakat isin icinden cikamadigim yerler var ve sizlerin bilgisinden istifade etmek isterim

1- maillarimi kurdum pop3 olarak ama BB kullanici olarak bir anda sasirdim. Bu cihazda mail depolama yok mudur

2- posta kutusundan silme tikli ama istediklerimi soliyorum kalmasi gerekenlerde bir anda kayip oluyor daha fazla goster dedigimde ayni mailler yine geliyor

3- mail icinde arama yapmak istiyorum bulamadim bi ozellik cpk onemli benim icin
    Blackberry de son 3 yilin mailleri var ara dedigimde konuya gore yada gonderene gore arayabiliyorum bunda yapamadim maalesef

4- pil %90 dan yukari sarj olmuyor

5- arkadaki nexus yazisi cok isiniyor (ben oyun yada benzeri seyler oynamam izlemem.)

6-mailler tek tek seciyorum tumunu sec yok mudur

tesekkur ederım

Bana yardimci olacak bir arkadas yok mudur

Simdiden cevabiniza tsk ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

arkadaslar ben de poweramp'i cok begendim ama muzik listemde sarkilar ciftli cikiyor yani ayni sarkidan iki tane olarak gozukuyor listede ama hafizada oyle degil bunun cozumunu bilen varsa yardimci olabilir mi?

PowerAmp'ta menü/ayarlar/klasörler ve kütüphane/müzik klasörleri seçilir. bütün kutucukların işaretlerini kaldırıp sadece müzikler hangi klasördeyse o klasör seçilir. bir menü geri dönüp tara komutu verilir.

kardesim cok sagol yav

• dostlar benide aranıza ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu9

beyler 55-60tl yi geçmeyecek kulaklık önerisi olan varsa bekliyorum

cre ep630 işini görür..yada biraz bekle orji nexus kulaklıkları gelicek..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

quote:

arkadaslar ben de poweramp'i cok begendim ama muzik listemde sarkilar ciftli cikiyor yani ayni sarkidan iki tane olarak gozukuyor listede ama hafizada oyle degil bunun cozumunu bilen varsa yardimci olabilir mi?

PowerAmp'ta menü/ayarlar/klasörler ve kütüphane/müzik klasörleri seçilir. bütün kutucukların işaretlerini kaldırıp sadece müzikler hangi klasördeyse o klasör seçilir. bir menü geri dönüp tara komutu verilir.

kardesim cok sagol yav

hocam son olarak ses kalitesini artirmak icin yapacagimiz ayar falan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: adindar16

dün bi balık restoranda oturuyoruz telefon masada duruyor garson yaklastı telefonunuz s4 mu dedı megersem iddaya girmişler

Bana S3 mü o? diyen olmuştu. Hatta biri iPhone mu o demişti yok artık dedim

İnsanların %90'ı telefondan anlamıyor. Hala sorsan bir dünya insan S3'ün en iyi telefon olduğunu sanıyor.

telefonun arkasında sticker vardı arkasında sadece nexus yazıyordu bugün bir tanıdık eline aldı ve "Çin malı mı bu yæ?" diye sordu kafasına geçirecektim orada

Bana da s3 mu diyen olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: parsons

Hala tuşların arkasını şeffaf yapamadım ve hala tiplerini değiştiremedim. Ve Şu kılıf tan alıp bana sahibindenden satabilecek birisni de bulamadım.

resimdeki gibi telefon çevirme tuşlarını değiştirmek istiyorsunuz zannedersem linkte cm10.1 uyumlu thema var cm10 rom kurarsanız thema yukledıgınızde değişir ben öyle yapmıstım

[album] ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★
    [/album]
    favorim hologlass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 19 Mayıs 2013; 23:26:09 >

• Telefonun arka sinda yaz ili olan IMEI numarası silinmiş beyler sizde nasil durumu

• 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.