Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardım edebilecek birisi yokmu tuşların görüntüsünü değiştirmek istiyorum yada en azından arkasını şeffaf felan yapmak, birde güzel bir tema söyleyebilecek varmı? kendi arayüzünden çok sıkıldım yeterince güzel değil.
    LINK Birde ebaydan kılıf felan satın alacak varsa linkteki üründen benim için alıp sahibindenden ilan açabilirmi? 2-3rengini isteyeceğim mümkünse

• quote:

Orijinalden alıntı: parsons

Yardım edebilecek birisi yokmu tuşların görüntüsünü değiştirmek istiyorum yada en azından arkasını şeffaf felan yapmak, birde güzel bir tema söyleyebilecek varmı? kendi arayüzünden çok sıkıldım yeterince güzel değil.
    LINK Birde ebaydan kılıf felan satın alacak varsa linkteki üründen benim için alıp sahibindenden ilan açabilirmi? 2-3rengini isteyeceğim mümkünse

şu an xenonHD kullanıyorum ve istediğin ayar bu romda mevcut...
    görünümü değiştirmek istersen nova launcher+dc ikonz+vicino blue theme öneririm

• ben de root atacaktım ama şu güncelleme gelirse ondan sonra düşünüyorum. daha önce hiç atmadığım için biraz korkuyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovex91

quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

nexus 4 orji kulaklıgı ve kılıfları daha gelmedimi ne ses var ne bişey var..

evet özellikle kulaklığı güzele benziyordu . Bu arada nexus 4 un ses çıkısı iyi değil ilk ay çok canım sıkılmıstı ama poweramp sesin seviyesini 2 katına çıkarttığı icin bana yetiyor ses performansı. 15 günlük deneme sürümü var ama hak ediyor satın alıyor insan sonra

bence ses seviyesi gayet yeterli şarkının kaliteside önemli 320 kb bi şarkı dinleyin farkı anlarsınız tabi kulaklıkta önemli hemen işi telefonun ses çıkışına baglamamak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy-er

quote:

Orijinalden alıntı: onernba

quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

Sizde Play Store'a girince Google Haritalar gözüküyor mu? Bende yok, bilgisayardan da baktım.

bende de gözükmüyor

Olay stora-uygulamalarim tümü seç bende burada görünüyor

markette haritalar yok diye biliyorum..abimin telefonundan bakmıştım bulamadım yüklemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

ben de root atacaktım ama şu güncelleme gelirse ondan sonra düşünüyorum. daha önce hiç atmadığım için biraz korkuyorum :D

eliniz biraz bu işlere yatkınsa toolkit ile çok kolay...tek tuşla root,cwm vs. işleri hallediyor
    eskiden ne uğraştırırdı bu işlemler şimdi toolkit sağolsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onernba

quote:

Sizde Play Store'a girince Google Haritalar gözüküyor mu? Bende yok, bilgisayardan da baktım.

bende de gözükmüyor

Olay stora-uygulamalarim tümü seç bende burada görünüyor

markette haritalar yok diye biliyorum..abimin telefonundan bakmıştım bulamadım yüklemek için

Arkadaşa katılıyorum şarkıların kaliteside önemli kimisi düşük kayıt özeliğine bağlı olarak .Mesala radyo dinlerken ses canavar gibi çıkıyor..bence hoparlör süper olmasada iyi sayılır..mesala kimi zilsesi yüksek kimi zayıf dediğim gibi bu kayıt özeliğine göre ses az veya çok çıkıyor.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

arkadaslar ben de poweramp'i cok begendim ama muzik listemde sarkilar ciftli cikiyor yani ayni sarkidan iki tane olarak gozukuyor listede ama hafizada oyle degil bunun cozumunu bilen varsa yardimci olabilir mi?

evet öyle bir sorun vardı ama bilmiyorum bende kardeşim .s

• quote:

Orijinalden alıntı: psychedelicamel

quote:

Orijinalden alıntı: emirhra

quote:

Lumia 920 al. Burada herkes kendi telefonunu övecektir muhakkak, ama nexus 4 multimedya telefonu değil, müzik kalitesi bu telefonda vasat veya biraz daha üstüdür. Lumia 920'yi 1 kere falan elime almışımdır, çok fazla yorum yapamayacağım ama multi medya özellikleri nexus 4ten çok daha iyidir. Özellikle kamerası 2 kat daha performanslı, nexus 4le loş ışıkta flaşsız fotoğraf çekemezsin mesela, L920 ile öyle bir sıkıntı yok. Oyun oynamam diyosun, wp8'in de sana bir engel teşkil edeceğini sanmam. Zaten gittikçe büyüyor. Karar senin ama özellikle root, rom, kernel falan nedir bilmiyorsan ve öğrenmeye de niyetin yoksa bu telefondan uzak dur. Başka bir android telefona ya da ipod alıp yanında vasat bir telefona da yönelebilirsin. İyi düşün, karar senin

Ya cok fazla uygulamayla isim yok zaten ama nexusta beni en cok ceken sey root,rom, kernel olaylarini ogrenmek zaten. Lumiayi bi kac kez kullandim gercekten cok hoşuma gitti kullanım Şekli falan ama nexus4 kullanmadim hic bende o yuzden kullanim olarak bilemiyorum hangisi daha rahat

Hocam Nexus 4 tam bir geliştirici telefonu, eğer bu konulara ilgiliyseniz daha iyi telefon yok henüz, buradaki arkadaşlarla yardımcı oluruz her konuda zaten, ama iyi düşünün siz yine de, ne istediğinize karar verin

Onlarca rom denedim rom ve kernellerin %90 bence stock rom kadar stabil calismiyor... İnsanlari gereksiz rom atma olayina yonlendirmenin mantigi yok.(developer gozunden) Tamamen zaman kaybi gereksiz gorsellikler, bos vakit coksa zaman harcanip keyif almak icin yapilabilir belki.
    Nexusta canimi sıkan tek sey var pil performansi ozellikle 3g de somuruyor resmen..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michu9

quote:

Hayirli geceler sizlere live tema veriyorum. Ve tema inanilmaz super herkesin nexus unde olmali kesinlikle olmali indirin kurun herkesten farkli olun

http://db.tt/aYVmGMul

gerçektende çok iyi ama bu çok sarjdan yer gibi

Ben kullaniyorum sorun yok nexus 4 e devam.

Selam arkadaşlar ben verdiğiniz linki indirdin ama yükle derken yükle birini aktif değil. Yardimci olabilecek varsa şimdiden sagol.

Guvenlik ayarlarindan bilinmeyen kaynak i isaretle yukle

Ayarlar öyle zaten. Yükle cikiyor ama basilmiyor.yani aktif değil.

İste tekrar link burda tikla

http://db.tt/aYVmGMul

Ya kardeş ben deki sıkıntı sadece bunla ilgili değil daha önceden yukluyebildiklerimi simdi yukleyemiyorum.şimdi fark ettim. Bunla ilgili ne yapabilirim. Bu arada tel. rotsuz.

Yukleme yaparken ekran goruntusu koy nasil birsey bakalim.

Ekran görüntüsünü ekledim. Yükle ismi na basamiyorum.iptal aktif.

Telefonu foto videolari bilgisayara kaydet. Telefonu sifirla duzelir

• Gizli menu. *#*#4636#*#* lte baglanti ve bir cok seyi bulabilirsiniz.

• quote:

quote:

arkadaslar ben de poweramp'i cok begendim ama muzik listemde sarkilar ciftli cikiyor yani ayni sarkidan iki tane olarak gozukuyor listede ama hafizada oyle degil bunun cozumunu bilen varsa yardimci olabilir mi?

Müzikleri tüm şarkılar olarak değil klasör seçip oradakileri gösterin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 19 Mayıs 2013; 14:17:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emirhra

quote:

Lumia 920 al. Burada herkes kendi telefonunu övecektir muhakkak, ama nexus 4 multimedya telefonu değil, müzik kalitesi bu telefonda vasat veya biraz daha üstüdür. Lumia 920'yi 1 kere falan elime almışımdır, çok fazla yorum yapamayacağım ama multi medya özellikleri nexus 4ten çok daha iyidir. Özellikle kamerası 2 kat daha performanslı, nexus 4le loş ışıkta flaşsız fotoğraf çekemezsin mesela, L920 ile öyle bir sıkıntı yok. Oyun oynamam diyosun, wp8'in de sana bir engel teşkil edeceğini sanmam. Zaten gittikçe büyüyor. Karar senin ama özellikle root, rom, kernel falan nedir bilmiyorsan ve öğrenmeye de niyetin yoksa bu telefondan uzak dur. Başka bir android telefona ya da ipod alıp yanında vasat bir telefona da yönelebilirsin. İyi düşün, karar senin

Ya cok fazla uygulamayla isim yok zaten ama nexusta beni en cok ceken sey root,rom, kernel olaylarini ogrenmek zaten. Lumiayi bi kac kez kullandim gercekten cok hoşuma gitti kullanım Şekli falan ama nexus4 kullanmadim hic bende o yuzden kullanim olarak bilemiyorum hangisi daha rahat

Hocam Nexus 4 tam bir geliştirici telefonu, eğer bu konulara ilgiliyseniz daha iyi telefon yok henüz, buradaki arkadaşlarla yardımcı oluruz her konuda zaten, ama iyi düşünün siz yine de, ne istediğinize karar verin

Onlarca rom denedim rom ve kernellerin %90 bence stock rom kadar stabil calismiyor... İnsanlari gereksiz rom atma olayina yonlendirmenin mantigi yok.(developer gozunden) Tamamen zaman kaybi gereksiz gorsellikler, bos vakit coksa zaman harcanip keyif almak icin yapilabilir belki.
    Nexusta canimi sıkan tek sey var pil performansi ozellikle 3g de somuruyor resmen..

Kesinlikle aynı görüşteyim. Herkese önerilebilecek bir cihaz değil.

• vicino blue theme bu linktekimi oluyor? buysa eğer ücretsiz apksını bulabılırmıyız
  • quote:

quote:

quote:

Müzikleri tüm şarkılar olarak değil klasör seçip oradakileri gösterin.

Teşekkürler dostum . EKran kapalıyken bildirim alamıyorum 2 buçuk aydır. Bunun çözümü nedir . Bende bu telde 3g ile 2 buçuk saat ekran süresi gorebiliyorum, 3g sarj performansi kötü, gerektiğinde açıyorum . 2 g de yettiği kadar normal . 3 buçuk saat bende . stock kullanıyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovex91 -- 19 Mayıs 2013; 14:34:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: parsons

vicino blue themehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.vicino.theme.ElegantBlue2&hl=tr bu linktekimi oluyor? buysa eğer ücretsiz apksını bulabılırmıyız

mobilism de mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Pardonda siz nexus 4 mü kullanıyorsunuz? Yada ben bu telefonu kullanmıyormuyum? iBeats kulaklıka fevkalade ses veriyor. Multimedya özelliğini kötülemişsiniz ama sorarım lumianın kamera hariç ne + sı var?

Su Xloader ve brainwavz M5 kullaniyorum ses kalitesi muhtesem bence,kullanilan kulakliga bagli

• Beyler tek tuşla mobil verileri aktif edebileceğim bir tuş var mı? Şöyle widget gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdkral

Beyler tek tuşla mobil verileri aktif edebileceğim bir tuş var mı? Şöyle widget gibi.

Powertoggles kullan free ve cok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

arkadaşlar ben de uzun süredir nexus 4 ü istiyorum. ama son sayfaya gelince bi hevesim kırılmadı değil.
    şu an nexus 7 tabletim ipod touch 4 ve dandirik bir telefonum var. planım güzel bir telefon alıp telefon tablet ikilisine girmekti ama ses konusu en kötü konuymuş sanırım size göre.

geçen hafta deneme şansım oldu. telefonun akıcılığı çok hoşuma gitti ama içinde müzik video hiçbir şey olmadığından sesini deneyemedim. kamerası beni tatmin etmişti iç ortamda ama kötü mü diyorsunuz ki bilemedim.

bi aydınlatın beni ya. htc one ın ses kalitesine adeta aşık oldum ama hem bir telefona 600 € vermek istemiyorum. hem de şimdiki telefonum da htc ve güncelleme konusunda ne kadar kötü oldukları ortada. root rom falan da uğraşmam ben. uzun uzun yazdım ama okur cevaplarsınız umarım

dış hoparlör sesi fazla güçlü değil. dıştan müzik dinlemek istersen hayal kırıklığı yaratabilir. ama kulaklık performansı çok güzel.
    Bu arada arkadaşlar power amp de eko ayarlarından dış hoparlör ü seçtiğimiz de dış ses baya değişiyor yüksek ve iyi çıkıyor ses. bilginize.

peki öyle yapınca sadece programdan girilince mi ses öyle oluyor. yani misal bir youtube videosu açınca ses yine mi kısık kalıyor?

kulaklık performansı da önemli ama kıyas yapabilir misiniz ne kadar güzel diye? mesela ipod u geçemese bile yaklaşır mı ?

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.