Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
147
Favori
1.072.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metro city teknosa da acaba teshir var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

malesef işim oldugu için garantiye almak açısından şarja taktım yoksa daha giderdi

2s 15dk ekran
    2gün 4s kablosuz
    geri kalan sürede 3g
    twitter-gmail-facebook messenger-whatsapp-foursquare sürekli aktif
    4dk'ya yakın konusma süresi
    11dk 3g facebook, onun dışında 3g açıkken twiter foursquare whatsapda kullandım
    yarım 35dkya yakın wifi youtube
    müzikde dinledim yarım saat kadar ve sonuç %23
    edit : franco r50, aokp build-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 26 Ocak 2013; 13:02:47 >

• telefonu sallayınca sanki içinde birşey kopmuşta sağa sola vuruyormuş gibi bir ses çıkıyor neden olabilir bu acaba bu sorunla karşılaşan var mı ?
  • Arkadaşim nexus 4 hepsinde o ses geliyor kamera tarafindan

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan.m

telefonu sallayınca sanki içinde birşey kopmuşta sağa sola vuruyormuş gibi bir ses çıkıyor neden olabilir bu acaba bu sorunla karşılaşan var mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: ERDEM_BSN

Arkadaşim nexus 4 hepsinde o ses geliyor kamera tarafindan

bende öyle bir ses yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

malesef işim oldugu için garantiye almak açısından şarja taktım yoksa daha giderdi

2s 15dk ekran
    2gün 4s kablosuz
    geri kalan sürede 3g

yardırmışsınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

quote:

telefonu sallayınca sanki içinde birşey kopmuşta sağa sola vuruyormuş gibi bir ses çıkıyor neden olabilir bu acaba bu sorunla karşılaşan var mı ?

quote:

bende öyle bir ses yok.

Sesiz bi ortamda telefonu hafif sallarsan içeriden ufak bi parca kopmuş gibi bi ses var sen sansliymissin

• quote:

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

2s 15dk ekran
    2gün 4s kablosuz
    geri kalan sürede 3g

abi şimdi herşey iyi güzelde bak 2 gün 9 saat bir süre de sadece 4 dakika konuşma 11 dakika facebook yarım saat youtube ve müzik çok komik rakamlar değil mi ? ?

Bunları toplarsak eğer telefon 2 gün 9 saat açık kalmış ama toplam 50 dakika falan kullanmışssın anca yani bu da iyi değil bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende öyle bir ses yok.

Sesiz bi ortamda telefonu hafif sallarsan içeriden ufak bi parca kopmuş gibi bi ses var sen sansliymissin

Hepsinde var hocam o yok diyen arkadaş duymamıştır. Micro sim aparatından geliyor o ses yazmışlar zaten oradan ses geliyor diye kameranın oradan geliyormuş gibi oluyor ama micro sim aparatından tamamen...

• Diğer konuda zaten geçmişti bununla ilgili bi muhabbet

• Gün itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım. Teknosa ve UPS beni şaşırttı, bugün elimde telefonum...
  • Listeye beni de ekleyebilirsiniz telefonu dün aldım

• arkadaşlar, sağlam bir rom tavsiye edebilir misiniz? cm 10.1 dışında.. rom olmasa da olur gerçi. en büyük eksiklik yüzdeli batarya.. yüzdeli batarya yüklemem lazım

listeye beni de ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAliTR -- 26 Ocak 2013; 16:28:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

quote:

quote:

quote:

bende öyle bir ses yok.

Hepsinde var hocam o yok diyen arkadaş duymamıştır. Micro sim aparatından geliyor o ses yazmışlar zaten oradan ses geliyor diye kameranın oradan geliyormuş gibi oluyor ama micro sim aparatından tamamen...

bende öyle tahmin ediyodum demekki doğruymuş. teşekkür ederim dostum. 4 gözle bekledigim sonunda elime geçen nexus 4 üm bozuk çıktı diye düşünüyodum :)

• Beyler aldım ben de telefonu. Yalnız telefon yarın elime geçecek. Ankara Panora'daki teknosadan aldım. Ellerinde kalmamış stokta yarın saat en geç 1e kadar telefonunuz elimizde olur dediler. Şimdi bekle ki zaman geçsin. Beni de ekleyin listeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

2s 15dk ekran
    2gün 4s kablosuz
    geri kalan sürede 3g

abi şimdi herşey iyi güzelde bak 2 gün 9 saat bir süre de sadece 4 dakika konuşma 11 dakika facebook yarım saat youtube ve müzik çok komik rakamlar değil mi ? ?

Bunları toplarsak eğer telefon 2 gün 9 saat açık kalmış ama toplam 50 dakika falan kullanmışssın anca yani bu da iyi değil bence

2 saat 15dk ekran süresi var kardeşim, 5 saate yakın 3g aktif, sürekli senkronizeli çalışan 6-7 program aktif, bildirim ışığı için harcanan enerjiyi saymıyorum bile, 30dk youtube, 1 saate yakın müzik cogunlukla ekran kapalı, whatsapp-sms.
    amacım kesinlikle aşağılamak değil yalnız sizin bu yorumunuzu okuyanların bundan sonra sizi fazla ipleyeceklerini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 26 Ocak 2013; 17:18:18 >

• arkadaşlar cihaz bugün elime geçti bootlaeder kilidi supersu ve cwm yükledim ondan sonra wifi açıkken güncelleme geldi 4.2.1 onuda yükledim ama supersu ve cwm bunlar silinmedi zaten silinmemesimi gerekiyor yoksa aksi giden bir durummu söz konusu saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djoon

arkadaşlar cihaz bugün elime geçti bootlaeder kilidi supersu ve cwm yükledim ondan sonra wifi açıkken güncelleme geldi 4.2.1 onuda yükledim ama supersu ve cwm bunlar silinmedi zaten silinmemesimi gerekiyor yoksa aksi giden bir durummu söz konusu saygılar

Stok rom da kilitsiz bile guncelleme alır.....
  • Bu sabah altunizade teknosada 15 dakika kadar inceledim cihazı. Cidden çok hoşuma gitti. Yanlız kafama bişi takıldı. Başka yerlerde inceleyen arkadaşlar dokunmatikle ilgili ufak sorunlar oldugunu söylüyolar şu anda. Ben özellikle dikkat ettim dokunmatiğine ama bi sorunla karşılaşmadım. Cihazdan cihaza falan mı değişiyo acaba anlamadım ki.
  • bu stock rom ne yaptıysam kuramadım arkadaşlar tollkit ile çok uğraştım ama malesef acaba bu konuda ilk sayfada yazılanların dışında tekrar genel bir açıklamalar olacakmı mesala tekrardan tollkit ile stock rom yüklemek ve cihazı tekrardan kilitlemek gibi mesale stock rom bulamadım bulduğum dosyada da sıkıntı var nasıl yaparız acaba
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.