Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Sorum Olacak. Benim de Telefon Bir Kaç Gün İçimde Elime Geçecek. Forumdan İmei Kayıt Yaptırmayı Düşünüyorum. Aklımda Şu Sıkıntı Var. Şimdi Bu Şekil Kaydettirince Güncelleme Alabilecek miyim? Ve ya Misal Rom Falan Yükleyip Deneyeceğim İmei'in Gitmesi Gibi Bir Durum Olur mu Acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scollop

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

arkadaşlar ekranın altında ki menü tuşları benim kafamı kurcalıyor. telefonun garantisini tehlikeye atmayacak şekilde bir uygulama yükleyip bu tuş ekranından kurtulabiliyor muyuz? (rom, root gibi kavramlara biraz yabancıyım umarım anlatabilmişimdir derdimi)

benimse tam tersine en sevdiğim kısım o tuşlar...

hacı oyun oynarken falan elin çarpıyormuş dh incelemede gördüm.

doğrudur ancak telefonu kullanırkende büyük rahatlık saglıyor... daha önce nexus kullanan varsa ne demek istediğimi o arkadaşlar daha iyi anlayabilir. bazı arkadaşlar o sanal tuşların ekranı küçülttüğünden felan şikayet ediyorlar ama telefon kullanımında çok büyük bir rahatlık demek o tuşlar. aktif olarak telefonu kullananlar zamanla kolaylığını görecektir. arada bir google now a girdiği doğru ancak diğer kısımlardan sağladığı rahatlık bu eksiklikten çok daha önemli bence...

Aksine daha buyuk kolaylik sagliyor arkadasin dedigi gibi..Simdi custom romlarda genisletilmis masaustu ozelligi var o ozelligi aktif edince tuslar kayboluyor ve etkisiz kaliyor.Oyun oynarkende ekrani rahatca kullanabiliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün itibariyle Olivium Teknosa'dan Nexus 4 ü almış bulunmaktayım...cihazı hiç yakından inceleme şansım olmamıştı...açıkçası tasarımının bu kadar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim...cihazı görene kadar kararsızdım...teşhire koymuşlar akşam üzeri ve o an tamam dedim bu iş :) beni de ekleyebilir misiniz...
  • Yazılımsal tuşların avantajı....

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

quote:

Orijinalden alıntı: gokom

en saglam oyunlarda kasma takılma oluyormu arkdaslar

hiç bir oyunun bu cihazda kasılması, yavaş çalışması veya takılması durumu söz konusu olamaz aslında. yeter ki oyunlar bu cihaza göre optimize edilmiş olsun.

benim denediğim oyunlar gayet akıcı ve problemsiz çalıştı.

oyunun adı aklıma gelmedı ama crysis gbıbı yuksek grafık ıstıyen oyun vardı :) onda mesela olurmu merak edıyorum.. gercı cok oyun oynamam ama can sıkılırsa arada oynarım dıye dusunuyorum ..
  • quote:

quote:

quote:

hiç bir oyunun bu cihazda kasılması, yavaş çalışması veya takılması durumu söz konusu olamaz aslında. yeter ki oyunlar bu cihaza göre optimize edilmiş olsun.

oyunun adı aklıma gelmedı ama crysis gbıbı yuksek grafık ıstıyen oyun vardı :) onda mesela olurmu merak edıyorum.. gercı cok oyun oynamam ama can sıkılırsa arada oynarım dıye dusunuyorum ..

N.O.V.A. 3 mü acaba? Youtube'da aratırsanız oynanış videolarını bulabilirsiniz. Son derece akıcı grafikler.

• Bu sabah altunizade teknosa ya bi gidip incelemek lazım o zaman. Son olarak ısınma sorunu hakkında nedir düşünceleriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege.

quote:

quote:

quote:

N.O.V.A. 3 mü acaba? Youtube'da aratırsanız oynanış videolarını bulabilirsiniz. Son derece akıcı grafikler.

aynen nova :) son bı ınceleme yapıp yurtdısından almak lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

bu yazılmsal tuşların dışında kalan kızım 720p e denk geliyor değil mi??
  • Sanırım gelmiyor. Şöyle anlatmaya çalışayım. Telefonun ekranının çözünürlüğü 1280x768. Telefonu elinizde dik olarak tuttuğunuzu hayal edin. Dikine 1280 piksel var. Yatayda ise 768. Fakat altta bir de yazılımsal tuşlar var. Dolayısıyla bu tuşlardan dolayı 1280den biraz kaybediyoruz. Sonuç olarak eğer gecenin şu saatinde uykum sebebiyle kafam karışmıyorsa yazılımsal tuşlardan bize geriye kalan kısım birazcık daha karemsi bir ekran.
  • kullanıcı listesine 25 numaraya beni de ekler misiniz arkadaşlar?

cumartesi de çalışıyorum. 4 gibi eve gidince topici baştan sona okuyup sonra sorulara başlayacağım anlamadığım yer olursa :)

yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Bu sabah altunizade teknosa ya bi gidip incelemek lazım o zaman. Son olarak ısınma sorunu hakkında nedir düşünceleriniz ?

Hic...Boyle bir sorun yasamadım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Kamerayı bırakalım da kılıfa gelelim. Ne yapacağız kılıf işini???

ben galaxy nexusla bile deri gözlük kılıfı kullanıyordum on numara. bundada aynısına devam ederim...

hocam ben o tür kılıfları sevmiyorum. Tam cihazı kaplayacak bir kılıf istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

ben galaxy nexusla bile deri gözlük kılıfı kullanıyordum on numara. bundada aynısına devam ederim...

hocam ben o tür kılıfları sevmiyorum. Tam cihazı kaplayacak bir kılıf istiyorum.

bu da tam kaplıyor zaten bildiğiniz deri poşet gibi birşey bende ki boyutuda tam telefona göre. telefonu atıyorum içine ne toz derdi ne çizilme derdi. ortamda kimseye gösteri yapmak gibi derdimde olmadığı için problemim yok. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu da tam kaplıyor zaten bildiğiniz deri poşet gibi birşey bende ki boyutuda tam telefona göre. telefonu atıyorum içine ne toz derdi ne çizilme derdi. ortamda kimseye gösteri yapmak gibi derdimde olmadığı için problemim yok. :)

hocam ben atmak istemiyorum. full body bir kılıf istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir süre daha beklerseniz. ve ya ebayden ürün alabiliyorsanız muhtemelen istediğiniz tarzda ürünü bulabilirsiniz diye düşünüyorum. araştırmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Bu sabah altunizade teknosa ya bi gidip incelemek lazım o zaman. Son olarak ısınma sorunu hakkında nedir düşünceleriniz ?

fazla zorlayarak kullanmadım aleti henüz ancak ısınma diye birşeyde fark etmedim... diğer tüm smart telefonlardan bir farkı yok.

altunizade capitol de teşhire koymuşlar bir adet istediğiniz gibi inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scollop -- 26 Ocak 2013; 11:27:05 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir süre daha beklerseniz. ve ya ebayden ürün alabiliyorsanız muhtemelen istediğiniz tarzda ürünü bulabilirsiniz diye düşünüyorum. araştırmak gerekiyor.

hocam ebay'dan bulurum bulmasına da çok geç geliyor diyorlar.

• 7 ila 12 gün arasında elinize ulaşıyor standart ship seçeneğiyle. özel kargo ile isterseniz 2 günde gelir ancak kargo ücreti tavan yapar..

ülkemizde herşeyin pahalı olduğundan şikayet ediyoruz. ki öyle zaten. ancak yabancı ülkelerin kargo ücretleri bizim bile hayal edebileceğimizn çok üzerinde fiyatlara çıkabiliyor...
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.