Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alibotan

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Sarj problemi yasayan arkadaslar icin bir kac onerim olacak, faux kerneli denemelisiniz. Ayar olarak benim islemci fast serisi ben -100 UV yaptim ve Cpu ayalari ise Min clock 384 Mhz Max Clock 1242 Mhz CPU Governor: Ondemand, Eco Mode aktiv.

Bu arada Rasbeanjelly Romunu kullanan var mi?

Iyi forumlar..

ben faux un programinda eco mod falan goremedim nerden degistirecegiz eco ve UV yi. bi de fast fastener falan onemli bu deger icin

FauxClock programin adi. Zaten ilk sekmede Cpu ayari var orda asagida Eco mode yaziyor belki senin pro. eski surumdur bir kontrol et ve benim kullandigim kernel surumu 011-Tbm

Hocam elindeki faux123 un apk sini paylaşabilir misin acaba nette hep eski sürümler var onlardada Eco Mode falan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar sizde şöyle bir sıkıntı var mı. müzik çalarken tuş kilidi ekranın da iken mesela ileri ve ya geri yapacam ama bastığımda karışıyor ekran: ( garip bir şey oluyor anca tuş kilidini açmamlazım ve ya bildirim yerini aşağıya İndirmem lazım. sizde nasıl bu durum

• Merhabalar nexus4 için jelatin kılıf vs bulmak çok zor internetten alan arkadaşlar hangi satıcıdan nasıl temin ettiklerini yazabilirler mi rica etsem ben pek güvenmiyorum ebay de herkese alıntı ile cevaplarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

arkadaşlar sizde şöyle bir sıkıntı var mı. müzik çalarken tuş kilidi ekranın da iken mesela ileri ve ya geri yapacam ama bastığımda karışıyor ekran: ( garip bir şey oluyor anca tuş kilidini açmamlazım ve ya bildirim yerini aşağıya İndirmem lazım. sizde nasıl bu durum

Benzer durum bende de oldu bir ara telefonu kapatıp açınca düzeldi olmuyor şimdi ama pil seviyesi düşük olunca işleyişte biraz değişiklik oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

arkadaşlar sizde şöyle bir sıkıntı var mı. müzik çalarken tuş kilidi ekranın da iken mesela ileri ve ya geri yapacam ama bastığımda karışıyor ekran: ( garip bir şey oluyor anca tuş kilidini açmamlazım ve ya bildirim yerini aşağıya İndirmem lazım. sizde nasıl bu durum

Benzer durum bende de oldu bir ara telefonu kapatıp açınca düzeldi olmuyor şimdi ama pil seviyesi düşük olunca işleyişte biraz değişiklik oluyor.

anladım o zaman yazılımsal bir şeye benziyor

• Büyük ihtimalle tabi daha bilgili arkadaşlar var onlarda yazarlar.

• quote:

Merhabalar nexus4 için jelatin kılıf vs bulmak çok zor internetten alan arkadaşlar hangi satıcıdan nasıl temin ettiklerini yazabilirler mi rica etsem ben pek güvenmiyorum ebay de herkese alıntı ile cevaplarsanız sevinirim.

pdateknoloji sitesinde bulabilirsiniz jelatin kılıf vs. normal kargoyla gönderiyorlar, benim elime 2 günde geçmişti galaxy s3 için kılıf aldığımda
  • bugünkü pil kullanımım arkadaşlar devamlı 2g de kullandım wifi yok m. internet yok 1 saat falan müzik 3-4 tane video seyrettim yaklaşık 40-45 dk oyun telefon görüşmesi falan filan sizce nasıl iyimi değer motley karbel ve stok rom bir tek awesome yüklü

resmi yüklemeyi beceremedim kusurabakmayın 11 saat 13dk pil yüzde 65 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efffsane -- 21 Mart 2013; 1:56:22 >
  • google play 4.0 geldi gelecek
  • quote:

Sarj problemi yasayan arkadaslar icin bir kac onerim olacak, faux kerneli denemelisiniz. Ayar olarak benim islemci fast serisi ben -100 UV yaptim ve Cpu ayalari ise Min clock 384 Mhz Max Clock 1242 Mhz CPU Governor: Ondemand, Eco Mode aktiv. Daha sonra Gelistirici ayalarinda GPU Olusturmayi zorla ve HW katmanlarini devre disi birak etkin boylece ekran olustururken her zaman gpu kullanilmis oluyor ki buda sarja etki ediyor. Ben bu sekilde 3g tumgun acik 23 saat acik kaldi cihaz bu sure icinde 2-3 saat wifi kullandim ama wifi kullandigimda cihazi en fazla 20 dk kadar kullandim geri kalanin hepsi beklemede gecti. Cihazi aktiv kullandigimda hep 3g uzerinden kullandim ve ekran acik kalma suresi 5 saat gibi bence cok iyi bir deger yakaladim. Bence denemelisiniz

Iyi forumlar..

Degisiklik olsun diyerekten az once yukledim siyah temasi hosuma gitti pil vs performansi yarin ortaya cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

google play 4.0 geldi gelecek

Yenilikler neler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

quote:

Arkadaslar cihazin arka kamera kisminin oraya hafif parmakla vurunca birseyler kipirdiyor ses geliyorya bu sorun butun V1.1 lerde var mi bir dener misiniz? eger cogu kiside yoksa gidip degistireyim yok cogu kiside varsa yeni alacagimda da cikar yine ayni sorun ugrasmim bosuna

O ses kamera lensinden geliyor. Lens oto-fokus yaparken hareket ettiği için hareketli parça var orada. Aynı sesi kamera çalışıyorken alamazsınız istiyorsanız deneyip bakın. Sonuç olarak bu bir problem değil.

kamerayi calistirdim denedim yine ayni ses var hatta foto cektim o arada tiklattim yine sakur sukur ediyor cihaz alttaki videoda 6. saniyeye kadar olan seyin aynisi var bende ama 6. saniyeden sonrasindaki o kasanin esnemesi yok.
    https://www.youtube.com/watch?v=Nbx825UGZWw

Her neyse işte. Problem değil o, tüm Nexus 4'lerde mevcut. Kamera lensinden geliyor o ses.

• quote:

Sarj problemi yasayan arkadaslar icin bir kac onerim olacak, faux kerneli denemelisiniz. Ayar olarak benim islemci fast serisi ben -100 UV yaptim ve Cpu ayalari ise Min clock 384 Mhz Max Clock 1242 Mhz CPU Governor: Ondemand, Eco Mode aktiv. Daha sonra Gelistirici ayalarinda GPU Olusturmayi zorla ve HW katmanlarini devre disi birak etkin boylece ekran olustururken her zaman gpu kullanilmis oluyor ki buda sarja etki ediyor. Ben bu sekilde 3g tumgun acik 23 saat acik kaldi cihaz bu sure icinde 2-3 saat wifi kullandim ama wifi kullandigimda cihazi en fazla 20 dk kadar kullandim geri kalanin hepsi beklemede gecti. Cihazi aktiv kullandigimda hep 3g uzerinden kullandim ve ekran acik kalma suresi 5 saat gibi bence cok iyi bir deger yakaladim. Bence denemelisiniz

Iyi forumlar..

Devamlı 3G açıktı, 23 saat dayandı ve 5 saat ekran süresi? Bu süre muhteşem. 2G için değil ama 3G için muhteşem. Ekran açıkken hep internet mi kullandınız yoksa bağlantıyı kullanmayacak aktiviteler mi? Bir de şebeke 3G'de idi ve mobil internet de açıktı değil mi? Emin olmak için sordum, 3G açık deyince milletimiz interneti 3G'den ibaret sanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralcr1994

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

google play 4.0 geldi gelecek

Yenilikler neler

http://www.droid-life.com/2013/03/20/preview-of-new-google-play-version-4-0/
  • Selam arkadaslar. Ben de bu telefonu almak istiyorum ancak biturlu kurcalama sansi bulamadim. Ekrani amoled ekrana gore nasildir. Amolede alismis biri olarak sikinti cekermiyim. Simdiden tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: AC-130

Selam arkadaslar. Ben de bu telefonu almak istiyorum ancak biturlu kurcalama sansi bulamadim. Ekrani amoled ekrana gore nasildir. Amolede alismis biri olarak sikinti cekermiyim. Simdiden tesekkurler..

sadece ilk gün sıkıntı çekersin, sonra amoledin yüzüne bakmazsın
  • wifi sorunu git gide can sıkmaya başladı artık bir çözüm bulsunlar veya bazı serilerde donanımsal deselerde bende ona göre hareket etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

Merhabalar nexus4 için jelatin kılıf vs bulmak çok zor internetten alan arkadaşlar hangi satıcıdan nasıl temin ettiklerini yazabilirler mi rica etsem ben pek güvenmiyorum ebay de herkese alıntı ile cevaplarsanız sevinirim.

pdateknoloji sitesinde bulabilirsiniz jelatin kılıf vs. normal kargoyla gönderiyorlar, benim elime 2 günde geçmişti galaxy s3 için kılıf aldığımda

baktım çok pahalı bir site.ben aliexpress'ten sipariş verdim nilkin kapaklı kılıfı 11 dolar.hadi 20 liraya gelmiş olsun.sitede aynı fiyat 55 lira en iyisi yurt dışından alışveriş.bizim milletimiz kazıkçı tuttuğuna geçiriyor. @MrTrmn eğerki kargoyu bekleyebilirim diyorsan aliexpress öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

wifi sorunu git gide can sıkmaya başladı artık bir çözüm bulsunlar veya bazı serilerde donanımsal deselerde bende ona göre hareket etsem.

nasıl bir sorun yaşıyorsunuz modem ile alakalı olabilir belki ben iş yerinde evde wifiye sorunsuz bağlanıyorum ama arkadaşın eski zyxel modeminde saçmalıyor bazen tamamen saçmalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

wifi sorunu git gide can sıkmaya başladı artık bir çözüm bulsunlar veya bazı serilerde donanımsal deselerde bende ona göre hareket etsem.

nasıl bir sorun yaşıyorsunuz modem ile alakalı olabilir belki ben iş yerinde evde wifiye sorunsuz bağlanıyorum ama arkadaşın eski zyxel modeminde saçmalıyor bazen tamamen saçmalıyor

wifi dalgalanıyor, bugün mesela hiç wifi ile bağlanamadım şirkette modemi görmüyor. dün şirkette iphone 4 ile benim cihazı yan yana koyup modeme 2 metre mesafemiz var iken youtube den video izlemek ve karşılaştırmak istedik. i4 videoyu açtı bitirdi benim cihaz yeni açtı videoyu.

• 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.