Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Selim_41

quote:

Orijinalden alıntı: kralcr1994

quote:

Arkadaşlar birkaç sorum olacak..
    1.Bir mp3 nasıl zil sesi ederiz
    2.Bir mp3 nasıl bluetoot la gönderebiliriz.
    3.Rehbe de ki kişilerin fotolarını otomatik facebook üzerinden nasıl gösterebiliriz
    4.Hotmail hesabı ekleyebilirmiyiz ekleyebilirsek onu nasıl yapabilirim.

Şimdilik bu kadar :)

Es file explorer indirin zil sesi sec denilince file explor secin zil sesini
    Bluetooth file transfer indirin homderim icin
    Cesitli senkronizasyon programlari var onlarla olabilir
    E-posta uygulamasini indirin giris yapin
    Simdilik bu kadar

Anladığım kadarıyla bu işler uygulamasız yapılmıyor peki yükledim uygulamaları hallettim sorunları bir sorum daha olacak kullanılan ram miktarı her geçen gün artıyor ilk aldıgımdan 390 400 lerde harcıyordu giderek arttı şu an 618 lerde çalışan uygulamalara bakıyorum değişen yok neden artyıyor ikincisi uygulamar menusunde olan widgetlar bazaen oyunların widgetları da geliyor onları ordan kaldıramayız mı ?

Normal androidin calisma mantigiyla alakali benimki genelde 100 mb bosta kalani agzina kadar dolu oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

Arkadaşlar birkaç sorum olacak..
    1.Bir mp3 nasıl zil sesi ederiz
    2.Bir mp3 nasıl bluetoot la gönderebiliriz.
    3.Rehbe de ki kişilerin fotolarını otomatik facebook üzerinden nasıl gösterebiliriz
    4.Hotmail hesabı ekleyebilirmiyiz ekleyebilirsek onu nasıl yapabilirim.

Şimdilik bu kadar :)

1.Herhangi bir mp3 playerda şarkı çalarken menüyü açarsan orada zil sesi yap seçeneği vardır %90... Zedge uygulamasını tavsiye ederim, zil sesleri, wallpaperlar vs...
    2.Bluetooth File Transfer uygulamasını kullan. Her türlü dosya gönderimi için başarılı bir uygulama.
    3.Facebook hesabını telefona eklediysen senkronizasyon kısmından Kişiler'in aktif olduğuna emin ol. Otomatik olarak rehberinle eşleşen kişilerin doğum günlerini, fotoğraflarını vs.. eşliyor.
    4.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotmail.Z7&feature=search_result

Tam istedğim cevapları alamasam da yine sağol ben program kullanmadan bunların nasıl yapılacağını merak ediyorum

1.Dediğin şekilde mp3 zil sesi yapmaya çalıştım olmadı.
    2.o programı kullanmadan nasıl yapabiliriz
    3.Facebook hesabım telefona ekli senkronizasyon kısmında kişiler de aktif olduğuna eminim ama yine olmadı.
    4.Programın yorumlarına baktımda çoğu kişi olumsuz yorum yazmışlar ii bir uygulama değil sanırım

Yardımlarınızı bekliyorum.

Program kullanmak işini kolaylaştırır. Neden program kullanmadan yapmak istediğini anlamadım.

Android dünyasında işlerini kolaylaştırmak için uygulama yüklemek zorundasın. Uygulama olmadan dosyaları bile göremezsin, sen göndermeye çalışıyorsun.

En azından bir dosya görüntüleyici yüklemen lazım. (ES File Explorer mesela) Ayarlar > Ses > Telefon Zil Sesi kısmına tıklarsan medya kütüphanesini açar. Dosya yöneticisi yüklersen bir ekran gelir ve Dosya yöneticisiyle mi yoksa medya kütüphanesiyle mi zil sesini seçmek istediğini sorar. Mp3lerini seçebilmen için dosya yöneticisi yüklemen lazım.

Bluetooth dosya gönderimi için Bluetooth File Transfer yüklemelisin. Başka yöntemler de var araştır bulursun.

Mail için de stok mail uygulamasını kullanabilirsin.

Ya ben biraz acemi oldugum için soruyorum yanı program yüklemeden bu işi yapmamız zor diyorsunuz veya imkansız gecen gun arkadaşda xperia z vardı da mesela onda mp3 çalarda mp3 ün üzerine basılı tutunca hemen cıkıyor gönder seçeneği o gunde bende o kadar kurcalamama rağmen bir türlü bulamadım öyle kafama takıldı yani bunun uygulamasız yapamayışımız.

Program kullanmadan yapabiliyorsun
    öncelikle sd karta media isimli klasor açıyorsun sonra media klasorunun içine audio ve ringtones klasorlerini açıyorsun.
    zil sesi yapmak istediğin mp3 leri ringtones klasorune kopyaladığında zil sesi seçerken görebilirsin.
    Audio klasorunun için alarms ve notifications klasorleri açıyorsun alarm sesi olarak kullanmak istediğin mp3 leri alarm için mesaj ve bildirim sesi olarak kullanmak istediğin mp3 leri notifications klasoru içine kopyalayıp kullanabilirsin.

Anlamadığın kısım varmı?

Eyvallah kardeşim uygulama ile daha kolaymış :) Es file explorer çok ii bir uygulamaymış bunun gibi android telefonlara gerekli önerebileceğin uygulamalar varmı?

apex launcher pro ve widgetlocker lockscreen pro yu dene pm at :) özellikle apex launcher harika bir şey kişilleştiremediğiniz şey yok nerdeyse kullanım kolaylığı açısından süper adamlar yapmış ya

• quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

Hocam akşam yarım saat geç yatın halledersiniz

gece vardiyasındayım hocam sabah geldiğim gibi yatıyorum

Dostlar son rootbox guncellemelerinde apk lari duzenlerken sorun yasamaya basladim son guncelleme ile sorun halledilir sandim ama yine ayni :( sinirlerim bozuldu o kadar emek verdim turkce dosyasina ve biraktim artik rootbox' ı.Gelistiriciye de dosyalari gonderiyorum kabul olmuyor insan bi soyler nerede hata var bende onu duzeltiyim yok ne ses var ne soluk o yuzden formati caktim baska rom lara dogru..

Elimdeki rootbox turkce dosyalarini github tan yukletebilecek biri varsa gonderiyim

• quote:

arkadaşlar bumber case isteyen varsa pm atabilir belli bir ön siparişim var ona göre sipariş sayısı artırabilirim. Ürünler geldiğinde gg linkini paylaşırım

Pmlerim size ulasmiyor sanirim bumber hakkinda siz pm gonderebilirmisiniz
    Bende almak istiyorum bumberden rlinizde varmi yoksa kac gunde gelir orjinalmidir fiyati nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzBag -- 20 Mart 2013; 16:23:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcr1994

quote:

arkadaşlar bumber case isteyen varsa pm atabilir belli bir ön siparişim var ona göre sipariş sayısı artırabilirim. Ürünler geldiğinde gg linkini paylaşırım

Pmlerim size ulasmiyor sanirim bumber hakkinda siz pm gonderebilirmisiniz
    Bende almak istiyorum bumberden rlinizde varmi yoksa kac gunde gelir orjinalmidir fiyati nedir

ok pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

quote:

Dostlar son rootbox guncellemelerinde apk lari duzenlerken sorun yasamaya basladim son guncelleme ile sorun halledilir sandim ama yine ayni :( sinirlerim bozuldu o kadar emek verdim turkce dosyasina ve biraktim artik rootbox' ı.Gelistiriciye de dosyalari gonderiyorum kabul olmuyor insan bi soyler nerede hata var bende onu duzeltiyim yok ne ses var ne soluk o yuzden formati caktim baska rom lara dogru..

Elimdeki rootbox turkce dosyalarini github tan yukletebilecek biri varsa gonderiyim

Xenon HD ye doğru yelken açalım mı hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bakiyorum hocam :) slimbean yukledim senin bahsettigin su kaydirma ile bildirim ekranlari arasindaki gecis fonksiyonu var bunda onu gorunce direk sen aklima geldin o bahsettigin iki tarafli ayarlar menusunun acilma sekli de var bi deniyim bakiyim olmazsa geceriz xenon'a

• @Dexxter

hadi ya... bende ilk fırsatta deniyorum. geliştirici de bizim kafadan o zaman :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de bu gunler de " [Rom][CM10.1][Mar13] Dark Jelly N4 Edition Build 12" gorselinden memnunum....Ayrıca sorunda yasamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: cenoz

arkadaşlar Gnexus tan sonra bende buradayım ilk başta ekranı biraz soluk gelmşti telefonun ama şimdi alıştım xda da rom ları nerden takip ediyoruz Nexus 4 Android Development denmi yoksa Nexus 4 Original Android Development denmi aralarındaki fark ne yardımcı olurmusunuz yanlış bir şeyler yapmayayım

arkadaşlar
  • Battery Saver Du&Switch Widget programını tele indirdikten sonra telefonun bildirim ısığı kapandı. Bunu nasıl açabiliriz .s her defasında ekranı bosuna açmak istemiyorum . Bu program hakkında ki düşüncem işe . Pil hakkında bilgi veriyor , çok az fark ediyor pil süresinde fazla bir beklentiniz olmasın . Ama birkaç dakkada önemlidir :)
  • Arkadaşlar Custom rom yoluyla multi window özelliğini edinmemiz mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

Arkadaslar cihazin arka kamera kisminin oraya hafif parmakla vurunca birseyler kipirdiyor ses geliyorya bu sorun butun V1.1 lerde var mi bir dener misiniz? eger cogu kiside yoksa gidip degistireyim yok cogu kiside varsa yeni alacagimda da cikar yine ayni sorun ugrasmim bosuna

O ses kamera lensinden geliyor. Lens oto-fokus yaparken hareket ettiği için hareketli parça var orada. Aynı sesi kamera çalışıyorken alamazsınız istiyorsanız deneyip bakın. Sonuç olarak bu bir problem değil.
  • quote:

quote:

arkadaşlar Gnexus tan sonra bende buradayım ilk başta ekranı biraz soluk gelmşti telefonun ama şimdi alıştım xda da rom ları nerden takip ediyoruz Nexus 4 Android Development denmi yoksa Nexus 4 Original Android Development denmi aralarındaki fark ne yardımcı olurmusunuz yanlış bir şeyler yapmayayım

arkadaşlar

ikisini de takip ediniz, Original Android Development'taki konular (çoğunlukla) sıfırdan geliştirilmiş şeyleri içeriyor, Android Development'taki konular ise zaten var olan kaynakların üstüne birşeyler ekleyip geliştirilen şeyleri içeriyor yani şöyle açıklayayım, birisi google'ın orjinal nexus 4 romunu alıp üstünde modifikasyonlar yaparsa bu Android Development kategorisine giriyor, ama çeşitli yerlerden kaynak kodlarını alıp kendisi sıfırdan rom oluşturursa Original Android Development kategorisine giriyor

• Telefona yakisan guzel arkaplanlari atarsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Arkadaşlar Custom rom yoluyla multi window özelliğini edinmemiz mümkün mü?

Multi windowdan kasit ayni anda iki programi kullanmak midir? Bolunmus ekranlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

quote:

arkadaşlar

ikisini de takip ediniz, Original Android Development'taki konular (çoğunlukla) sıfırdan geliştirilmiş şeyleri içeriyor, Android Development'taki konular ise zaten var olan kaynakların üstüne birşeyler ekleyip geliştirilen şeyleri içeriyor yani şöyle açıklayayım, birisi google'ın orjinal nexus 4 romunu alıp üstünde modifikasyonlar yaparsa bu Android Development kategorisine giriyor, ama çeşitli yerlerden kaynak kodlarını alıp kendisi sıfırdan rom oluşturursa Original Android Development kategorisine giriyor

cevabınız için teşekkür edrim benim bir problemim daha var toolkitle root yapamadım bir türlü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Arkadaşlar Custom rom yoluyla multi window özelliğini edinmemiz mümkün mü?

Multi windowdan kasit ayni anda iki programi kullanmak midir? Bolunmus ekranlarda

Evet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

quote:

arkadaşlar

cevabınız için teşekkür edrim benim bir problemim daha var toolkitle root yapamadım bir türlü

arkadaşlar waiting for usb debıgging to be enabled yazıyor orda kalıyor hata ayıklama açık

• arkadaşlar şu batarya sorununa bir çözüm bulamak lazım artık .. yetersiz bence.. birde kamera kalitesini artırmak için birşey yokmu bilgisi olan varmı sony lensmi sensör mü ne varmış sanıyorsam bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.