Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14981499150015011502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam babam optimus g pro kullaniyo. Ben nexus 4. Optimus g proda gayet akici bi cihaz merak etmeyin. Ama 1 sene sonra nolur bilemem tabi. Kamerasida gayet is goruyo bana sorarsaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

bu root işlerinden hayatta anlamam. Ama sırf saf android deneyiminden dolayı nexusdan vazgeçemiyorum :)

+1. Kendimi gördüm yorumda bir an

• quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

Optimus g de bu stabiliteyi bulamam diye düşünüyorum? Bunun yanında çok benzer iki cihaz bu telefona göre çok artısı olacagığını düşünmüyorum açıkcası.
    Xperia Z'de düşünüyordum ama korkum bu stabilite olayı. Android L gelmezsede bu cihazında devri kapanıyor gibi olacak. Ki ben hiç sanmıyorum vereceklerini. Çok kararsızım açıkcası...

Dışardan yüklenir android L o o kadar sorun değil de dedikleri gibi kamera performansı kötü, pil durumu kötü hele 3g açıkken su gibi akıyor pil. 3g açık bir günü tamamlamak imkansız. Normal kullanımda 3 saat felan ekran süresi alınıyor. Bence g2 felan bakın 2. el.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Hocam babam optimus g pro kullaniyo. Ben nexus 4. Optimus g proda gayet akici bi cihaz merak etmeyin. Ama 1 sene sonra nolur bilemem tabi. Kamerasida gayet is goruyo bana sorarsaniz

Hocam şimdi baktımda cihazın 2.ellerine 900-1000 yazmışlar buda mantık dışı bir hareket olur açıkcası. Düşünmeden Nexus 5 yada g2 alırım. Nexus 4 fiyat olarak 2.elde uygun düşürebileceğimi düşünmem ve stabilite vs memnun olması kullananların. Ben root v.s hiç ilgilenmem kalabalık arayüzde bana birşey sunmaz. Benim aradığım işini düzgün yapsın. Şarjı zamane akıllıları ile aynı olsun yeterli. Benim korkum tam bitmiş bir telefonu almaktı ama durum öyle degil anlaşılan en kötü 2 yılı var gibi bu cihazların bir batarya degişimi ve düzgün kullanımla. Bu arada yorumlara çok teşekkür ediyorum...

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    Ben o dışardan yükleme işlerini hiç çozemiyorumda gerçi ogreniriz bir şekilde. Ama gel gelelim Kamera çok umrumda olmaz ama pil 3 saat ekran süresi hiç birşey ya. Ben Lumia 925 i 3g açık elimden düşürmedigimde 5-6 saat falan dayanıyor gerçi bu cyandan sonra test etmedim. Anladığım kadarıyla ben 3gyi açıp nette dolanmaya bir başlasam 2 saatte biter şarjı. Buda benim hiç alıştıgım birşey degil.
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Aksini iddaa eden varsa yazsın. Malesef durum böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Bende oynuyorum hocam aşırı ısınma filan olmuyor bende tabi uzun süreler oynamıyorum ondan dolayı olabilir

5-10dk girip çıkıyorsan ayrı, aksi halde ayrıntıları alayım. Bizzat iPhone 5, s3 ve galaxy nexusta gördüm ısınma var uzun kullanımda mesela köy düzeni yaparken veya art arda savaşlar yaparken.
    Zaten şu an günümüzde ısınmayan telefon yok ayrıca s4pro cipseti ısınmasıyla meşhur, ısınmıyor diyen kullanmıyordur benimki pvs 4 faster çip 700-1025mV voltaj tablosu kullanıyorum ancak dizginleniyor

• foz54 kullanıcısına yanıt
    Ben telefon ısınmıyor demedim ki uzun süre oynamıyorum oynadığım sürede de aşırı ısınma olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

Bilgilendirme için teşekkürler. Prandoroid rom kullanıyorum 14 ün içindekilerden ikinci sıradakinimi kuracağım?

Matr1x-cfs_v14.0.zip

Normal olanı bu. PA için bunu kuracaksınız. Ya da isterseniz aynısının ismi içerisinde gpuoc geçeni kurabilirsiniz. gpuoc olan overclocklu olan kernel. Ben olsam normalini kurardım.

İsminde cm geçen diğer ikisi Cyanogenmod için. Onlara aldırış etmeyin.
  • nexus 4 cihazımı satmayı dusunuyorum ilgilenen olur mu root dahi yapmadım hep kılıfla kullandım gayet temizdir.
  • mrb arkadaslar. güç tuşu hasasiyetini kaybetti servise göndermeyi düşünüyorum.bi de bu ara felaket ısınmaya başladı ve sarjı hıc bısey yapmasamda 5 6saat ıcınde bıtıyor. mersınde ıkamet edıyorum.en yakın servıs ankaradaymıs.orada elden versek hemen alabılırmıyız veya kargoyla gonderıp gerı gelmesı ne kadar surer bılgısı olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

Orijinalden alıntı: mahsusa

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.2 ay önce telefonu düşürüp ekranı patlattım daha sonrasında ekranı yaptırdım.Fakat şimdide telefonun şarj göstergesi stabil çalışmıyor.% 100 iken 10 dkka nette takıldığımda şarj normal görünüyor ama ekran sapıtıyor kendiliğinden basıyor ,kendiliğinden sitelere giriyor.Sonrasında telefonu yeniden başlatıyorum şarj %20 lerde görünüyor.Bana bi akıl verin napim ben bu telefona...

Yazilimi bi yeniden yukle olmazsa servise gonder.yaklasik 20 lira karsiliginda exper raporu veriyorlar sanirim sorunu ne onu bilirsin garantisi yoksa..

hocam telefonu teknosadan aldım fakat telefonun ekranını patlattığımda beni lg servisine yönlendirdi ekran parası olarak 500 tl çektiler ,bende saint compiter die biyer var oraya yaptırdım ama cok pişmanım.Sanırım ekran orjinal değil yani orjinal nexus 4 ün ekranı gibi ama biraz farklı..Bu yazılımı yeniden yükleme işini nasıl yapacağım

Forumda çokça anlatıldı. Toolkitler var en kolaylari onlar. Google da ararsanizda bir cok sonuc cikacaktir.

gecen gün orjinal olmayan şarj aleti ile şarj ettiğimde telefon kullanılmaz hale geldi bu sorun ortaya çıktı.Şu an ne yapmam gerekiyor

http://www.akillirobot.com/2013/01/18/nexus-cihazlari-icin-fabrika-imaji-yukleme-rehberi/

Bunu deneyin olmazsa donanımsal bir problem olabilir..

dostum 1 gündür yapmaya çalışıyorum ama çok karışık o sitedeki şeyler.Biri özel olarak yardımcı olmadıkca yapamıyacağım ben bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: suso9292

quote:

Orijinalden alıntı: tr-mchd

quote:

Orijinalden alıntı: tr-mchd

Beyler telefonla yaklasik 30 saniye denizde kaldim cebimdeydi, cikarip bakinca yesil isik falan yaniyodu kendi kendini calistiriyodu sanirim baya sicakti. Oglen gunese koydum 3-4 saar kadar sonra sarja takinca kirmizi isik yaniyodu batarya bitmis. 1-2 saat sonra isik sondu tusa uzun bastim acilmadi sarja tekrar takinca yine kirmizi isik yandi hala da yaniyor ne yapmaliyim sizce ? suya dusuren oldu mu aranizda ?

Yardım beyler

Suya düşmüş olsa kurtarırdın o telefonu fakat tuzlu su tamamen bitirir olayı açılması şans olur. Çünkü tuzlu oksitlenme yapar ve buda içindeki parçaların yanmasına sebep olur. Telefonu şarja takma sakın nemsiz ve mümkün olduğunca sıcak bir ortamda 2-3 gün beklet açılırsa açılır şansına. Eğer açılmazsa bilki kırmızı led donanım arızası olduğudur.

Bende ilk root olaylarına giriştiğimde hiç tepki vermiyor sadece şarj takıp recovery girmeye çalıştığımda kırmızı led yanıp sönüyordu servise verdiğimde kitkat geçerken odada bıraktım geldiğimde kapalıydı ve hiç bir tepki alamadım demiştim anakart yanmış onu değiştirmişlerdi. Fakat senin durum farklı yalan söylesende yemezler tuzlu su oksitlenme yapar tamamen kurusa bile oksitlenme izleri kalır içinde geçmiş olsun..

Garantisi yok Amerika'dan almıştım bi götürülen servise bakalım ne diecekler neyse telefonun gittiğini farz edelim sim yeri açılmıyor anahtarı takıyorum açılmıyor nasıl çıkarabilirim simi

• quote:

Orijinalden alıntı: meraclone

mrb arkadaslar. güç tuşu hasasiyetini kaybetti servise göndermeyi düşünüyorum.bi de bu ara felaket ısınmaya başladı ve sarjı hıc bısey yapmasamda 5 6saat ıcınde bıtıyor. mersınde ıkamet edıyorum.en yakın servıs ankaradaymıs.orada elden versek hemen alabılırmıyız veya kargoyla gonderıp gerı gelmesı ne kadar surer bılgısı olan varmı ?

Bahsettiğiniz problemlerin ikisi de yazılımsal kaynaklı olabilir. Telefonun ısınması kesinlikle yazılımsal onu bir söyleyeyim. Arka planda bir uygulama büyük ihtimalle işlemciyi sürekli çalıştırıyor ve bu sebeple cihazınız ısınıp pili çabuk bitiriyor.

Güç tuşuna da gelecek olursak 4.4.3/4.4.4 sürümleri ile çoğu kişi aynı problemi yaşadığını söylüyor. Tuş bazen algılamıyor bazense iki kere basmış gibi ya ekranı hemen kapayıp açıyor ya da tam tersi. Telefonu şu şekilde denerseniz anlamak mümkün olur. Güç tuşuna telefonu kapatacak gibi basılı tutun. Kapat/uçak modu gibi seçeneklerin yazılı olduğu pencere geldiğinde Kapat üzerine (eğer o pencerede yeniden başlat seçeneği varsa ona dokunmanız lazım) uzunca dokunun. Telefon güvenli modda başlayayım mı diye soracak. Onaylayın ve bekleyin. Cihaz açıldığında deneyin sorunun devam edip etmediğini. Eğer etmiyorsa sorun yazılımsal.

• Chrome kullanırken arama çubuğuna 88 yazamiyorum. İkinci 8 rakamini yazmadan Chrome hata verip kapanıyor. Sizde de aynisi oluyor mu?

• az once denedim problem yok garanti olsun diye 8888 yazdim hatta :)

• pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    Nasıl 5-6 saat ya? Ben de 925 kullanıyorum, 3g açık full internette gezersen, bir de ekran parlaklığı full ise 2.5, hadi bilemedin maksimum 3 saat pil ömrü var.

One M8 bile o kadar dayanmıyor.

• Utku kullanıcısına yanıt
    Hocam valla sabah 8.45 de dersim oluyor. Başlarım telefonu kurcalamaya 3g açık dh vs platformları gezerim. 12.30 ara olur. Tabi 4 ders 15 er dk aralar oluyor. Aralarda bakmam tele ögleden sonra da 1.45 ders başlar. 3.45 e yaklaşınca şarjım biter. En kötü 4 saat her türlü çıkıyor. Ama 8.1 performansını bilemiyorum. Bu olay 8.0'da böyleydi . Ekran parlaklığı otomatikte kullanırım.
  • şu linktekihttps://github.com/Android-L-Porting-Team/Android-L-Mako/releases

android l Beta -4.9 u kuran var mı ? beta 3 preview 5 imi tercih edersiniz bunu mu ?
  • Selamlar, birkaç tane sorum olacak.

1)Yaklaşık bir aydır gelen aramalarda benim sesim karşı tarafa gitmiyor. 4.4.3 güncellemesinden sonra olmuş olabilir ama emin değilim. Benim yaptığım aramalarda böyle bir sorun yok. Şu an 4.4.4 yüklü, yazılımsal mı acaba? Bu sorunla karşılaşan var mı?

2)Ben telefonu Almanyadan google storedan almıştım. Bunun garantisi Türkiye'de geçiyor mu, bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 14981499150015011502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.