Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LoRdOfWeB

quote:

Orijinalden alıntı: iNFeRNuS

quote:

quote:

Telefonun pil performansı günden güne artıyor..

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

buradaki gibi...

şunu nasıl becermişler gerçekten merak ediyorum.

Benim telefonun istatistiği. Daha da 5 saati göremedim
    4 buçuk saat civarı gidiyor şarj genelde.

Rom kernel bilgilerinizi paylaşır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: gepe

Arkadaşlar eşime telefon almak niyetindeyim. şuan teknosa kampanyasından Nexus 4 mü alalyım, yoksa Samsung S3 mü alalyım karar veremedim siz nedersiniz? Hanım için kamera ve değiştirilebilir arka plan vs işin caf caf kısmı önemli. Nexus de de kamera sıkıntılı sanırım ne tavsiye edersiniz?

Hız ve stabilite açısından düşünürsek Nexus 4 her zaman s3'ün önündedir ancak eşinizin isteklerini s3 karşılıyor. Kamera performansı ve ince dizayn vs olarak daha önde...
  • iNFeRNuS kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.
  • Şarj süresi ne kadar arkadaşlar, 1 günü çıkartıyor mu sosyal medya'da takılarak ?
  • darkeagle66 D kullanıcısına yanıt
    mobil ağ derken 3g diyorsunuz. Şu anki pil grafiğine baktım mobil internet kullanmamama rağmen sarı renk mevcut orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Şarj süresi ne kadar arkadaşlar, 1 günü çıkartıyor mu sosyal medya'da takılarak ?

2G / düşük ışık ile olabilir.

Chrome kullanma !

Opera mini /boat/Lightning+ browser kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde kutusu açılmış bi hafta kullanılmış flip cover kılıf var. yanında 1 adet de ekran koruyucu film verebilirim. tekliflerinize açığım :)

https://store.donanimhaber.com/33/15/64/331564c89d3e49e213f015f35cc5dbc6.jpg
    https://store.donanimhaber.com/1f/3e/13/1f3e137655643087501629e908fe6710.jpg
    https://store.donanimhaber.com/4a/fa/ec/4afaecd3e62d26288e3eac3bfcd42a6c.jpg
     ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• Arkadaşlar LG Quadbeat kulaklık satılıktır,3-4kez kullanıldı pek müzik dinleyen biri değilimdir.
    Fiyat 50TL'dir ayrıntılı resimleri buradan görebilirsiniz.Kulaklıkta miktorofon da var ve sorunsuzdur.İst.içi elden ilk satış tercihimdir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86449327/tm.htm
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    O kadar sıkıntılı mı yahu, pil performansı çok düşük sanırım.
  • quote:

O kadar sıkıntılı mı yahu, pil performansı çok düşük sanırım.

Pil kullanımda enerjiyi iyi saklamıyor gibi diyelim.

3 saat şarj edip , 3 saat ekran süresi alıyorsun.

• Arkadaşlar, cihazda bootloader açıp rootladıktan sonra stok kernel ve rom ile xposed+gravitybox kullanabiliriz değil mi?
    Kullanmamız gereken versiyonlar bunlar sanırım?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554049

Bir de orijinale geri dönüşte, yaptığımız işlemlerin tam tersi bir sıralama mı izliyoruz?
    Yani ilk bootloader açıp sonra root yaptığımıza göre rootu kaldırıp sonra mı bootlader kilitliyoruz?

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Bir sorum daha olacak hocam, yandaki kapasitif tuşlar oyun sırasında gözüküyordu sanırım, google güncellemesiyle o giderildi mi ?
  • quote:

Bir sorum daha olacak hocam, yandaki kapasitif tuşlar oyun sırasında gözüküyordu sanırım, google güncellemesiyle o giderildi mi ?

N5 de bu durum / güncelleme mevcut.

N4 de google home apk yüklenip Sadece ANA MENÜ bu şekilde. Üst / alt şeffaf bar denilen durum n4+kit kat ' da maalesef yok.

Ekranın tamamı uygulama/oyun da kullanılamıyor. Sanırım 1 oyunda bu aktif çalışıyor.

Uygulama ve oyun üreticilerine GOOGLE sadece yol gösterdi.

• gepe kullanıcısına yanıt
    S3 uygun olur. Elden geçmiş kamera ve doğada bulunamayan cicişli renkleri ekranında gösterebildiği için bu işlerden çok anlamayan birinin hoşuna daha çok gider.
  • vinorosso kullanıcısına yanıt
    %100 sarjdayken Ethernity Warrriors 3 oynamaya başladım. 58 dakika sonra sarjım %54'tü.

Genel olarak senkronizasyonlar , gps ,nfc , google now aklına gebilecek herşey açık.Tasarruf amaçlı hiçbir yönelim yok.Günde 2.5 3 saat ekran süresi alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

%100 sarjdayken Ethernity Warrriors 3 oynamaya başladım. 58 dakika sonra sarjım %54'tü.

Genel olarak senkronizasyonlar , gps ,nfc , google now aklına gebilecek herşey açık.Tasarruf amaçlı hiçbir yönelim yok.Günde 2.5 3 saat ekran süresi alıyorum.

Glu oyunlari dehşet şarj somurur işlemciyi baya yoruyor dikkat ettin mi bilmem baya ekran isiniyor o oyunda. Bide data olayina deyincem mesela ben dead trigger 2 oynuyordum 15 günde 10 MB yiyor o oyun 10 dakika da 70 MB gitti. Gerçekten bizim telefonlara bir çözüm şart bu arada.

• quote:

Google güncellemeyi çıkardı fakat bu güncellemeyi sizin görmeniz için once geliştiricinin uygulamasına bu özelliği eklemesi gerekiyor. Piyasada 4.4 sürümü henüz yaygın olmadığı için geliştiricilerin bir çoğunun yapılacaklar listesinin son sıralarında.
    4.4 kullanan cihaz sayısı ile doğru orantılı olarak bunu destekleyen uygulamalar artış gösterecektir.
  • andersin kullanıcısına yanıt
    Oyun ilk kurulumdan sonra açılırken indirme yapıyor. Size o denk gelmiş olmasın? (Mobil data üzerinden ve sarjda iken oynadım.Aşırı bir ısınma olmadı.)
     ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 14 Ocak 2014; 22:39:05 >

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Oyunlar ile çok haşır neşir değilseniz işlemciye biraz downclock yapın.
    Chrome'u sadece wifi'da kullanmaya çalışın.
    BatteryGuru programını kullanın.

Bizlerde olmayan , optimize edilmemiş değişik bir uygulama yüklü olabilir. İnternette çok geziyorsanız birşeyler bulaşmış olabilir.
  • Kulaklık konusu son günlerde sıkça konuşuluyor bu başlıkta. Kulaklıklar konusunda o kadar çok araştırma yaptım ki şu an bütün kulaklıklara şüpheci yaklaşmaya başladım.İlk başta Apple EarPods almayı düşünüyordum ancak mikrofon ve ses alçaltıp yükseltme fonksiyonlarının çalışmadığını öğrenince vazgeçtim. Listemde Apple kulaklıklarına alternatif olarak Sennheiser vardı ancak sürekli tiz ses verdiğini söyleyenlerin sayısının azımsanamayacak kadar çok olduğunu görünce ondan da vazgeçtim. Son olarak HTC'nin ürettiği ve büyük ihtimalle kendi telefonlarıyla birlikte hediye ettiği mikrofonlu bir kulaklık buldum. Bu kulaklık hakkında bilgisi olan, kulaklığı deneyen var mı?

Son 1 haftadır Wi-Fi ile ilgili iki farklı sorun yaşıyorum. Birincisi, telefonun şarjı yüzde 14'ün altına düştüğünde Wi-Fi bağlantısı kesiliyor ve hiçbir şekilde tekrar bağlanmıyor. Wi-Fi ile ilgili diğer sorun ise, akşam işten döndüğümde 3G bağlantısını kesip kablosuz ağa geçiş yaptığımda telefonu açıp kapatmadan kablosuz ağa bağlanamıyorum. Telefonu açıp kapatınca sorun kalmıyor ancak bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Telefonu alalı yaklaşık 3 hafta oldu ve başlarda böyle bir sorun yoktu. Telefon arızalı mı diye içim içimi yiyor

Son olarak Nexus 4 ile görüntülü konuşma yapılıp yapılamadığını sormak istiyorum. Bunu da araştırdım. Bazı sitelerde yapılamadığı yazılmış, bazılarında da tam tersi. Neye inanacağımı şaşırdım

• 
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.