Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: What's Up Man

4.2.2 en son bana gelecek herhalde

Tarihi ileri alın belki öyle güncelleme gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

Beyler ubuntuOS 21 şubat ta sadece Galaxy Nexus ve Nexus 4 için imaj dosyalarini yayinlayacakmis nexus kullanicilari icin farkli bir deneyim olacak

http://www.akillirobot.com/2013/02/15/ubuntunun-mobil-isletim-sisteminin-gelistirici-onizlemesi-21-subatta-galaxy-nexus-ve-nexus-4-icin-yayinlanacak/

• quote:

http://g1302.hizliresim.com/16/h/k4wg1.png

antutu test sonucum root falan yok

Ya antutu da bende CPU seninkinden bi 2000 puan düşük aliyor neden acaba

• geldi :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalsit

quote:

Orijinalden alıntı: kalsit

Arkadaşlar wi iyi kapatinca yada modemin kapsama alanindan cikinca otomatik olarak mobil internete geçmiyor, uçak koduna alip cikinca giriyor? Sebebini bilen var mi? Yada çözümünü

Arkadaşlar bilen varsa yardimci olabilir mi? Motorola xoom tablettede vardi ayni sorun, cozememistim

Yanlış hatırlamıyorsam ayarlardan şebeke seçimi ekranına girip kullandığınız operatörü seçerseniz düzeliyordu. Normalde bu ayar otomatik. Aklınızda bulunsun bu ayarı elle seçerseniz ve başka operatöre ait sim kart takarsanız yine elle değiştirmeniz gerekiyor.
  • Ben güncellemeyi factory image yükleyerek yaptım baya bi hizlanma ve fotoğraf kalitesinde artis gördüm launcher ve uygulamaları yükledikten sonra şarji deneyecegim. Yalniz quick toggles hala ayni yanlis anlamadiysam tiklandiginda Wi-Fi aktif pasif yapacakti ayarlara girmeden onu göremedim sirf bu bile custom ROM sebebi benim için ama benim için her şey sarjin uzun gitmesi :)

Isınma hala ayni bence fazla ama sorun değil.

@shadowtr hocam orijinal cikmasina çok sevindim disq ile söylediğimiz replica da gayet basarili ama adina sevindim keşke bende oradan soyleseydim :)

Bir kaç arkadaş sormuş meşgul tonu duymuyorum karsi taraf telefonu actiginda 1 2 saniye gecikmeli gidiyor benim sesim ona da ne yazikki alistim hemen alo ya da efendim demiyorum :)

• Sanirim isinma ve batarya sorununu 4.2.2 ile gidermisler..yaklasik 3 saattir dusurmuyorm elimden ve ust uste acmadgm sey kalmadi..batarya da iyi isinma da minimum da

• quote:

Orijinalden alıntı: scrserhat

quote:

http://g1302.hizliresim.com/16/h/k4wg1.png

antutu test sonucum root falan yok

Ya antutu da bende CPU seninkinden bi 2000 puan düşük aliyor neden acaba

Biz Teknosa'da denemiştik.17900 almıştı Note 2 17600 falandı ama çok da fark yok aralarında.Sıcaklıktan dolayı değişiyor hep Antutu sonuçları.

• quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

Ne güncellemeymiş arkadaş Forumu okuyan da nexus güncellemeyi geç alıyor sanır Yanlış hatırlamıyorsam ayarlar>uygulamaları yönet>tümü>google hizmetleri çerçevesi ni veri temizle deyip telefonu yeniden başlatınca güncelleme alıyordu bazıları. Ben aokp kullanıyorum. O yüzden güncelleme sıkıntım yok :) Saygılar.

Edit : imla

Teşekkürler
    Şimdi ben de güncelliyorum
    2 gündür yarım saatte 1 boşuna kontrol etmişiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Hocam son sorum;

Urun kaç günde geldi ve hangi kargo ile geldi?,

22 Ocak sipariş verdim. 15 Şubat'ta elime ulaştı. Airmail, yani posta ile geliyor.

Teşekkürler

Bu arada güncelleme bildirimi bana da geldi

• Sonunda 4.2.2 güncellemesi geldi oh be

• quote:

Orijinalden alıntı: jakalins

Ben güncellemeyi factory image yükleyerek yaptım baya bi hizlanma ve fotoğraf kalitesinde artis gördüm launcher ve uygulamaları yükledikten sonra şarji deneyecegim. Yalniz quick toggles hala ayni yanlis anlamadiysam tiklandiginda Wi-Fi aktif pasif yapacakti ayarlara girmeden onu göremedim sirf bu bile custom ROM sebebi benim için ama benim için her şey sarjin uzun gitmesi :)

Isınma hala ayni bence fazla ama sorun değil.

@shadowtr hocam orijinal cikmasina çok sevindim disq ile söylediğimiz replica da gayet basarili ama adina sevindim keşke bende oradan soyleseydim :)

Bir kaç arkadaş sormuş meşgul tonu duymuyorum karsi taraf telefonu actiginda 1 2 saniye gecikmeli gidiyor benim sesim ona da ne yazikki alistim hemen alo ya da efendim demiyorum :)

Hocam wifi ve bluetoothu üzerine basılı tutarak aktif deaktif yapıyorsun, sanırım sen sadece basıp elini çekiyorsun hemen. Basılı tutunca olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 16 Şubat 2013; 2:01:21 >

• quote:

Beyler ubuntuOS 21 şubat ta sadece Galaxy Nexus ve Nexus 4 için imaj dosyalarini yayinlayacakmis nexus kullanicilari icin farkli bir deneyim olacak

http://www.akillirobot.com/2013/02/15/ubuntunun-mobil-isletim-sisteminin-gelistirici-onizlemesi-21-subatta-galaxy-nexus-ve-nexus-4-icin-yayinlanacak/

video daki telefon samsung galaxy nexus mu ?

• Benim güncelleme hala olmadı

Edit: Az önce aldım güncellemeyi. Teşekkürler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 16 Şubat 2013; 2:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller

quote:

video daki telefon samsung galaxy nexus mu ?

Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: hollowman_

quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

Hadi Bende Nexus 4'lendim Ekliyiverin listeye. Güle güle Xperia x10i ızdırabım sona erdi.

Sen çok dert çekmişin be hocam. Ben xperia x10 u 3 gün kullandıktan sonra androidden nefret etmiştim sonra htc desire s 'e geçince androide ısındıydım.

doğru söylüyosun çektirdi ama öğrettide namussuz eeetelefon sorunlu olunca sorunlarıda çözmeyi öğreniyosun ;)
  • benide ekleyin demiştim ama
  • Google hizmetletini sildim, restart attim hala update i gormuyor? Ama bende wifi yok 3g ile bagliyim bununla ilgisi olabilir mi?

• fikir olması adına xda da bulunan nexus 4 ile çekilen fotoğrafların bulunduğu konunun linkini paylaşmak istedim.

XDA Developers
    Post pictures taken from your Nexus 4!
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2000602

• hala güncelleme yok

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.