Şimdi Ara

Google mülteci ve göçmen krizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardım için bağışta bulunduğunuzda Google da bağış miktarınız kadar katkıda bulunacak.Çok güzel bir iş olmuş tebrikler google.

5 tl den 500 tl ye kadar her türlü bağış seçeneği var bağış yapmak isteyen varsa aşağıdaki linke tıklayıp google sayfasından bağışını yapabilir:
    https://onetoday.google.com/page/refugeerelief?c=TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lümpen -- 16 Eylül 2015; 11:07:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bize ne suriyeliden hadi almanya kölen yapta görsünler buradaki keyfi
  • banane mültecilerden.adamlar kendi ülkelerini çöpe çevirdi, bide ülke beğenmiyorlar
  • Arkadas turkiyeyi begenmeyip istenmedikleri ulkelere zorla gidiyorlar umrumda degil diyecegim ama kadin ve cocuklara kiyamiyorum

• sokaklarda aç bilaç yaşıyorlar uyuyorlar ben sadece projenin ne kadar yaralı olduğunu söylemek istedim.

• illa birine yardım etmek istiyorsanız mehmetçik vakfına yapın. Boş yere hiç bir sebep yokken şehit oluyor askerlerimiz, ailelerine yazık değil mi?
  • vay be şu işe bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar almanyaya kaçinca unuturlar bu yapilanları devlet onlara iki senedir bakıyor bedavaya,hadi bakalım sıra süper güçlü ekonomili devletlerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanini terk eden genclere erkeklere hicmi hic acimiyorum ama yaslilar cocuklar ve kadinlar tabi siginmali

• Kardeş adamlar sefiliz açız diyip çocuk hala yapıyorlar, görüyoruz kucaklarda gezdirilen bebekleri. Çayır çimende mi seviştiniz anlamadım ki anasını satayım. Bunlara beş kuruş vermeyeceksin. Azalarak bitsinler.
  • İlla bağış yapacakanız gidin şehit ailelerine, löseve falan yapın ülke beğenmeyip almanyaya isveçe gidenlere değil.
    Hiç üzülmüyorum hallerine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.