Şimdi Ara

Google Logosuna bak oha.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben böyle logo görmedim ya, 15 dakikda anca bitti, nasıl bir insan yapabilir böyle şeyi

http://www.google.bg/

• Terbiyesizlik canım bu kadarı da,
  • sinir bozucu
  • Aşmışlar artık
  • oha süper olmuş ben 5 dk da bitirdim ama
  • oha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyimiş de hiçbir halt anlamadım...
  • Matematiğim kötü ama bu kadarda değil 2+2 yi soruyo 4 diyorum benı dövücek nerdeyse
  • Bu ne be sıkıldım.
  • sinirim bozuldu

• oyun hoşuma gitti benim değişik olmuş
  • Biri acıklasın mobılcıler için
  • Stanisław Lem

Stanisław Lem (12 Eylül 1921; Lwów, Polonya - 27 Mart 2006, Krakow), bilim kurgu türünün en tanınmış yazarlarından, Solaris’in yaratıcısıdır.
    1941 yılına kadar Lwow’da tıp öğrenimi gördü. Lem, II. Dünya Savaşı yıllarında otomobil tamirciliği, elektrik teknisyenliği ve kaynakçılık yaptı.
    Lem, savaş döneminde Nazi kamplarında kaldı. 1946'da Krakow'a yerleşti ve tıp eğitimini tamamlayarak doktor oldu. Aynı yıllarda şiir yazmaya ve bilimsel yöntem üzerine kuramsal araştırmalara başladı. 1950’lerde bilim kurgu türüne yönelen Lem’in ilk kitabı ‘Kazanılan Zaman’ 1955’te yayımlandı. Bilimkurgu kitapları yazdığı ilk yıllarda modern bilimle hümanist ahlakı birleştirmeye çalıştı. Daha sonraları "Yıldız Günceleri-1957" gibi kitaplarıyla parodik metinler üretti.
  • tek kelimeyle helal olsun.javayla mı yapmışlar bunu neyle yapmışlar çok merak ettim? gerçekten uğraşmışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.