Şimdi Ara

Google Kurucusu Kiracı Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://tr.wikipedia.org/wiki/Sergey_Brin

hâlâ iki odalı bir evde kiracı olarak yaşamakta, lüks olmayan Toyota marka bir araba kullanmakta ve işe ise patenle gidip gelmektedir.

arabası

• Babamın çalıştığı şirketinde 12-13 ülkede uzantısı var sahibi milyardolar kazanıyor ama 4 kişi aile olarak 2+1den biraz daha küçük evde kalıyorlar, kimiside gidip altından villa yaptırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • larry page daha çok pay sahibi google üstünde ayrıca abd de toyota prius u sadece kadınlar ve gayler kullanır
  • turk zengini olsa hemen bir lüks araba güzel bi villa adamların gözü tok abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GearWorLd

turk zengini olsa hemen bir lüks araba güzel bi villa adamların gözü tok abi

bence adam doğru olanı yapıyor.

herşeye sahip olunca 1 hafta sonra sıkılacak. insan maymun iştahlı oluyor bu konuda

ne güzel lan google'a giresim geldi her oyunda hack açan rusları sevesim geldi şu adamı görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: -StrongeR-

larry page daha çok pay sahibi google üstünde ayrıca abd de toyota prius u sadece kadınlar ve gayler kullanır

Bİrde terörist ve bombacı arabası diye geçiyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: GearWorLd

turk zengini olsa hemen bir lüks araba güzel bi villa adamların gözü tok abi

bence adam doğru olanı yapıyor.

herşeye sahip olunca 1 hafta sonra sıkılacak. insan maymun iştahlı oluyor bu konuda

ne güzel lan google'a giresim geldi her oyunda hack açan rusları sevesim geldi şu adamı görünce

senin rusları sevme derdin başka bahanesini yazmışsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wikide kaynak belirtilmemis ve zaten inanmiyorum ben boyle haberlere. Ev olayi biyere kadar yalniz yasiyordur buyuk bir eve gerek duymamistirda o araba nedir? Koskoca google kurucusu adamda ufacik arabaya sigdirmaz kendini. Tamam ferrari, bentley falan almaz belki gosteris meraklisi degilse ama okadar paran varken en azindan mercedes e falan binmiyorsan salaksindir bence. Paran var diye baskalari icin yasaman gerekmez ama bi konfor ararsin hayatinda diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seank

Wikide kaynak belirtilmemis ve zaten inanmiyorum ben boyle haberlere. Ev olayi biyere kadar yalniz yasiyordur buyuk bir eve gerek duymamistirda o araba nedir? Koskoca google kurucusu adamda ufacik arabaya sigdirmaz kendini. Tamam ferrari, bentley falan almaz belki gosteris meraklisi degilse ama okadar paran varken en azindan mercedes e falan binmiyorsan salaksindir bence. Paran var diye baskalari icin yasaman gerekmez ama bi konfor ararsin hayatinda diye dusunuyorum.

Komünizm'i araştır hocam kendisi komünisttir
  • cimrilikten ölücek demek ki
  • quote:

larry page daha çok pay sahibi google üstünde ayrıca abd de toyota prius u sadece kadınlar ve gayler kullanır

mr.walter ne gaydi ne lezzo ne de kadın
  • Nerde işsizlik,orda BeyinsizAdam.

• Adam sizin evi kiraladı zannetim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gosterısten uzak yasıyor, bellı kı bu tur seylerı sevmıyor zaten hayatını kalıtelı yasıyorsa eve arabaya vıllaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

quote:

mr.walter ne gaydi ne lezzo ne de kadın

nick-mesaj uyumu
  • Villası dubleks dairesi olsun demiyorum da kiracı olması garip geldi bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O araba google'ın insansız araçlarından biri gibi geldi bana.

Edit:Evet adamın değilmiş araba google ın insansız araçlarından biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 7 Kasım 2013; 13:00:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.