Merhaba. Google hesabınızda şüpheli etkinlik algılandı sorunu yaşıyorum. Bu sorun, 2-3 aydan beri var. Hiç kimseyle asla paylaşmadığım ve yeni açtığım, farklı ve uzun şifreler oluşturduğum gmail hesaplarımda bile bu sorunla karşılaşıyorum. Bazen hedef olarak telefonumu gösterirken, bazen de hedef olarak bilgisayarımı gösteriyor. Her iki cihaza da hard format attım. Bilgisayarımın BIOS'unu tam 4 kere farklı sürümlerle yazdım eğer virüs varsa diye. Daha sonra hard format attım tam format attım bilgisayara. Aynısını telefonum için de yaptım. Ancak bunca şeye rağmen sürekli şüpheli etkinlik algılandı hatasıyla karşılaşıyorum ve Google Chrome bile senkronizasyonu durduruyor, sürekli uğraştırıyor, hesaplarımdan çıkış yaptırıyor. IP adres değiştirdim, internet servis sağlayıcım ile görüştüm, hala kurtulamadım bu dertten. Neler oluyor? Bu bir ağ saldırısı mıdır? Neyden kaynaklı? Rica etsem bilen biri, siber güvenlik alanında buradan uzman kişiler bana yardımcı olabilir mi? Yaşadığım sorunla ilgili ekran görüntüsünden birisini buraya örnek olarak bırakıyorum: ![]() Telefon içi ekran görüntüsü: ![]() |
Bildirim