Merhaba. Ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi, foruma her giriş yaptığımda benden doğrulama istiyor. Bunun sebebi nedir? Cgnat ip sisteminde olmamın bunda bir etkisi var mı? Teşekkür ederim. ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 11 Ekim 2020; 13:58:36 > |
_____________________________ |
Ara sıra benim de karşıma çıkıyor bu doğrulama. |
bana olmuyor acaba vpn filan mı kullanıyorsun |
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Merhaba. Problem artarak devam ediyor. Bugün bana sırasıyla yaya geçidi,trafik lambası ve taksi buldurdu. Hepsi de üst üste oluyor. Bu soruna bir çözüm bulunacak mı? @Jeolog. @gun @powerstorm @Citizen |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam şükür kavuşturana :) CGNAT IP sistemi şu an çok yaygınlaştı ve tüm işletmeciler bu sistemi kullanıyor. Bu sistemin teknik detaylarına hakim olduğunuzu düşünüyorum. Forumumuzda da sık sık bilgilendirme konuları açtık bu sistem ile ilgili. Bu sistem forumumuzda sorun çıkarmamalı. Buna yönelik nasıl çalışmalar yapabiliriz bunu değerlendirirseniz çok sevinirim. |