Şimdi Ara

Google harita yol tarifi Türkiyede çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar pek stabil yol tarifi olmasada özelikle 2 g kullalanlar içib bulunmaz bir yol tarifi artık iphone haritasında çalışıyor tabiki bunun için internete bağlı olması gerek

Hayırlı olsun

• evet şimdi denedim, güzel şekilde çalışıyor.
    peki ne zaman başlamış?
  • güzel
  • süper olmuş ama internet gerekmemesi için harita yüklemek gerek nasıl yapabiliriz acaba harita yükleme işini.
  • Bide sesli yol tarifi yapsa süper olacak
  • bugünki en güzel haber
  • @bodrum
    google maps haritasını gezdiğin zaman cacheine atıyor ve bir sonraki aynı bölgeyi ziyaretinde cacheten kullanıyor. internet bulduğun zaman, düzenli gezdiğin bölgeleri uygulama ile gez(gezerken her yakınlaşmayı ayarlaman lazım), maps gezdiğin yerleri cachelesin aynı bölgeleri internetsiz gezebilirsin.
    hazır harita istiyorsan iGo kullanacaksın. Henuz deneme fırsatı bulamadım tüm avrupa haritasını içeren versiyonu 1.4gb, sadece türkiye haritası 150-250 mb arasında değişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iGo varken Google Maps kullanılmaz. Ama iGo çıkmadan önce olsaydı denize düşen yılana sarılır hesabı Google Maps'e sarılırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

iGo varken Google Maps kullanılmaz. Ama iGo çıkmadan önce olsaydı denize düşen yılana sarılır hesabı Google Maps'e sarılırdık

evet igo varken kullanılmaz igo da yol tarifi yapıyor sesli olarakmı bilmiyorum ama hız limitini aştınız falan demişti
  • 2,3 km tutan işyeri-ev arasını öyle bir tarif etti ki..10,2 km tuttu.. O trafiğe girdiğimdeki trafik de cabası tabi..
    Ama acil ihtiyaçta 2G'ciler için iyi olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

iGo varken Google Maps kullanılmaz. Ama iGo çıkmadan önce olsaydı denize düşen yılana sarılır hesabı Google Maps'e sarılırdık

evet igo varken kullanılmaz igo da yol tarifi yapıyor sesli olarakmı bilmiyorum ama hız limitini aştınız falan demişti

Sesli olarak tarif ediyor bi bayan

• igo gerçekten çok iyi ama daha çok araba yolculukları için iş görüyor, yaya iseniz gmaps çok daha mantıklı.

haber ise gerçekten harika oldu, gerçekten çok sevindim; keşke otobüs numaralarıyla felan yapsada tarfi amerikadaki gibi tam olsa. "ikinci çıkıştan bilmemne sokağına girip 430 numaralı otobüse binin. tahmini gelme süresi 7 dakika"
  • Peki bu JB'siz ve TR hesapla yüklenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Peki bu JB'siz ve TR hesapla yüklenebiliyor mu?

Yüklenebiliyor mu derken? Zaten halihazır yüklü geliyor Menüde "Harita"
  • ya bu tom tom'a homer simpson'un sesi yüklenebiliyormuş keşke igoyada yüklense..hmmmmm cakeeee
  • Ben igo yukledim supermis en yakin pideci diyorum buluyo :)

Bu Yerı tam bulmıyor bende ole bızım 7-8 sokak farklı cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogussonmez -- 3 Eylül 2009; 20:24:59 >
  • Bir deneyelım bakalım.Bilgilendırme için teşekkurler
  • Cok guzel bir haber gercekten :)
  • harika haber, taksime denedim gayet de iyi hizli calisiyor

yakin bi yerleri yaya hizli ararken hele pusula ile cok faydali olacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.