google harita üzerinden kuzey kıbrıs üzerinde, örneğin yeni erenköy ve güzelyurt üzerinde uydu görüntüsü ile gezinti yapayım dedim, perdeleme yapıldığını fark ettim. vpn ile aynı gezintiyi uydu görüntüsü üzerinden yapınca perdelemenin kalktığını ve daha iyi görüntü alındığını da görmüş oldum. bu perdelemenin türkiye için yapılması normal mi? normal değilse, google'ı bu taraflı tutumu için şikayet etmeye değer mi? vpn ve vpn olmadan bir de siz bakın. (kullandığım vpn isveç üzerindendi) https://www.google.com/maps/@35.5326679,34.1898825,191m/data=!3m1!1e3 |
google harita, kuzey kıbrıs için perdeleme yapıyor.

-
-
tüm türkiye için geçerli bu durum.
google bölge ayarını abd yapın
-
Ben bu sorunu kaç yıldır söylüyorum. 2016 sonrası Türkiye haritası tamamen bulanıklaştırıldı. Hiç bir şey görünmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildiğim bu, ülkenin kararıyla yapılıyor. Belki Google yapmış olabilir ama daha önce Google'ın böyle bir şey yaptığını duymadım ve yapsa dahi neden yapacağını, ne işe yarayacağını bilmiyorum. Mesela İsrail'in isteği nedeniyle İsrail'deki görüntülerde kalitesizlik vardı, hâlâ öyle mi bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 20 Eylül 2021; 0:47:16 > -
Ülkelerin talebi üzerine yapılan bir uygulama. Yunanistanın uydu görüntülerinde de havalimanları ve askeri alanlar buzlandı mesela. Aynı şekilde İspanyanın bazı askeri alanlarında buzlama var.
-
Google da bu uygulamayı sizde kendiniz talep edebilirsiniz. Yaşadığınız mustekil ebi komple buzlayabilirsiniz, destek talebi açarak . Ben kendi evimi komple buzladım
Kıbrıs da askeriye çok olduğu için olabilir. Her yer askeriye.
Niye hocam? Ajan mısınız yada düşmanlarınız mı var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-156629339
Niye hocam? Ajan mısınız yada düşmanlarınız mı var?Keyfim öyle istedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

tüm türkiye için geçerli bu durum. google bölge ayarını abd yapın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X