Şimdi Ara

Google Glass tutar mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google Glass için yeni uygulamalar çıkıyor
    Mayıs 20, 2013 admin Manşet, Teknoloji Yorum yok.

Google-Glass3Google’ın yaklaşmakta olan yeni cihazı Google Glass için yeni uygulamaların duyurulmasına devam ediliyor.Firmalar Google’ın arttırılmış gerçeklik sunan gözlüğü Google Glass için uygulamalarını geliştirmeye devam ediyor. Daha önce Google Glass için Twitter, Youtube, kırpma ile fotoğraf çekmeyi sağlayan Winky ve Instagram benzeri fotoğraf uygulaması Glassagram duyurulmuştu. Daha sonra ise Google Glass için Facebook uygulaması ortaya çıkmıştı.

Şimdi de yeni uygulamalar duyuruldu. CNN, Tumblr, Gmail, Evernote ve daha fazlası, Google Glass için geliyor.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/haber/google-glass-icin-yeni-uygulamalar-cikiyor/

• Bence tutar. Ama Türkiye de tutar mı? Asıl soru bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinliler üretmeye başlarsa tutabilir
  • fiyat ne olur acaba
  • çıkmadan hacklendi diye biliorm hatta hack grubu alanların hayatlarını biz gördümüz halde bkmayyız ama diyor o gözlükteki açıkla herşeylerini görünebilinir diyor mavra deil araştrn

• Fiyatı uçuk olduğu süre tutmaz. 2. Nesili daha çok tutacaktır, ne zaman çıkar yada çıkar mı onu bilemem. İlk zamanlarda takan kişilere uzaylı gibi bakılır, insanların alışması lazım. Türk TV dizilerinde de koyarlar 1-2 ilginç tipe, iyice yadırganır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar olur fiyatı ?
  • Fiyatına bağlı bence, ama alınabilir bir ürün.
  • onu bunu bilmem de birşey yeni çıktıysa almamak lazım. beklemek lazım.
    bekle gör politikası yani
  • Öyle bir tutar ki hemde. Son 10 yılın en büyük buluşu bence. Bakın göreceksiniz, cep telefonu gibi herkeste bundan olacak.
  • Tutsa bile ülkemizde kullanırken özellik kısıtlaması yaşayacağımız kesin.
  •  Google Glass tutar mı sizce?
  • Tutamaz cunku eli yok

• Bu cihaz hakkinda google a soru yonergesi vardi ab konseyinden.İnsanlarin mahremiyetine tecavuz edilebilir izlenilebilir deniliyordu,davada acilcakti yada acildi bilmiyorum.Bekleyip gorucez...Bu arada cigir acicak bir urunde degil acikcasi,yillardir filmlerde teknoloji kamplarinda buna benzer seyler goruyorduk,aman aman bir teknoloji degil yani

• Fiyatı pahalı olmazsa bende almak isterim ama eminim pahalı olacaktır.
  • Ben almayi dusunuyorum. Bekleyip gorelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStig

Bence tutar. Ama Türkiye de tutar mı? Asıl soru bu

Sittin sene tutmaz Türkiye'de Glass Record Video mu dicek bizimkiler sokak ortasında hiç sanmıyorum millet dalga geçicek falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LikeAG6

quote:

Orijinalden alıntı: TheStig

Bence tutar. Ama Türkiye de tutar mı? Asıl soru bu

Sittin sene tutmaz Türkiye'de Glass Record Video mu dicek bizimkiler sokak ortasında hiç sanmıyorum millet dalga geçicek falan

İstedikleri kadar dalga geçsinler hoşuma gider ve işe yararsa tabiki kullanırım
  • Ilk cikinca almayi dusunmuyorum sahsen. Cunku birsuru sorunlar olacak vs. vs. Google Glass 2 cikinca alacagim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.