Şimdi Ara

Google Gemini PRO AI 18 Ay + 5 TB CLOUD 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
3
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Google Gemini PRO AI 18 Ay + 5 TB CLOUD 150 TL
    Kendi hesabınıza tanımlayabileceğiniz 18 aylık Gemini Pro (1 aylık normal fiyatı 720 TL) ve 5 TB Cloud aboneliği.
    Fiyat: 150 TL
    Ürünü satın almadan önce aşağıdaki açıklamayı okuyunuz.
    -Abonelik 18 ay hesabınıza tanımlansa da 18 ay süreceğinin garantisi yoktur. Kendi hesabımda 4 aydır sorunsuz kullanıyorum.
    -Teklif bağlantısı şeklinde gönderilir. Kendi hesabınıza tanımlarsınız.
    -Herhangi bir kart bilgisi girmeden doğrudan aboneliği başlatabilirsiniz.

İletişim için DM veya:

Steam arkadaşlık kodum: 313076315
    Discord: samuray1430

Google AI Pro Özellikleri:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ben aldım arkadaştan 22 ocak 2028 e kadar tarih verdi. ilk anda onaylarken tarihi görebiliyorsunuz sonrasında abonelik incelerken görünmüyor, jio sayfasına bakın diyor sanırım ayrı bi satın alma ortaklığı üzerinden olduğu için. şuan için bi sorun görünmüyor yani ai pro 18 ay 150 tl. kapanmazsa aşırı iyi

• Bana da 28 Ocak gösterdi. Şimdilik sorun görünmüyor. İleride kapanma ihtimali var tabi ki ama 4-5 ay bile gitse inanılmaz bir fırsat. Başlık sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum, alışveriş jet hızında oldu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.