Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1041. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Clan mı oynuyorsunuz :) evet ekranı yöneteceği için rootlu olması gerek.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam nasıl çözebiliriz. Bu kingroot tarzı bir uygulama var mı? Kısa yoldan halledebileceğimiz.
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    Hangi rom kullanıyordunuz stock mu? nexus toolkit var. onla kolayca yapabilirsiniz. öyle hatırlıyorum.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Stock rom var hocam. Hayatımda hiç root atmadım. Nexus toolkit denen programı tele mi indirecegiz pcden mi atacagız. İmei atılmış cihaz imei uçma olur mu?
  • an itibariyle stock rom a dönüş yaptım odin le. cm bizim tel için pek performanslı göremedim ben. özellikle internet tarayıcıdan gmail e veya drive a geçiş yaparken açılmaları uzun sürüyodu.
  • Arkadaşlar Telefonumun hafızası epey dolmuş lakin kendime ait resim, müzik vs dosyalardan çok bir ara farklı bir rom yüklemiştim onun artıklarından olsa gerek bir sürü dosya var telefonun belleğinde. Ben biraz temizlik yapıp yer açmak istiyorum ama hangileri sistem dosyaları hangileri değil bilemediğimden emin olamıyorum. Nasıl temizleyebilirim ?
  • 4.3'e güncelleme yapamıyorum. Cihazda şu anda 4.1.1 kurulu ilk mesajda verilenler hep 4.0 için. İşin içinden çıkamadım.
  • Selamlar yahu hala sıfırı var bizim cihazın aradım sordum :)http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-galaxy-nexus-i9250.aspx?ref=akakce&v=1.93.2
    Pili filan ölmemiş midir sizce de ?

Bu arada ben hala i9250 nexus ile yola devam ediyorum, orjinal batarya bulsam 1 yıl daha telefonumu elden bırakmam sanırım slim 2.2 rom kullanıyorum gayet güzel stabil tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar merhaba...
    Başka telefon kullandığım için bir süredir Nexus çekmecede duruyordu. En son 1 hafta kadar önce sorunsuz bir şekilde formatlayıp şarjını fulledim, kapattım öyle koydum. Biraz önce aldım bastım açılmıyor. Basılı tuttum, şarja taktım, bilgisayara bağladım, hiç hareket yok cihazda. Ne olmuş olabilir ve ne yapabilirim? Not: Ses kısma tuşu bozuk... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5burak5 -- 17 Nisan 2015; 2:24:05 >
  • Neden cm11 yada slimrom falan bizim cihazda stable sürüm üretemedi hala? Neden ortada bıraktı cihazlarımızı? Şuan stock rom kullanıyorum siz yola hangi romla devam etmeye karar verdiniz?
  • uzun süredir carbon rom son nightly (03112014-kk-nightly) kullanıyorum. Lollipop'tan ümidi kesmiş durumdayım... Bu ara donmalar arttı... Bozulduğunda telefonu değiştireceğim... Nexus serisi haricinde yakında LG G4 çıkacak onu da düşünebilirim ama bunlar hep elimdeki Gnex'in ömrüne bağlı şeyler... Bu arada memlekette ulaşılabilir tek nexus olan nexus 5 fiyat olarak pahalı satılıyor... Donanım olarak daha iyi telefonlar ile aynı fiyat olunca alınabilirliği azalıyor... Bizim telefon için Cyanogen mod'un cm 11 m12 versiyonunu kullanıp memnun olanlar var... Bir ara onu deneyeceğim... Stok rom'un pil performansı hiç beğenmemiştim...
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende OTG kablosu bulamayınca böyle bir şey düşündüm USB OTG kablosu alınca program çalıştı mı? Eğer çalışmadıysa USB OTG almanın manası yok iki tarafı dişi USB TAM ANLAMIYLA aynı işlemi görüyor diyeceğim.
  • s.a arkadaşlar. benim bimexten 2 yıl önce almış olduğumu nexus 4.1.1 sürümlü cihazım var acaba bu yazılımı değiştirip son sürümü( son sürüm ne olduğunu da bilmiyorum) yüklesem cihazımda ne gibi değişiklikler olur. Google'a yazıyom güncelleme ile alakalı takju makju bir sürü şey çıkıyor. Eğer kolay bişeyse güncelleme bende yapmak istiyorum. yardım ederseniz çok sevinirim kolay gelsin.
  • 4.4 paranoid android romunu kullanıyordum gayet stabil ve hızlıydı ama dün 4.3 stock roma geri döndüm. sanırım 1 yıl daha götürür bu cihaz beni.
  • İyi-kötü 2 yıldır beraber olduğum Nexus'umla bugün upgrade dolayısıyla ayrıldık. Konuda bana yardımcı olan, tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler
  • İYİ GÜNLER BENDE GALAXY NEXUS İ9250 VAR ANDROİD SÜRÜMÜ ÇOK DÜŞÜK 4.0.1 GÜZEL BİR ROM VARSA ATABİLİRMİSİNİZ 4.2 ÜSTÜ OLSUN İYİ GÜNLER
  • Su telefonun guncellenmis versiyonu ciksa direk alirim.Isiniyodu falan ama cok guzel telefondu be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben galaxy nexus aldım ama buna cahil birileri nightly rom atmış bende stabil bir rom atmak için pcye bağlayacağım olmuyor. Ne şarj oluyor nede depolama. Usb başka telefonlarda çalışıyor hatta şarj aleti şekline getirince nexusun şarjını dolduruyor ama bir türlü pcye bağlanmıyor. Aygıt yöneticisindede yok bu nexus. Driver yükledim kies yükledim bir türlü olmadı. Hiç bir şey olmuyor öylece bekliyor. Otg kablosu ile mause ve disk bağladım çalıştı ama pcye girmiyor bir yardımcı olun.

(Pc win 8.1)
  • DoubleEfecT kullanıcısına yanıt
    Telefon rootluysa veya custom rom yüklüyse hiç uğraşmayın bilgisayara bağlamakla. Direkt olarak telefondan yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazxcv

Telefon rootluysa veya custom rom yüklüyse hiç uğraşmayın bilgisayara bağlamakla. Direkt olarak telefondan yükleyin.

Root ve cwm yok işte adam nasıl bir hale getirdi bilmiyorum ama fastboottan bir şekilde custom rom yükledim yine pcye bağlanmadı kamera ve root yine yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.