Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1046. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.922
Cevap
88
Favori
699.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yeni telefon almam üzerine bu telefonu anneme vericem ama malum annemin ilk akıllı telefonu.Zorlanmayacağı ve stabil olan bir rom önerebilir misiniz?Çok sade olsun başka bir şey istemiyorum.
  • 20 Temmuz gibi CM 13 Android M 6.0.1 yayınlandı şuan için bu cihazda bir çok sürüm denedim ancak hiç bu kadar akıcı ve stabil olduğunu görmedim Tavsiye ederim ...
  • aceleciburak A kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda akıcıymış gibi görünüyor. 1 haftalık kullanım sonrası ram yetersizliği, tepkilerden gecikmeler başlıyor. Başka bi telefonla kıyaslayınca aslında ne kadar yavaş olduğu daha belli oluyor. Ben son sürüm 4.3 yükledim, yedeğe ayırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qazxcv

    İlk başlarda akıcıymış gibi görünüyor. 1 haftalık kullanım sonrası ram yetersizliği, tepkilerden gecikmeler başlıyor. Başka bi telefonla kıyaslayınca aslında ne kadar yavaş olduğu daha belli oluyor. Ben son sürüm 4.3 yükledim, yedeğe ayırdım.

    hiç karşılaşmadım çünkü üzerindeki Launcher yerine Google Now Launcher kullanıyoum o yavaşlık 4.4 ten beri stok launcher in hantallığı idi kendi modladığı launcher pek kullanışlı olmadı ama şöyle diyeyim 5.1.1 sürümünü uzunca bir süre kullandım o sürümdeki hantallık 6.0.1 de tabi yok ama 2011 de çıkan bir cihazdan mucize beklemek yanlışta olur ortalama 5 senelik cihaz için şuanki 6.0.1 sürümünde bu hiz bile bence muazzam
  • qazxcv Q kullanıcısına yanıt
    peki stok rom yüklesem CM deki akıcılığı yakalayabilir miyim?(Stok romun stabil olduğunu bilsemde CM belki daha hafiftir diye sordum)
  • Stock rom üzerine hiç uygulama kurmadım. 2 gün boyunca sadece arama için kullandım bi rahatsızlık görmedim. Ama benim kullanımımda kıyaslama yapmak pek doğru olmaz.

    Bence CM Stock roma göre daha akıcı olacaktır. Hiç değilse ram ve kernelde o kadar iyileştirme yaptılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cm 13 ün üzerine pico gapps yükledim ama açtığımda gogle play hizmetleri durduruldu ve kurulum sihirbazı durduruldu hatası alıyorum nasıl düzelir
  • Elwingtr E kullanıcısına yanıt
    Bende de var aynı sorun. Bu linkte son 2 mesajta anlatmış ama anlamadım.
    http://forum.xda-developers.com/note-4-verizon/general/flashed-cm13-gapps-package-help-t3360831

    Bilmem hatırlar mısınız, cm13 yüklemek için önce bi cm12 yüklüyorduk galiba. Öyle bişey vardı sanki. Stock rom üzerine doğrudan kurulmuyordu. Şimdi aklıma geldi yarın bi deneyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qazxcv Q kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benimki öyle olmadı.Ben ilk başta cm 11 deydim ve güncelleme ile direkt 13 e yükseldi.Sonra hesap eklemeden direkt telefonu açtım,lakin problem buradaymış(Tabi o sırada bende gapps işleri ile uğraşıyordum.)Daha sonra tekrar wipe atıp bu sefer hesabıma girerek yaptım ve problem çözüldü.Yinede sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kecan

    Merhaba arkadaşlar,
    Hala Gnex kullanan kaldımı bilmiyorum ama benim gibi kullanan varsa diye denediğim ve günlük kullanım için stabil Andorid M 6.0.1 sürümü bir ROM paylaşmak istiyorum.

    ROM meşhur Ziyan ın ROM u ve daha stabil ve nightly bir sürümü bulunmuyor ama şu an ki versiyonu kesinlikle aşağıdaki bahsedilen küçücük bir sorun dışında benim gözlemlediğim bir sorun içermiyor.

    Bugs:
    - Sometimes, quiet speaker pop sounds can be heard at the beginning and/or end of some audio streams (ie. touch sounds - the workaround is to disable them). For some reason, this isn't affecting everyone.
    - I had trouble connecting to my 5 GHz WiFi (not sure if this affects everyone, reports are welcome)
    - Report back anything else you find which isn't listed here

    Önceden 4.3 stock kullanıyordum ve kullandığım tüm uygulamalar bu ROM da da kusursuz çalıştı. Sadece Digitürk Play çalışmadı. Android M ile gelen izin yönetimi de kusursuz çalışıyor.

    ROM:
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/rom-cyanogenmod-13-0-02-11-t3312784

    ROM, Recovery, root vs işleri için Toolkit:
    http://www.skipsoft.net/?wpdmpro=uat-v145

    Google Apps:
    http://opengapps.org/?api=6.0&variant=nano

    İyi günler.


    ben 4.2.1 sürümü üzerine temiz kurulumla kurdum çalıştı bazı gapps larda sorun var 600mgb civarı hafızadayer tutuyor çalışırken ve pil çabuk gidiyor tekrar 4.2.1 dönmek istedim sorun oldu bende skipsoft android kit kurdum buradan sürümümü 421 seçtim kendisi otomatik yükledi sorada talefon açılınca 4.3.0 yükselti android 6 0 1 sürümü galaxy nesux i9250 biraz hafıza kullanımı bakımından zorluyor ama güzel çalışıyor az apps kullanacaksanız iyi bir sürüm.




  • sarbooss kullanıcısına yanıt
    Hala kurduğum romu kullanıyorum ve biraz yavaşlama oldu tabiki ama kullanılabilir durumda. (Rom harici 35 uygulama kurulu)

    Bu arada nightly güncellemeri gelmeye başladı OTA üzerinden :) Telefonda yer olmadığı için deneyemedim ama ilk fırsatta yer açıp deneyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matematiqci

    quote:

    Orijinalden alıntı: matematiqci

    Telefon ana ekrana gelip sürekli reset atıyor kendine. wipe data and factory reset diyorum aynı masa üstü hiç birşey olmamış gibi geliyor. tool kit ile stock rom yüklemeye çalışıyorum writing system'de takılıp kalıyor program. Elim kolum bağlı kaldım ne yapabilirim dostlar yardımınıza ihiyacım var. Fabri verilerine sıfırlaya tam geliyorum herşeyi sili tıklıyorum gene kapanıp açılıyor. Hiç bir şekilde reset atamadım stock rom yükleyemedim. :(

    lütfen yardım edin telefonu kurtaramıyorum. odin ile yükleme yapayım dedim odin durduruldu hatası veriyor :(

    1.skipsoft androit kit kur (iternette ara bulursun.)
    2. gelen ekranda 01 galaksy nexus seç enter bekle çıkan ekranda bekle herhangibir tuşa bas.
    3. ekranda 18 seç nesux i9250 için
    4.çıkan ekranda 9 seç
    5. çıkan ekranda 1 seç
    6. yes
    7.çıkan ekranda android sürümü 421için ( 04) veya 430 için (06 )seçebilirsin ..( bu arada andrid telefonu pilini çıkart tekrar tak ses açma kısma ve pover düğmelerine birlikte uzunsüre bas( titreşim olana kadar) ekranda android resmi gelsin usb yi telefona pc ya bağla ) sonra enter bas. bekle internet bağlantın açıkolsun siteden gerekli sürümü indirecek
    8.kurulumu otamatik yapacak ne sorarsa yes de
    9. usb yi android başlayanakadar takılı tut pil açısından önemli
    10. nesux galaxy 4.2.1 sürümü gelir donanımsal birsorun yoksa ekran başlar.
    bende 5.1.1 yükleyince aynı sorun oldu böyle çözdüm
    skipsoft pragramini internetten indire bilirsin ekrandaki bazı uygulamalardan para alıyorlar fakat programı kurup benim dediğim yöntemle kurarsan ücretsiz yöntemdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarbooss -- 19 Ağustos 2016; 16:45:06 >




  • hey gidi günler hey... Hala kullanan kaldı mı?
  • xbilinmeyen X kullanıcısına yanıt
    ben hala aktif olarak kullanıyorum Cm 13 6.0.1 sürümü ile hızlı ama çokta stabil değil çünkü cihazda RAM yetersiz 1.5 GB olsa yetecek ayrıca 3 tane pilim var 6.0.1 ile pil tüketimi arttığı için3 pil 1 günü çıkarıyor. Niye mi hala kullanıyorum adam akıllı cihaz bulamıyorum Stok android e alıştım yada çok az modlanmış android e diğer bir durum AMOLED ekran tercihim olduğundan piyasada da AMOLED ekranlı cihaz olmadığından Stok Android li IPS panelli GM5+ gbi cihazlar hoşuma gitmiyor ayrıca Galaxy Nexus kullanıcıları bilirler bu cihazda hep bir ses sorunu vardı az çıkardı bu yüzden artık Stereo speaker lı bir cihaz bakıyorum oda makul fiyatlarda yok ... SoC çözümü olarak bir çok cihaz 617 625 gibi çözümlere saplanmış durumda 820 li cihaz alsan zaten 2000 TL bandının üstüne çıkıyor ki Şubat 2017 de Qualcomm X16 Modemli ( 1 Gbps Download hızı ) Snapdragon 830 u tanıtacak 4+4 çekirdek dizilimine sahip sonraki sene 2018 Şubatında Qualcomm un bu sene duyrusunu yaptığı dünyanın ilk 5G modemi olan X50 çözümü ( 5 Gbps ) 2018 model SoC çözümünde olacak ve muhtemelen Galaxy S9 ve LG G7 ve HTC nin 12 yada 13 ünde yer alacak velhasıl piyasada büyük değişimlerden sonra 2019 ve sonrası piyasa rahatlayacak bu yüzden AMOLED ekranlı makul işlemci çözümlü geçiş cihazı bulamadığımdan beklemedeyim.

    Bir seçeneğim var ama hala Ülkemize resmi olarak gelmedi Alcatel idol 4s ( ülkemizde Vodafone Smart 7 Pro olarakta bilinir ) 2K AMOLED Ekran Qualcomm Snapdragon 652 3 GB RAM // 32 GB Depolama ve 512 GB kadar SD kart gibi seçenekle gelmesi 2019 da kadar kullanmamı sağlar diye düşünüyorum bakalım fiyat noktasında beklentiler gibi 1500 TL bandında gelirse Galaxy Nexus yedek cihaz olarak elimde kalacak.




  • Galaxy Nexus ile vedalaştım bende... 4,5 yaşında kızım var fotoğraf/video çekmek istiyorum, malum nexus'un kamera performansı kötü sd kart yok... Hal böyle olunca kamerası iyi bir telefon olmak şart oldu. Güncelleme desteğine ve stok android arayüze yakın olduğu yönünde tavsiyeler üzerine HTC 10 aldım... Şimdilik bir sorun yok... Eski telefonu program yazacağım bana lazım diyen yeğene verdik...
  • Cihazımdaki romu kaldırıp orijinal sürümüne geri çevirmek için recovery modun da açtım ve yanlışlıkla tüm içeriği sildim.

    Şuan telefon açılmıyor Google ekranında kalıyor, pc'ye bağlanmıyor yakında ki bir telefoncuya götürdüm yazılım yükleriz dedi ama ne denediyse olmadı ekran görüntülerini ekliyorum bu sorunu çözebilir miyiz?

    Çözümü varsa çok ama çok mutlu olucam. Manevi değeri var telefonun kaldırıp atmak istemiyorum





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theseco -- 4 Şubat 2017; 21:26:14 >




  • theseco kullanıcısına yanıt
    Otg kablonuz varsa usb bellek bağlayıp herhangi bir rom atabilirsiniz. Sadece cwm sürümü eski olabilir. Yeni sürüm Android yüklemeyebilir. Bu 1. seçenekti. 2. olarak wug's nexus toolkit isimli programla orijinal yazılı yükleyebilirsiniz. Windows 10 da gerekli sürücüleri kurmak biraz uğraştırıyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google ın yaptığı telefon alınmaz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba konu eski ama mecburen bilgi almam için hort olamuş olacak.Bende bir i9250 var ben sadece nfc ile ödeme kampanyalarına katılmak istiyorum telefonu kullanmayacağım.En son sürüm 4.4 bunu nasıl 5.0 ve üzeri yapabilirim.Yapsam bile banka ödemelrinde ullanabilir miyim malum root olmuş olacak o yüzden uğraşmaya değmez mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadbul S kullanıcısına yanıt

    Sorumu güncellemiş olayım.Ayrıca batarya da bitmiş piyasada bulamadım.Sırf NFC ile kullanmak için gayretim.

  • 
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.