Şimdi Ara

Google Chrome Siteler Açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Dh nedense mozilla internet explorer gayet normal çalışırken chromedan bir site açmayı denediğimde site açılmıyor beyaz zekran kalıyor altta önbellğe alınıyor diye bir yazı var sadece bir türlü yükleyemiyor sayfayı.Sildim geri yükledim sistem geri yükleme yaptım ama düzelmedi nedendir sizce? Sırf bu yüzden mozilla kullanmak zorunda kalıyorum sinirlerim bozuluyor :D

Şimdiden teşekkürler.

• Up!
  • mozilla iyidir napıcan google chrome'u
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabii

mozilla iyidir napıcan google chrome'u

Öyle deme ama Chrome candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Orijinalden alıntı: asabii

mozilla iyidir napıcan google chrome'u

Öyle deme ama Chrome candır.

chromesuz kafayı yiyorum kardeş ne iyisi ya
  • ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok asıl firefox beyaz kalıyor. zaten hem firefox hem opera bana göre şımardılar gereksiz eklentilerle bilmem nelerle yazılımları şişirdiler. chrome sadece basit arayüzüyle tarayıcılar içerisinde ön plana çıkıyor. chrome tekrar kaldırıp kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: astebe

ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok asıl firefox beyaz kalıyor. zaten hem firefox hem opera bana göre şımardılar gereksiz eklentilerle bilmem nelerle yazılımları şişirdiler. chrome sadece basit arayüzüyle tarayıcılar içerisinde ön plana çıkıyor. chrome tekrar kaldırıp kur

kaldırıp tekrar kurdum ama yine aynı sonuç :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome uzantılar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

quote:

Orijinalden alıntı: astebe

ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok asıl firefox beyaz kalıyor. zaten hem firefox hem opera bana göre şımardılar gereksiz eklentilerle bilmem nelerle yazılımları şişirdiler. chrome sadece basit arayüzüyle tarayıcılar içerisinde ön plana çıkıyor. chrome tekrar kaldırıp kur

kaldırıp tekrar kurdum ama yine aynı sonuç :S

son sürümü denediniz mi?
    geçmişi sildiniz mi?
  • chromium yükle...
  • Sanki yeni sürümde düzelmiş gibi bir de 13 Finalini deneyiniz. Bende aynı sorun vardı şimdi yüzeysel baktım (13 final ile) düzelmiş gibi geldi:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.