Şimdi Ara

Google Chrome indirme hızı çok yavaş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
34.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten 3GB'lık bir dosya indirmem lazım ama 50 KB ile iniyor bu da bekleme süresini 15 saat'e kadar çıkarıyor. İnternet 20MB yani yavaş inmesi internet ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Sizce bu hız ile alakalı yapabileceğim bir şey var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Chrome İndirme Hızı Çok Yavaş mı? İşte Sorunu Çözme Yolları

Google Chrome indirme hızınız yavaşsa, bu oldukça sinir bozucu olabilir. Neyse ki, sorunu çözmek için uygulayabileceğin birkaç adım var:

• İnternet bağlantını kontrol et: Ağ bağlantın yavaşsa, indirme hızını olumsuz etkileyebilir. Bağlantını test etmek için bir hız testi kullan.

• Chrome'u güncelle: En son Chrome sürümüne sahip olduğundan emin ol. Google, sıklıkla performans iyileştirmeleri içeren güncellemeler yayınlar.

• Arka plan uygulamalarını kapat: Arkaplanda çalışan diğer uygulamalar, Chrome'un indirme hızını yavaşlatabilir. Görev yöneticisinden bu uygulamaları kapat.

• İndirmeleri duraklat ve yeniden başlat: İndirmeler bazen takılır. İndirmeleri duraklatıp ardından yeniden başlatmayı dene.

• Virüs taraması yap: Bir virüs veya kötü amaçlı yazılım sistemi yavaşlatabilir ve indirme hızlarını etkileyebilir. Bilgisayarında tam bir virüs taraması çalıştır.

• Tarayıcı önbelleğini ve çerezlerini temizle: Chrome'un önbelleği ve çerezleri, uzun süreli kullanımda birikebilir ve indirme hızlarını yavaşlatabilir. Bunları temizlemek için ayarlara git ve "Gizlilik ve güvenlik" bölümünden temizle.

• Donanım hızlandırmayı devre dışı bırak: Bazı durumlarda, donanım hızlandırma indirme hızlarını yavaşlatabilir. Ayarlardan "Sistem" sekmesine git ve "Donanım hızlandırmayı kullan" seçeneğinin işaretini kaldır.

• Chrome'u sıfırla: Diğer tüm seçenekler başarısız olursa, Chrome'u sıfırlamayı deneyebilirsin. Bu, tüm ayarlarını ve verilerini siler, ancak indirme hızını iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Bu adımları uyguladıktan sonra Chrome indirme hızında bir iyileşme fark etmelisin. Sorun devam ederse, daha fazla yardım için Google destek ekibiyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İdman'ı deneyebilirsin.En iyi indirme programı
  • etkisi olur mu bilmiyorum ama chrome güncelle belki daha hızlı indirir o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor_19

İdman'ı deneyebilirsin.En iyi indirme programı

Hocam ben idman ile saniyede 1 mb indirirdim ama bu aralar 400 kb a düştü.Üstelik kotam doluda sayılmaz.Net hızı 8mb.Neden böyle bi yardımcı olurmusun?
  • Adil kullanım kotasından dolayı hızınız düşmüş olabilir.Yada idmanın hızı indirdiğiniz siteye görede değişiyor bundan da olabilir.
  • Bahsettiğiniz programı hemen indirip kurcaladım orasından burasından yine aynı sonuç acaba bir ayar falan mı çekmemiz lazım ? ,

• Senin indirdiğin dosyayla alakalı birşey.Başka bir dosya indirmeyi dene eğer yine aynı sonucu alıyorsan o zaman başka.Sen bu dosyayı rpdshare gibi bir siteden indiriyorsun anlaşılan o sebepten de yavaş olabilir.
    Edit:Şimdi gördüm rpdshare yazıyomuş resimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor_19 -- 11 Mayıs 2012; 13:48:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL İndirme çok yavaş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardımların için çok sağol diğer şeylerde çok işime yaradı İdman bunu da artık gece açık bırakarak tamamlarım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightsword5

Bahsettiğiniz programı hemen indirip kurcaladım orasından burasından yine aynı sonuç acaba bir ayar falan mı çekmemiz lazım ? ,

**** Bir Süre Hızlı İndirme Olanağı Verdi Fakat Bir Süre Sonra BU Olanağı Kaldırdı ve artık Premium Kullanıcılar Hızlı Bir Şekilde İndiricekler.

• google chrome eski sürümlerinde böle bir hata var arkadaşlar son sürümlerinde böle bir şey yok
    google chrome indirin derim
  • mozilla firefox ile indirmenizi tavsiye ederim.
  • Steam den oyun indirirken 4mb iniyor saniyede ama chrome da 40kb 50kb indiriyor sebebini çözemedim yardım eder misiniz ?
  • İndirme yaptığınız internet sitesiyle alakalı dosyayı başka bir siteden indirmeye çalışırsan olur diye düşünüyorum eğer başka bir site yoksa yavaş yavaş indirmeye kantlanacaksın mesela ben sürücü yüklüyordum geforce.com da daha yavaş yüklenitor ama nvidia.com da daha hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 122344556678 -- 25 Şubat 2018; 15:40:9 >
  • Chrome flags’i açmak için, adres çubuğune “chrome://flags” yazmanız gerekiyor. Ardından, aşağıdaki adımları uygulayın. Chrome Flags sayfasına girdikten sonra, arama kutucuğuna “Parallel downloading” yazıp, bu seçeneği etkinleştirin. Bu işlemi yaptıktan sonra, tarayıcıyı yeniden başlatmayı unutmayın.

• Artık daha hızlı tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.