evet beyler bir türlü ayarlayamıyorum çünkü varsayılan yap şeklinde bir yazı gözükmüyor.şuanda gadgedbox die bişi arama motoru olarak gözüküyor ve hiçbir şekilde değiştiremiyorumyardım lütfen
Chrome'yi sıfırlamayı dene.
Çalıştır -> %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data
default içindeki tüm dosyaları silin.
Sağ üst köşede ingiliz anahtarı simgesine tıklayıp ayarlara gir. Orada Arama başlığı altında Çok amaçlı adres çubuğundan arama yaparken hangi arama motorunun kullanılacağını ayarlayın yazısı var. Oradan değiştirebilirsin.
Son olarak Denetim masasından program ve özellikler kısmına bak, gadgedbox isimli birşeyler kurulmuş mu? Onu da silmeyi dene.
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
Son olarak Denetim masasından program ve özellikler kısmına bak, gadgedbox isimli birşeyler kurulmuş mu? Onu da silmeyi dene.
Şimdi bunu diyecektim. Saçma sapan programlar bazen böyle şeyler yüklüyor. Kaldırmayı deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
Şimdi bunu diyecektim. Saçma sapan programlar bazen böyle şeyler yüklüyor. Kaldırmayı deneyin
Aynen öyle. Bazen yeğenlerin bilgisayarını açıyorum ana sayfa ve arama motorları değişmiş. Girip bakıyorum saçma sapan programlar kurulmuş. Kaldırdığımda düzeliyor