Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
126.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende anlamadım getta ama devreden çıkarınca chrome gözle görülür şekilde yavaşlıyor.
  • Aynen ya kalsın o zaman.
  • sadece cpu yuzde 95lerde oldugu zaman cokuyor. Onun dısında sorun yok.
  • ya beyler vbulletinde Full WYSIWYG Editörü var.resimleri falan kopyalarken müthiş kolaylık oluyo.ama sadece mozilla da işliyo galiba.chromeda da kullanma şansımız yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Aynen ya kalsın o zaman.

Sayfada tiklanabilcek her yere chrome senin haberin olmadan tikliyor. Hazirda bekletiyor yani. Sen tikladiginda da pat diye karsina cikariyor
    Kotalilar bu ozelligi kullanmasin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: getta

Aynen ya kalsın o zaman.

Sayfada tiklanabilcek her yere chrome senin haberin olmadan tikliyor. Hazirda bekletiyor yani. Sen tikladiginda da pat diye karsina cikariyor
    Kotalilar bu ozelligi kullanmasin bence

Vaay iyimiş

• ya hala devam ediyor bu çökme olayı neden bir güncelleme çıkarmıyor google bunun için herkesde olmuyormu yoksa bu çökme olayı
  • Bir de seçeneklerden anında aramayı etkinleştirin beyler. Ben daha adres çubuğuna sitenin adını tam yazmadan açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Bir de seçeneklerden anında aramayı etkinleştirin beyler. Ben daha adres çubuğuna sitenin adını tam yazmadan açıyor.

harika bi özellik bu cok işime yarıyor

ayrıca 2 bilgisayarımda da chrome var. 20-30 sekme birden actıgımı bilirim ve cökme falan söz konusu degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 22 Temmuz 2011; 17:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

ya beyler vbulletinde Full WYSIWYG Editörü var.resimleri falan kopyalarken müthiş kolaylık oluyo.ama sadece mozilla da işliyo galiba.chromeda da kullanma şansımız yok mu ?

Bununla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı ?
  • 0xc00000a5 hatasoı veriyor şimdide format çektim yeni açılmıyor lanet olsun.
  • Arkadaşlar Bear share yüklemiştim yanlışlıkla anasayfa olsunmu dedi(bear sharenin) bende evete tıkladım yanlışlıkla neyse sonra anasayfayı düzelttim fakat yeni şekme aça tıkladığımda bear sharenin yeni sekmesi çıkıyor nasıl düzeltebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volumebak123

Arkadaşlar Bear share yüklemiştim yanlışlıkla anasayfa olsunmu dedi(bear sharenin) bende evete tıkladım yanlışlıkla neyse sonra anasayfayı düzelttim fakat yeni şekme aça tıkladığımda bear sharenin yeni sekmesi çıkıyor nasıl düzeltebilirim ?

uzantılar kısmından baksana bi eklenti falan varmı diye.
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

Bir de seçeneklerden anında aramayı etkinleştirin beyler. Ben daha adres çubuğuna sitenin adını tam yazmadan açıyor.

Bu çok güzelmiş bak, teşekkürler.
  • quote:

Çok güzel bir özellikmiş. Sağol Bedirhan.
  • chrome son zamanlarda çok kasılıyordu takıla takıla çalışmaya başladı bende sildim fakat tekrar kuramadım bu hatayı veriyor (pc ye reset attım)

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar)
  • eğer yanlış hatırlamıyorsam chrome, stabil sürümleri 6 haftada bir yayınlıyordu. 12. Stabil sürüm çıkalı kaç hafta oldu?
  • 6 haftada bir 12 13 14 diye gideceğini sanmıyorum

@kozkir

uninstaller programlarıyla kaldırmayı deneyin veya glary utilities tarzı programlarla kaldırın temizleyin tekrar yükleyin.
  • revo uninstaller ile kaldırmıştım zaten registry ve dosyaları temizledi buna rağmen o hatayı alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.